benim bildiğim akü çabuk biter
bu gün yıkandı paklandı yakışıklılığı dahada arttı selamın aleyküm cümnetten.........
Uploaded with ImageShack.us
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
ben markaya bakmam.... motor u kaydırmam yağ mazot olmadıkça.. bieln bilir beni lastik kopmle kabak olmadan atmam... şuan elimdeki ybr de 4 yıllık şakura lar var...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------
evet sorun olur.. far tası veya kablolarında yanma olur belirli bir süre sonra.. ama kısa möesafe ve çok uzun gece yolculuğu yapmıyorsan o zaman iş değişir...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
motorun kaç beygir olduğu önemli değildir direksiyondaki eşşek olduktan sonra
benim motor 3bin km oldu daha hiç yıkamadım sadece kuru bezle siliyorum
yok sürtmüyor her iki tarafada demir yaptırttım bir demirci abime kelepçe gibi ağzı top case demirine bağlıyorum o demirleri demirler L şeklinde hem içe doğru kapanmayı engelliyor hemde L biçiminde olduğu için alttan çantayı destekliyor ve çantanın içindeki yükü taşımasını kolaylaştırıyor ilk iki fotografa arkaya dikkatli bakarsan motorun köpüklü oldugu fotoğraflar orda görünüyor inceden siyah olduğu için çok seçemessin belki ama bi ince görünüyor
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
ewet arkadaşlar kısmetse 2006 model 24 binde siyah er 6 n yolda sayılır.. sahibiyle anlaşabilirsem bu ay sonuna doğru alıyorum motoru.. uzun araştırmalarım sonucunda bu motorun bana faydası olacağiını düşnüyorum.. bu arada motoru piyasasından çok aşşağıda bir fiyata alacağım işlh hemde full aksesuarlı bir şekilde
elit motogaraj
bende f i istiyorum aldıktan sonra izlenimlerini yazar mısın bana çok yardımcı olursun
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:00 ----------
istihbarat bilgisi olsa bu kadar saklanmaz yaven sonda yarın söktüreceksiniz bana depoyu
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)