TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Ağustos 2012, 17:54
AguilaNegra adlı üyeden alıntı
Aklımda hep ybr vardı ama bugün apache 'nin kırmızı modelinin yanından geçtim yok böyle güzellik fena çarptı beni kafam iyice karıştı
apache rakı etkisi yaptı yani...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
12 Ağustos 2012, 18:05
Çarpar özellikle ybr alırsan daha çoook çarpar led stopların çarpıcı etkisi var arkadan bakınca
-
12 Ağustos 2012, 18:13
lütfen ybr alın. 10 gün oldu birtane denk gelmedi led stoplarımı gösteremedim
-
12 Ağustos 2012, 18:13
Dediğiniz gibi oldu valla baştan aşağı 3-4 dakika bir inceledim şöyle baya iyi duruyor listemde ilk sıraya yükseldi bu canavar.
2011 model az kilometrede 2.el alsam iyi bakılırsa sorunsuz 2-3 yıl götürür diye planlıyorum ilk motosikletim olacak bütçem itibari ile gidip sıfır mondial almaktansa 2.el bundan alırım diyorum sizce ?
Müsait bir yerde öleceğim.
-
12 Ağustos 2012, 18:20
ERROR88 adlı üyeden alıntı
Çarpar özellikle ybr alırsan daha çoook çarpar led stopların çarpıcı etkisi var arkadan bakınca
dijital göstergeside fena çarpar....
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:18 ----------
çelikatlı adlı üyeden alıntı
lütfen ybr alın. 10 gün oldu birtane denk gelmedi led stoplarımı gösteremedim
hehehhehehehehehhe bizim mahıny ybr sine led stop takmıştı..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
12 Ağustos 2012, 18:22
kime gösterecekse
-
12 Ağustos 2012, 18:22
AguilaNegra adlı üyeden alıntı
Dediğiniz gibi oldu valla baştan aşağı 3-4 dakika bir inceledim şöyle baya iyi duruyor listemde ilk sıraya yükseldi bu canavar.
2011 model az kilometrede 2.el alsam iyi bakılırsa sorunsuz 2-3 yıl götürür diye planlıyorum ilk motosikletim olacak bütçem itibari ile gidip sıfır mondial almaktansa 2.el bundan alırım diyorum sizce ?
benim motoru bir arkadaş aldı siteden.....
-
12 Ağustos 2012, 18:59
hayırlısı olsun ramazan kardeş .
-
12 Ağustos 2012, 19:10
ferhatdm adlı üyeden alıntı
hayırlısı olsun ramazan kardeş .
çoook oldu satılalı..
-
12 Ağustos 2012, 19:14
o zaman alan hayrını görsün dostum
-
12 Ağustos 2012, 19:17
İ2MİRLİ adlı üyeden alıntı
Motoru sıkıştırmamak elde degilki yavaş kalıyor artık ondan sonra ver gazı apacheye
ben en az bir sene daha binmeyi planlıyorum ama bu gidişle para durumunu ayarlarsam bir seneyi bulmadan 250cc ye geçicem galiba
aynı durumdayız bende er6f yada cbr 600f bakıyorum da bakmakla yetiniyorum parayı bir ayarlasam bir dk durmam önümdeki kamyonu sollarken arkadan gelip sellektör yemek uyuz ediyor adamı
-
12 Ağustos 2012, 19:22
beyler ön takımdan çukur, yada girinti çıkıntıdan geçerken, ufaktan bir ses geliyor tık diye bide gidonda sallama var öneriler nedir gidon bilyası gibi bişeylerden bahsediyolardı sebepleri nelerdir fikri ve bilgisi olan saygılar .
-
12 Ağustos 2012, 19:25
beyler ön takımdan çukur, yada girinti çıkıntıdan geçerken, ufaktan bir ses geliyor tık diye bide gidonda sallama var öneriler nedir gidon bilyası gibi bişeylerden bahsediyolardı sebepleri nelerdir fikri ve bilgisi olan saygılar .
ön çamurluk civatalrını kontrol et...........
-
12 Ağustos 2012, 19:33
sallantıyı maşanın vidaları hariç arka tekerde yaparmı ramazan viraj alırken sallıyor ,ıslakken öttürüyor
-
12 Ağustos 2012, 19:36
şasede yamukluk varsa olur....................
-
12 Ağustos 2012, 19:39
dostum şasede birşey yok ön jantda belli belirsiz bir sallama var irc lastıkden diye dagiştirdim, sava marka taktım, mili degiştirdim arka yine irc marka sanki balanslı dönüyor oda etki edermi
ön teker rulmanlarından yaparmı ?
-
12 Ağustos 2012, 20:50
dostum şasede birşey yok ön jantda belli belirsiz bir sallama var irc lastıkden diye dagiştirdim, sava marka taktım, mili degiştirdim arka yine irc marka sanki balanslı dönüyor oda etki edermi
ön teker rulmanlarından yaparmı ?
çok zor................... ön teker bilyası yapmaz ama jantta balans varsa ayrı........
-
12 Ağustos 2012, 20:50
gidon sallanıyorsa boşluk olabilir tamircide bir ayarlatın gidon boşluğunu
-
12 Ağustos 2012, 21:00
M.balibey adlı üyeden alıntı
gidon sallanıyorsa boşluk olabilir tamircide bir ayarlatın gidon boşluğunu
bakmak lazım.... çamurluk civatalarına dikkat et....
-
12 Ağustos 2012, 23:26
dostum sıktım şimdi iyice, çamurluktan kastın çamurlugun üstü maşanın gidonla olan baglantısı sanırım, tepedeki vidalarıda sıktım elcik altında kalanları ayrıca öyle belli boşluk yok, gidonun bilya kısmında ,bisikletten bilirim boşlugu ön firenle cak cuk diye ses yapardı .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)
Bu Konudaki Etiketler