erol o nasıl bi ayar kardeş bende bişey anlamadım. ama iyi taktik hangi ayarda fazla giderse öyle bırak, ne kadar yaktığını en kısa sürede anlamanın yolu bu olsa gerek
ben buldum de erol
erol o nasıl bi ayar kardeş bende bişey anlamadım. ama iyi taktik hangi ayarda fazla giderse öyle bırak, ne kadar yaktığını en kısa sürede anlamanın yolu bu olsa gerek
ben buldum de erol
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
erol abisi o resimdeki senmisinoynama bak o aletlerle biyerini bozarsın.
Benim oğlum o tamirci sağı solu kurcalıyor
www.erkakurye.com
depo parmak uzatmak değil kapağa kadar dolduğu halde bile 1lt benzin alır taşacak gibi gözükür ama sen bastıkca o arkaya doğru süzülür. sen nerden baksan 3 5 lt eksik fullemişin
hafta sonu manavgattan konyaya gııtım gıdıs donus 487 km yol yaptım masallah apacheye tık demedı o dık rampalarda yaklasık uzerınde 170 kilo agırlık olmasına ragmen 70 km hızın altına hıc dusmedı.yokuslarda tokatladıgım motor ve arabaları gordukce mototrumu daha cok sevmeye basladım
eyw reis iyi hoş da neden bizimkiler 2 katı yakıyor anlamadım tamam agresif kullanıyo olabilirim ama anlayamadım yani bi açıklık getirirsen bugün ustaya da gösterdim adam bunda eksik hiçbişey yok dedi ki sağlam ustadır kendisi . ne sibop ayarı ne hava ayarı bişey lazım değil buna dedi ....apache 080 yakıyordu bendeyklen........
110 kuruş yakiyor benimki 80 den asaa dustugum nadir dir 90 100 sabit giderim ev iş km 10000 oldu bu arada sorunyok demicem bu motor çinli degil tabiki sorun olmicak. Daha ne yol yaptı yeni başlıyoruz hele bi 30000 olsun
www.erkakurye.com
arkadaşlar temiz toplu bakımlı ve ayarı düzgün olan bir apache 0-110 km çok şıkıştırılmadan kullanılarak 10 krş dan fazla yakmaz ... eğer yakıyorsa bunda sorun vardır.. 2 kişi binilierse bu rakam 12-15 arası değişir... benim sattığım motor 0,80 krş yakıyordu... hatta erol arkadaşımız en son yaptığım hava ayarı sonrasında bariz çalışma farkını fark etmişti....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Soğuk kış gününde üstündeki örtüyü kaldırdı ve az önce turlayip gelmiş gibi çalışıyor du benimki aptal aptal calisiyodu onun yanında deli olmuştum ama şimdi benimkide saat gibi km oturdu artik
www.erkakurye.com
Merhaba arkadaşlar valla ben pek bakmıyorum yakıta bitince alıyorum 10 iira 20 lira devam dün biraz arkadaşla aksiyon yapalım dedik
Fotolar https://www.facebook.com/media/set/?...2776948&type=1
yaw istanbulda şöyle adam gibi bir hava ayrı yapan birini bulamadım
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)