ayıp yahu birde nispet yapıyor ramazan bunun acısını çıkarır benim izin değişti izmirdeki toplaşma yalan oldu akşama foto atında bizde sizin resimlerle avunalım bari :(
ayıp yahu birde nispet yapıyor ramazan bunun acısını çıkarır benim izin değişti izmirdeki toplaşma yalan oldu akşama foto atında bizde sizin resimlerle avunalım bari :(
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
Selamın aleykum cümleten nasılsınz bu motora bnmek süperde kazasida olmasa daha guzel olacak 4 haftadr yatmktan canm skldi. bikac sorum olacak lastigi degistrmek istiyorum ama 3.00-18 ebatinin lastik genisligi falan ne oluyor bide erol abi bu Irc nin 110 yada 120 ligi yokmu arka icin bide onu degistrmesem yagmurda kayarmi?
merhaba foruma yeni üye oldum çok hoşuma gitti burda ki muhabbet bende motor almayı düşünüyorum 15 yıldır bisiklet sürerim ve bi kaç kere scooter tarzı motorda sürdüm başlangıç olarak 2 motor arasında kaldım tvs apache ve honda cbf 150 ne dersiniz hangisi daha iyidir?
bügün size inat insafsızca gezdik iki kırmızı bir sarı bir gri 4 apache evlere yeni dödük güzel resimler var paylaşıcaz.
Ee hocam onu nasil anliyacaz sizdede irc vardi yanls hatrlamyosam kaca kacti ön ve arka?
mrb kadir ben salih uzunköprü,lüyüm ama şu an çerkezköydeyim bayramda edirneye geldim baya bi gezdim takıldık seni tanımış olsaydım bi tur verirdim hem denemiş olurdun kısmet artık kurban bayramına gelicem bende 2.5ay oldu alalı motoru ama şu an 4500km de trakyada gezmedğim yer kalmadı ama buralara tekim şansıma tükereyim
---------- Post added at 23:19 ---------- Previous post was at 23:12 ----------
mrb kadir ben salih uzunköprü,lüyüm ama şu an çerkezköydeyim bayramda edirneye geldim baya bi gezdim takıldık seni tanımış olsaydım bi tur verirdim hem denemiş olurdun kısmet artık kurban bayramına gelicem bende 2.5ay oldu alalı motoru ama şu an 4500km de trakyada gezmedİğim yer kalmadı ama buralara tekim şansıma tükereyim
iyi kaçıyorda onun dişli farklıymış baktım kullandım vites geçiş aralıkları biraz daha geç vites attırıyosun.
oda benimkini kullandı dedi canavar gibi gidiyor dedi beğendi
yanlız bugun bir sorun keşfettik depo musluğu on konumunda iken 80,90 km hıza çıkınca motor bayılıyo gaz yemiyo hatta stop etti .res.konumuna aldık tık yok canavar muslukta bir sorun var onu anladık
kanka erolla buluştuk dakka bir göl bir adam erolu sıkıştırdı artık bilerek veya bilmeden baktım arabayı tekmeliyo dedim Allah'ım nereye geldik ağzım açık kaldı
şile yolunda yakaladığımız cbf le nasıl dalga geçtiğimizi anlatma selo
alum adamı bir geçiyoz bırakıyoz sonra bidaha olmaz öyle ama bende iyi kapattım ha bana sizde yetişemediniz
senin motorun gidişi güzel gerçekten ramço iyi açmış motoru.. ama bazende 1km geride kalıyodun onları yazdırtma bana
YAW bırakın yahuuu ne rezıl oldu cbf cı ya gıtsın parkta oynasın ne guldum ama bu arada aksam aksam bı pc kurtardım artık benımde laptopum var eheheh ıkı sene dır telefondan takılıyodum ulen hepınızı tokatladım akıllı olun yanlız suunu anladım yenıı canta almam lazım kucuk gelıyor cantam
www.erkakurye.com
günaydın arkadaşlar halen resim göremedik..
erol a bulaşna yersin haydarı.. selo iyi gider benim eski kız...
nihat öksürmenin tek sebebi selo... dumanını yutuyorsun..
cbf ci cbf aldığına pişman olmuştur... cbf alacağına çamaşır makinesi alsa daha iyidi....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)