S.A arkadaşlar
Bana 2012 Apache ön dişli kapağı lazım
netten aradım bulamadım yardım edermisiniz ?
Yağmur da bıraktığım zaman çantada tsort taşıyorum onu gösterge paneline serıyorum fazla ıslanmasın diye yıkamamak en iyisi galiba herkesin ki sorun çıkartmış eski motoru sudan cıkartmıyodum yeni gösterge yaramaz galiba rks nin ki güzel onu alırız bisi olursa
www.erkakurye.com
İyi akşamlar arkadaşlar.Yarın İzmir-Selçuk a gitmeyi düşünüyorum.
Gelmeyi düşünen varsa haberleşelim.
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
Mesut bugün ksk tarafındaydım,saate baktım19:40 gibiydi aklıma geldi yanına geleyim diye.Sonrada bugün 18:00 gibi çıkacakmıssın gibi geldi.Uğramadım ama en yakın sen varsın.Bi ara mutlaka gelicem.
evet bu gün 18:00 de çıktım yarında 19:da çıkıcam yarın çalışmasam her türlü gelirdim selçuk'a bu salı müsait olursan gel urlaya gitcez bi abimle ....
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------
benim motorda hapı yuttu iyice çok sağlam bir ayar istiyor gecen depoyu fullediğimde 433 km de benzin bitti bu fullediğimdede şu an motor 360 km de falan depo tek çizgiye düştü haftaya izin günümdede onu bırakıcam ayar için ama yetkili servise değil hiç güvenmiyorum özgüle motorumu emenet edemicem doğrusu benim evin burda bir motorcu abim var benim eski scooteride ona yaptırırdım hep ben kaza yapmaktan bıkmamıştım adam motoru toplamaktan bıkmıştı 1 ay gitmesem aman maşşallah kazan yok heralde ugramıyosun diye takılırdı oderece onunla konuştum yapabilirmisin çok yakıyor diye subap ayarı falan istiyodur yaparız ama garanti dışı kalmasın sonra dedi özgüle gidip garantili olacağına sen yap garanti bitsin dedim o derece güvenmiyorum özgül motora
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
apache mi özledim........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
bugün bende şu hava ayarıyla bi oynıyım bakayım dedim keşke oynamasaydım rahatlık battı tutturamadım galiba ayarı pat pat egzoz patlıyo gazı 2sn sonra yemeye başlıyo falan. yarın tekrar bi kurcalıcam inş. tuttururum..
Ramazan ybr formuna hade canım benim cc kurtarmıyor büyük makina bunlar
www.erkakurye.com
taşdelenden şileye gittim geldim. hem gezmek hemde motor açılsın diye 1400 km oldu. yaptığım yol 100 km hala her yerim titriyor. motor açılsın diye 7000 dvrin altında pek kullanmadım ama totom uyuştu yaa.yokmudur bu vibrasyonu azaltmanın çaresi. şehir içi kısa süreli kullanımlarda sorun olmuyor ama uzun yolda sıkıntı bu titreşim. öğrenmek ve motor camiasını tanımak için aldım apachiyi iyi makina ama titremese. yaz sonu satacağım zate. sym wolf 250 cc çok rahat makinaya benziyo ama piyasası kısıtlı. yada ktm duke 200 cc alıcam. bu makinalar hakkında tecrübesi olnan varsa tavsiyelerin bekliyorum.
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Sat sat çok tıtrer o hatta lakabı var titrek
www.erkakurye.com
hakkat hee ne işin var burda
ince mince ayarlıcaz artık reis napalım canım sıkılıyo akşam olmuyo el atmasak kurcalamasak. olmadı gider bi servise selam veririz ayarlatırız eve gelir ayarlanmış vidanın yerini ezberler tekrar kurcalarız
---------- Mesajlar birleştirildi 22-07-2012 - 00:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21-07-2012 23:58 ----------
sen biraz fazla uğraştın heralde ramço garantiden değişecekmiş senin karbüratör motoru alan arkadaş sıkıntı yaşamış biraz
Ramcoya rtr bulmak lazım ayrı kalamadı hemen özlediğini söylüyor ben sattgımda çok pişman olmuştum neredeyse adamı arayıp geri alacaktım ki oda caldırdı garibim 3 ay kullandı siteye ilan vermişti plakayı yazıp şaşırmıştım plakayı görünce
www.erkakurye.com
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)