önümüzdeki ayda benim ybr nin ki bitiyor.. banada lazım ucuz bir yer..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Yok niye kizayim ben motorun ömrü daha uzun olmazmi diye sormuştum saolasin verdiğin bilgiler için sizin tecrübelerinize herzaman ihtiyaçimiz olacak kizdirdiysam kusuruma bakmayin
herkese selamlar benim bi sorum olacaktı benim motorun farlarını acınca gösterge kafayı yiyo kapatınca jendine geliyo sebebi nedir bir türlü anlamadım bunu arada sırada yapıyooo....
ramazan 3500 e ısteyen var
www.erkakurye.com
SELAMIN ALEYKÜM TVS Lİ APACHE DOSTLARIM NE ZAMANDIR GİREMİYORUM HOŞ GİRSEMDE BENİ KİMSE TANIMIYORYA NEYSE :D :D :D NASILSINIZ BAKALIM YAZ GELDİ SEZON AÇILDI MOTORLARIN TADINI ÇIKARTMAYA BAŞLADIKMI ???
izmirli hoş geldin.......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
EYVALLAH RAMAZAN HOŞBULDUK BU ARADA ADIM MESUT MEMNUN OLDUM ...
hoşgeldin ramazan kardeş forum çok durgun bi kaç soru sorayım da hareketlensin :D bu depo üsttü çantalar nasıl kullanan oldumu görüş acısını etkilermi yada deponun boyasına zarar verirmi bide yan çanta kullanışlı olurmu sadece uzun yol için almayı düşünüyorum ne dersiniz ?
off hala alamadım motörü beaa mesaiden ötürü yaww ne saçma iş bu bayilerin k.kartı çekimleri h.sonu çekemiyolar 17.30 dan sonra çekemiyorlar yani taksitli vade farksız olarak haybeye gittik kuşadası'na 3ün 1ini aldık döndük :( bu arada dikkatimi çeken benim sarışında rtr 160 yazıyordu
ne imzası beaaa
ferruh bende depo üstü çanta var kullanıyorum deponun anasını aglattı ama bende yeni akıllandım arka seleye takıyorum suan alaırsan bence sende öyle yap böylece depon hep ilk günkü gibi kalır
forumda 3 yorumdan biri benim galiba...
yan çanta uzun yolda iyi oluyor..
depo üstü çanta 10 üzerinden 10 alır... görüş etkilemez güzel bir ürün ama altı kadife benzeri bezden olmayanlar depo boyasını çiziyor... mıklatıs üstü depoyu çizmeyen kadife benzeri bez ile kaplı olandan alın pişman olmayaccaksınız....
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------
bu arada ben depo kılıfı felan takmam... bir ürün benle yaşamayacaksa ve ben ondan zevk almayacaksam kullanmam... arkadaşlar zevk alın biraz depon çizilmiş ama motorun sıkıntısı yok.... en azından daha sonra keyfe keder boyat ve aldığın ürün kadife kaplım olsa idi çizmezdi...
bir sedat 57 vardı dedim bu kadar silme nazar değer yok be ağa dedi.. 3 kez kaza yaptı neyse o motor gitti şimdiki motorunu pok götürüyor...
benim çantanın altı kadife degildi çizdi depoyu sonra altına kadife diktirdim bu seferde en ufak gaz hareketinde çanta geriye kaymaya başladı şimdi arka seleye baglıyorum ama ramazanın dediği gibi altı orjinalinden kadife tarzxı olanlardan bulursan sorun yaşamassın sanırım ferruh yan çantada var kullanıyordum bu pazar soktum arkada 52 litre top case var arada onuda takıyorum çantalar buyuk rahatlık ama yan çantalar ve arka top case cok rüzgar tutuyor yav performansı atkiliyor :S
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
alırsın bea sarı olanların bazıları 160 cc olabiliyomuş öyle bişeyler duymuştum önceki sayfalarda aynı fiyatsa kaçırma derim
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)