TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
27 Temmuz 2012, 02:42
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
vay be mototr yağsız neden kalmış sorun neydi.. servis iyiki garantiden değiştirmiş.. her servis yapmaz onu işin çakallığına kaçar...
Eyvallah sağolasın valla bilmiyorumda 3000 kmde yağ bitmiş nasıl oluyorsa şu anki servis yeni ve sağlam bir yer eskisi olsa yanmıştık bisikletçi.
dolphin_star adlı üyeden alıntı
Allah ayırmasın kardeşim
bende önceki motoru sattığımda sanki elim ayağım kırılmış gibi olmuştu
Eyvallah kardeşim sağolasın çok kötü oluyor insan
Cazador45 adlı üyeden alıntı
Gözün aydın diyelim ama apache nasıl oluyorda yağsız kalıyor birilerimi boşaltmış
teşekkürler ya her zaman bıraktığım yerde de yağ falan yok nasıl olduysa artık çözemedik.
çelikatlı adlı üyeden alıntı
hadi geçmiş olsun... işin kötüsü rodaj dönemi geri döndü tın tın gidersin artık
teşekkürler sağolasın aynen 7000 deviri geçmeden kullan dedi 1000 km sonra gidicez bakıma yine
M.balibey adlı üyeden alıntı
abi geçmiş olsun sevindim haftaya bir gemlik yaparım ordan bir yerlere gideriz müsait olduğun bir gün
Eyvallah sağolasın kardeşim buyur gel beklerim gideriz hiç farketmez durmam hata
Reklamlar
-
27 Temmuz 2012, 02:47
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
iyi geceler arkadaşlar
sizlerin depo kısmında sallantı olduğu zaman ince bir ses geliyormu yada yumruğunuzu depo yanlarındaki plastik rüzgarlıklara hafif vurarak depoyu salladığınızda mesela, birara kesilmişti tekrar başladı nerden geliyor acaba
birde kafa grenaj kısmından ses geliyor zırıltı, sözde dün bakıma soktum
ses ve zırıltı çekilmiyor arkadaş
kardeşim servis zırıltıya bile uğraşmaz onu senin kendin yapman lazım. Burdaki servise ne desem bu motorlarda normal diyor :@ ramazan günü insanı dinden imandan çıkartırlar
Bak sen dediğimi yap deponun sağ ve sol karenajlarını sök bi çalıştır. Ses kesilirse karenajdan demektir. Onun çözümüde çok basit, karenaj iki parça bi kırmızı olan bölüm bide siyah bölüm. Siyahı kırmızıya bağlayan noktaların arasına çift taraflı bant yapabilirsin. Yada bikaç damla japonla bu işi çözersin.. Aynı şekilde kafa grenajınıda kendin sök. Her parçayı söktüğünde çalıştır ve gaz ver, sesin nereden geldiğini tespit et önce çözümü kolay
-
27 Temmuz 2012, 03:10
öyle yapmak en iyisi yada diyorum far kısmını sökeyim yani kafayı eve getirip dağıtayım aralarına silikon yada işyerinden getirdiğim malzeme koruma için koliden çıkan bozuk para inceliğinde sümgerimsi naylonlardan çekeyim diyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:08 ----------
mehmet_gemli adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar Tam 20 gündür uzak olduğum motoruma çok şükür kavuştum.
Mutluyum
bildiğiniz üzere motor yağsız kalmıştı 5500 de bakımda koyulan yağdan sonra tam 8500 kmde ve silindir piston sengman egzantrik zinciri garantiden değişti. + I phone yağ, yağ filtresi, hava filtresi, buji ve debriyaj balatasını değiştirdim şimdi sıfır km motorum oldu
Çocuklar gibi mutlu oldum özlemişim motorumu ya 20 gün motorsuz çok kötüydü birde ramazan ayı oruç iyice stres
neyse ki kavuştuk
Yakında yeni fotolar çekip yüklerim.
gözünaydın kardeşim kazasız sürüşler
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
-
27 Temmuz 2012, 03:12
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
öyle yapmak en iyisi yada diyorum far kısmını sökeyim yani kafayı eve getirip dağıtayım aralarına silikon yada işyerinden getirdiğim malzeme koruma için koliden çıkan bozuk para inceliğinde sümgerimsi naylonlardan çekeyim diyorum
aynen dostum. Kendi çözümlerini kendin üretebilirsin, unutma kimse senin motoruna senin kadar özenmez. Ben aynen dediğin gibi yaptım. Kafayı söktüm komple elden geçirdim deneyerek tüm sesleri kesdim şuan saat gibi. ben çift taraflı bant kullandım oda aynı bozuk para kalınlığında iki tarafı yapışkanlı sünger
-
27 Temmuz 2012, 03:22
dolphin_star adlı üyeden alıntı
aynen dostum. Kendi çözümlerini kendin üretebilirsin, unutma kimse senin motoruna senin kadar özenmez. Ben aynen dediğin gibi yaptım. Kafayı söktüm komple elden geçirdim deneyerek tüm sesleri kesdim şuan saat gibi. ben çift taraflı bant kullandım oda aynı bozuk para kalınlığında iki tarafı yapışkanlı sünger
saol kardeşim yapıcaz artık bişeyler bant sökmesi zor olur silikon gayet iyi olur bence
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
-
27 Temmuz 2012, 06:56
-
27 Temmuz 2012, 10:56
-
27 Temmuz 2012, 12:43
Cazador45 adlı üyeden alıntı
Gözün aydın diyelim ama apache nasıl oluyorda yağsız kalıyor birilerimi boşaltmış
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
vay be mototr yağsız neden kalmış sorun neydi.. servis iyiki garantiden değiştirmiş.. her servis yapmaz onu işin çakallığına kaçar...
Bence yapması gerekiyor ve yapmış ta. Bir önceki bakımı serviste yaptığı kitapçıkta belli ve km'de ortada.
Şimdiki km de belli. Garantiye sokmasa idi "Nasıl oluyor da bu normal şartlarda motor yağsız kalıyor" diyip hesabı sorulabilirdi
Benim tahminim servis yağı eksik koymuştur. Servislerden herşey bekler olduk artık Yoksa Apache yağ eksiltecek motor değil, sürekli kontrol ediyorum.
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
-
27 Temmuz 2012, 20:26
biraz önce tek marşla 300 kmyi tamamlayıp geldim kendime inanamadım ama özellikle armutlu çınarcık arası yusuf yusuf oldum dağın bir başında bu motora bişey olursa diye ama tık demedi
[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:52 ----------
[/COLOR
ha 50 ha 100 ne fark eder aslan besleyen yemini düşünmezmiş valla ben acemiliğimi atlatayım bir dk beklemicem
yav ben şeytanı şikayet edeyim dedim size siz şeytandan beter gaz veriyosunuz valla satarım bak
-
27 Temmuz 2012, 20:39
şeytana uymuyorum sadece aynı fikirdeyim...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
27 Temmuz 2012, 22:07
İ2MİRLİ adlı üyeden alıntı
7
eğitim alırsanız en az trafiktede 10 bin km yaptıktan sonra temkinli kullanarak sıkıntı olmaz şehir içinde ne kadar gidebileceksiniz ki önemli olan o gaz kolu onu hars diye açmamak
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------
yav ben şeytanı şikayet edeyim dedim size siz şeytandan beter gaz veriyosunuz
valla satarım bak
hehe belki şeytanda bizle ortak olmaya çalışıyordur
-
27 Temmuz 2012, 23:43
yok abi yok apacheyle devam sağdan sağdanbol bol besmele çekin şeytana uymayın
-
27 Temmuz 2012, 23:52
şeytan bu sıralar benle zaten dün akşama eve yaklaştığımda motordan tak tuk iki kere ses geldi sonra eve geldim önemsemedim bugünde aynen devam etti acab dü gece çok mu zorladıkta oldu 25 26 derece sıcakta 300 km dinlenmeden
soldaki demiri de sökmek istiyorum nasıl sökeriz onuda
-
28 Temmuz 2012, 00:00
koltugu kaldır sol arka karenaja 2 adet cıvata ıle baglı görünen civatadan harıc olarak.
-
28 Temmuz 2012, 00:33
koreay adlı üyeden alıntı
koltugu kaldır sol arka karenaja 2 adet cıvata ıle baglı görünen civatadan harıc olarak.
peki o alttaki civatayı sökünce bişeyler elimde kalmaz dimi
-
28 Temmuz 2012, 01:05
şeytan bu sıralar benle zaten dün akşama eve yaklaştığımda motordan tak tuk iki kere ses geldi sonra eve geldim önemsemedim bugünde aynen devam etti acab dü gece çok mu zorladıkta oldu 25 26 derece sıcakta 300 km dinlenmeden
eğer motora artcı alıyorsan o demiri sökme o demir artcının ayak basma yerine kavuçuk lastikle bağlı ve ayaklığa giden titreşimi büyük ölçüde kesiyor ben çıkarttım artcıyla izmirden kuşadası yaptım kuşadasına vardıgımızda çocugun ayak hala titriyordu izmire vardıgımda geri taktım küçükbir tecrübe ve tavsiye genede sana kalmış
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------
bu arada cümnetten salamın aleyküm iyi akşamlar arkadaşlar......
-
28 Temmuz 2012, 01:09
İ2MİRLİ adlı üyeden alıntı
eğer motora artcı alıyorsan o demiri sökme o demir artcının ayak basma yerine kavuçuk lastikle bağlı ve ayaklığa giden titreşimi büyük ölçüde kesiyor ben çıkarttım artcıyla izmirden kuşadası yaptım kuşadasına vardıgımızda çocugun ayak hala titriyordu
izmire vardıgımda geri taktım küçükbir tecrübe ve tavsiye genede sana kalmış
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------
bu arada cümnetten salamın aleyküm iyi akşamlar arkadaşlar......
aleyküm selam yok artçı almam ben bir kere kötü bir tecrübe yaşıyordum olursa sadece kız arkadaşım olur oda şu anlık yok
-
28 Temmuz 2012, 08:17
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
28 Temmuz 2012, 08:29
günaydın reis.. işe gidiyorum ben şimdi yola çıkıcam herkeze haırlı işler... haa şunu söliyim diyaframımdan hava aldığı için motorum gitmiyorduya dün sabah hava ayarını zaten fazla hava alıyo diye iki tur kıstım dün motor baya bi saldırgan gidiyordu yolda.. çamlıca gişelerden ogs den geçerken 142kmh gösteriyordu kadran.. bakalım şimdide aynısını yapıyomu denicem
-
28 Temmuz 2012, 09:37
günaydın reis.. işe gidiyorum ben şimdi yola çıkıcam herkeze haırlı işler... haa şunu söliyim diyaframımdan hava aldığı için motorum gitmiyorduya dün sabah hava ayarını zaten fazla hava alıyo diye iki tur kıstım dün motor baya bi saldırgan gidiyordu yolda.. çamlıca gişelerden ogs den geçerken 142kmh gösteriyordu kadran.. bakalım şimdide aynısını yapıyomu denicem
OH HADİ HAYIRLISI....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)
Bu Konudaki Etiketler