ybr yavaş geçsin:D dün 10 000 km ybr esd tek kişi, ben 2011 apache 2800 kmde 2 kişi. sağından, solundan, düzde, yokuşta tokat manyağı yaptım:D ybr arkadaşımındı sürekli dip gaz adam:D
yaw bu titreşim cb 125 den az. makine cidden sağlam ve kuvvetli.
Ya bu YBR cilerin hepsi aynı benım patronumda ybr var arkadaslarımda ybr var nerden gecıyolar yaaa...bı kere aradakı 4 beygırı ve 25 cc lık degerı nereye koyacaksınız yada saklayacaksınız arkadaslar 13.5 beygırlık bı makınadan bahsedıyoruz ve 9 beygırlık bı makınadan bahsedıyorsun lutfen yapmayınn yaaa guluyorum soledıklerınıze....
merhaba arkadaşlar ne var ne çok
havalar aşırı derece sıcak.bu havada ya klimalı araban olacak (şirket arabamızda olmasa yandık :D ) yada bi motorun olacak. Dün İstanbulda bi trafiğe takıldık eyüp-alibeyköy civarıydı.millet kontak kapattı.bende indim arabadan beni yoldan alırsın dedim arkadaşa tam 5km yürüdüm geldi arkamdan eve 3 dk yol kalmıştı. Bu nedir arkadaş. Kurban olayım trabzonun yollarına istanbulda ke-sin-lik-le motor şart.yanımızdan vızır vızır geçiyorlardı içim cız ediyordu :D
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
apache forever gelecek sezon sıfırını alacağım belki rtr180 gelir ozamana
cbr 125 apacheyi spn süratte geçer arkadaşlar.
doğru cbr son hızda geçer apacheyi geçtide.
Benim motor 2012 model 2250 km de.
Geçenlerde manavgat motorsiklet festivaline gittim 3 tane cbr ve 1 apache. Apache benim motor zaten.
Cbr ın bitanesi 2010 diğeri 2011 diğeri 2012.
Kalkışta hiçbiri geçemedi beni, geçmeside mümkün görünmüyordu zaten. benim motor ön kaldırıp direk fırlıyordu. Beni sadece enişte geçti 2 tanesi onlar biri 140.. Diğeri 145 yaptı ama düzyolda hiçbiri 135 i geçmiyor. 2012 modeli süren arkadaş biraz kiloluydu ve motoru daha 500 km deydi o manavgata giderkende dönerkende hiç geçemedi. Dediğim gibi sadece enişte 6. Vitesleri sayesinde geçtiler. Düz yolda hiç apache geri kalmıyor hatta geçiyorda. resimler profilmde vardı
İyilik yapalım dedik yaranamadık :(
---------- Post added at 17:54 ---------- Previous post was at 17:41 ----------
Cbf, Ybr değil gider 100'lük cup bile alırım. Sen benim yanımdan 1 değil 10 kerede geçsen birşey değişmez bende. Kendi egolarımı irademi kontrol etmesini bilen bir insanım. Altımda olan motorun özelliklerini, gidişini, durumunu illa biliyor olurum. Sen gelip beni geçmişsin umurumda olmaz. Hızla pek bir alakam yoktur benim. Yeri gelir hızda yaparım. Ama egolarımı tatmin etmek için beni geçen birinin peşinden tam gaz gidipte ne motorumu hırpalarım, nede yorarım. Sen kendi düşüncelerini belirtmişsin. Apache gelir geçer sende bakarsın, işte hiç yetişmeyi deneme tarzından düşüncelerini bildirmişsin. Diyelim sende Audi a3 var yanından ferrari yada porsche geldi geçti. Yetişemeyeceğini bile bile sonuna kadar basarmısın? Yoksa sende arkasından bakarmısın? Bu sorunun cevabını sende bende biliyoruz. Apache, Ybr, Cbf'de böyle birşey. Altında ki motorun gücünü sınırını biliyorsan, motoru seninkinden iyi kuvvetli olan birinin arkasından basıp ne motoru yormana luzum var nede hırpalamana. Olan senin parana senin motoruna olur. Bende uygun bir dille düşüncelerimi belirtmek istedim. İnşallah kimseler tarafından yanlış anlaşılmam.
kardeşim konuşacak fazla bişey yok yani gerçekler bunlar cbr 125r kullanan arkadaşım üçüde zaten. Biz duyduklarımızı değil uyguladıklarımızı anlatıyoruz daha dün akşam yarıştım yine aynı arkadaşla şuan motoru 700 küsür km ye gelmiş 2012 model cbr 125r. Cocuğun hevesi kırılmasın diye bazen gaz kestim yanyana gittim ama baktım basacam diye uğraşıyor yaptığım tek şey gazı biraz daha açmak oldu yanından uzadımmm gittim
O açılmış ybr yi 5 e takmadan gecmessem motoru ybr nin sahibine veririm idda ediyorum
www.erkakurye.com
arkiler kısmet olursa ramazandan sonra Adana - Antalya gidiş geliş yapıcam. git gel + gezmelerler 1400 km yol yapacam sanırsam. bi arkadaş daha olsaydı iyiydi ama yanlızlığında başka bi güzelliği vardır heralde
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
üstad doğrudur apache ybrden güçlüdür,cbften biraz daha güçlüdür şimdi ben bu apacheyi kullandım ama dediğiniz gibi altımda 50 bg makina varmış gibi hissetmedim,yani öyle bi anlatıyosunuz ki motorumu yakıp gidip apache alasım geliyobu arada 700 kmde bir cbr'ım olsa yeni kasdan bahsediyorum kesinlikle 70-80 i geçmem zaten motor öle rahatta gitmez...
Arkadaşlar bu nasıl iştir
5 dk önce sürat motoru aradım. Plaka ile fiyatı 4650 dedi. Plakasız 4150. Oha dedim bende kendi kendime. Ne bu böyle? Niyetine girdik gursağımızda bıraktılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)