aynen reis bende i phone kullandım havalar serinken çok güzeldi ama ısınınca şıkırtılı çalışmaa başladı titreşim de artı biras motul yolu gözükdü bize.
aynen reis bende i phone kullandım havalar serinken çok güzeldi ama ısınınca şıkırtılı çalışmaa başladı titreşim de artı biras motul yolu gözükdü bize.
Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...
i phone 10 / 40 beyazlı bi plastil şişe içindeydi
Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...
Hızlı Gidip Durmasını Bilirim Sen bakma Bana ben Rüzgar Gibiyim.
İstanbula 10 tane bayi açmışlar bizim buraya 1 tane bile bayi açmamışlar
Millet nerden görüp binecek bu alete kafa yok bu Tvs de
İmza Yok ::tutkuy:: ::xs22:: ::gazla::
anladım, ince gelmiş anlaşılan. motulda çok para. mobil shell al istersen
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:22 ----------
konya gibi memlekette olmaması büyük kayıp, konya esnafından kaynaklanıyo kardeşim tvs nin suçu yok. esnaf ben satarım dicek tvs bayilik vercek
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Uploaded with ImageShack.us
fena yanlarım ama dorse ile yağmurlu havalarda............
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:55 ----------
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
vallahi iyi olur hatta yarın pazar yarın buluşalım izmirde bir yerde
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ----------
izmirdeki arkadaşlar siz nedersiniz gezi değil izmirde bir yerde oturup muhabbet sohpet tanışma kaynaşma gibi bir şey olur daha sonra gezi falanda düzenlenir hadi baken buluşupduruveren gari
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
saat ve buluşma noktası uygun olursa katılabilirim buluşmaya
ön tekerim çok şekerim şöför olup çile çekerim.. nabersiniz.
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
selam arkadaşlar.. bu sabah sürat motordan sarı renk apache almış bulunuyorum. izlenimlerimim anlatıyorum vakti olan okur)
1) öncelikle sürat motora teşekkürler, gerçekten çok ilgilendiler. işlemler çok hızlı gerçekleşti..trafik sigortasını 113 tl ye yaptırdım
2) sele altındaki grenajda ve depo yanındaki grenajda çizikler vardı, yenisiyle değiştirildi.(taşıma esnasında bu durumlar olabiliyormuş)
3) motorda titreşim var kimse kimseyi kandırmasın belki ilerde azalır..
4) performans çok iyi, her ne kadar sıkıştırmasamda beni tatmin etti..
5) motor sesi çok güzel, tok çıkıyor..
6) sabırsızlıkla rodajın bitmesini bekliyorum)
toplanırkene bir iki resim
[IMG][/IMG]
sbr
hayırlı olsun motorun..kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın inşallah..titreşim rodajdan sonra azalacak ;)
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.........
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=UR34tw-QFfI&feature=plcp
İyiakşamlar Arkadaşlar,
Arkadaşlar Ben Apache tvs 150 hastasıyım ... alıcam ama aklımda bazı kuşgular var yanıtlarsanız çok sevinirim...
1.Hayatımda Hiç Vitesli Motor Kullanmadım Scooter Kullandım Hep Öğrenmem Sıkıntılı Olurmu...
2.Boyum Kısa 1.68 kilom 67 Bu Motoru Rahat Kullanabilirmiyim...
Arkadaşlar Sorularım Bunlar Bunun Dışında Cbr 125 de Alabilirim 2.el Yeni Başlıcam Vitesli Motora Hangisini Daha Çok Önerirsiniz....
Hepinize Çok Teşekkürler.
apache forumunda tabikide apache önerilir..
boydan sorun olmaz al kullan..........
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)