HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
slm arkadaşlar.
motosikletimi satma kararı aldım.
2011 model kırmızı renk
7500 km de.
bakımları zamanında ve eksiksiz yapılmıştır. garanti kitabına işlenmiştir. ilk sahibi tecrübeli yılların motorcusuydu. bu nedenle gerek rodaj gerekse 4150 km ye kadar olan bakım ve kullanımı eksiksiz ve düzgün yapılmıştır. yag olarak castrol 20-40 yag konulmaktadır.
500-1500-4000 ve 6000 bakımı yapılmıştır.
aldıgımda motosiklet 4150 km deydi. 4300 km de bakıma alındı yag yag filtresi degişti hava filtresi temizlendi balatalar kontrol edildi ve genel olarak bütün civatalar kontrol edildi. ayrıca arka stop aldıgımda yanmıyordu. servisim garantiden degiştirdi.
aynı şekilde 6000 bakımıda özenle yapılmıştır. şuan hiçbir sorunu yoktur. biraz titiz oldugumdan bakım yapılırken motor başından ayrılmam. ne yapılıyor ne degişiyor gözümle görürüm.
ilk motorum degildir. 15 senedir motosiklet kullanırım. bir dönem ara vermiştim.
kazası yoktur birkez kardelim kullanırken düşük bir hızda ön tekeri kaydırmış ve yana yatmıştır. koruma demiri sayesinde motosiklette en ufak bir hasar çizik oluşmamıştır. sadece sag koruma demirinin kenarı çizilmiştir. önemsiz bir ayrıntıdır.
aldıgım günden bu yana 3350 km yol yaptım. servis bakımı haricinde en ufak problemle karşılaşmadım.
fiyat olarak 3500 liraya verecegim. pazarlık payı yoktur.
burada ilk aldıgım günde tvs apache topigine yazmıştım buda sayfası.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-494.html
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
Uploaded with ImageShack.us
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
Plaka ücreti falan içinde mi peki?
hayır plaka vs. dahil değil maalesef :(
ne imzası beaaa
bugün tvs apachede gözlemlediğim yakıt durumu şöyle depoyu full doldurup kilometreyi sıfırlamıştım bugün 404 kmde 45 liralık 10.39 litre benzin aldı yani buda demek oluyoki 101 km de 2.59 litre benzin harcamışım. yalnız şuna dikkat çekmek isterim motoru çok agrasif kullanıyorum yani yakıt dahada düşebilirdi.
apache ye binin ce apache lendik...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Selamlar Beyler .. Bugün Sabahtan benim biladeri Sirkeci ye yolladım Led sinyal bak diye .. Bulmuş biyerde İçime bu sindi dedi tmm al o zmn dedim 4 tanesini 30 liraya almış .. Memlekete döndüğümde takacam bakalım nasıl olcak ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:33 ----------
Birde geÇen sayfalarda bi kaç problemden bahsetmiştim kimse fikir sunmadı , beyler yokmu ben anlarım bu makineden diyen
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
motorun çok gürültülü ve titremeli çalışması 1. karbüratör hava ayarından 2. subaplardan bunları ayarlatırsan sorunun hallolucaktır bide tüm civataları elden geçir. dün bi arkadaşın apache sine bindim oda ne benim motorla alakası yok çok gürültülü ve titremeli çalışıyodu zaten uyardım servise gitti direk dediğim gibi karbüratör hava ayarı ve subap ayarı çekdiler normale döndü şimdi
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:33 ----------
teşekkür ederim yunus sende ne var ne yok
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-cevirdim.html
günaydın arkadaşlar..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Günaydın cümnetten
günaydın mesut.........
Ben degiştirdim sinyalleri çok güzel duruyor yanlız ön sinyalleri takarken dikkat et sinyal baglantıları kafa granajının çok içinde oldugundan sinyaller granajın içinde gömülü kalıyor o yüzden led sinyalleri takmadan önce led sinyallerin üstüne orjinal sinyallerden çıkan somunları geçirir öyle yerine takarsan biraz daha uzuyor ve görünü yor ben takarken öyle yapmıştım 4 tane 30 lira normal bende izmirde 20 tl ye aldım 4 dünü
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:44 ----------
Eyvallah ramazan günaydın
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)