sağolun. para vermeden değiştirteyim bakalım
para ısterse o servısı terk et gel ben takarım
www.erkakurye.com
Ramazan disci takmak la usta olunuyosa yandık valla sen eski telefoncu olduğuma bakma ramazan övünmek bana göre degil kalfalik belgesi bile var mazda da 4 yıl çalıştım pendik ozdem otomotiv de hala açık o servis senin dobloyu söküp toplarim takım onemli tabii ne demişler takım isler el ogunur
www.erkakurye.com
selamın aleyküm arkadaşlar nasılsınız cümnetten günaydın..........
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
Eyvallah sen nasılsın mesut kardeş
www.erkakurye.com
çok para o lastik kaymadak daha güzel ve zevkliii...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
eyvallah erol saol nolsun koşturmaca bize bayram iznide yoktu full çalışma
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:48 ----------
izmirde motomax ta iki üç hafta önce sordum 245 tl dedi fiyat burda 5 tl aşşagı
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------
kışa dogru düşünüyorum bu lastiği üzerinde hala orjinal lastik var bi yaz sezonu çıkarsın bari diye kullanıyorum kış girişi alıcam metzelleri nasipse çok kaliteli ve güvenilir bir lastik ramazan yanlaması güzelde kış günü frenlemesi pek güzel olmuyor
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
hehehheheheheh frenlemekte güzel duramamak ta.. ama bazen...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
geçtiğimiz kış bildigin buz pateni yaptım orjinal lastiklerle allaha şükür kazam belam olmadı yırttık hep geçen kış yağmur yağdığında kullanmadım hiç motoru lastik yüzünden iş yeri yakındı yaya gittim ama bu kış öyle bir şansım yok iş yeri 22 km mecbur yagmur çamur binicem o yüzden kıyacaz 245 e yapacak bişi yok
s.a arkadaşlar. nasılsınız geçmiş bayramınız mübarek olsun. kaza yaptığım günden beri motoruma binemedim 14 gün oldu.onunla gezmeyi çok özledim,kolum ileşmesini sabırsızlıkla bekliyorum..
mesut dikkat et.. motora binersin sana bişey olmasın...
haklısın ramazan tam ileşmeden binmem.
Bu hafta cumartesi izinliyim izmirdeki arkadaşlar buluşma görüşme tanışma toplaşma bişeyler yapalım yav
Müsait olan yokmu akşam olur gündüz olur bi buluşalım artık aga bu kadar dil döksem manita ayarlardım bi sizi ayartamadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:03 ----------
Adaş geçmiş olsun iyileşmeden ve korumalar olmadan binme allah korusun bodaha kaza bela vermesin
Mesut dikkatli ol sağlık çok önemli ben 2,5 sene ara verdim sadece bilek kırıldı ve belinde bir ağrı vardı o ağrı geçince bisiler kipirdadi aldık yine ufaktan bisi
www.erkakurye.com
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)