cbr 250 yi izledim şimdi onada gıydırmıs valla
www.erkakurye.com
tekteker ramço olarak altın elbiseli adam yerine , tekstil montlu adam olarak test yapacağım...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Motoru tüm sitelerde cok cok daha fazla arastırıyorum tek sorun parca sorunu servis agı
Manisada 2 servis+parca var
İzmirde 2 Servis+ parca var.
Motor gercekten cok hos bide kafamı kurcalayan altarnötör olmadıgından Xenon takılmaz diyorlar nedenli dogru ?
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
takılmısı var bende var catır catır kullanıyorum
www.erkakurye.com
uykum yok yapacak iş arıyorum
www.erkakurye.com
motoru yerıne cekmemıstım kapının onunde bıraktım 3 genc kavga edıyorlar mıs motora çarpmışlar alarm caldı tepeledim hepisini cıkmasam motoru belkıde dusurecekler
www.erkakurye.com
Gidip Cbf topiginimi bassak Yaglı ekmek deyip kacsak :D
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
alternatör dediğiniz şey şarz dinamosudur. ve elden marşlı her motorsiklette bulunur. alternatör olmasa akü şarz olmaz ve bi kaç kullanımdan sonra marş basmaz. bizim motorlarda farı aküden değilde konjektörden alınmıştır. xenon takılır tabi direk aküden alırsan aküyü sömürür. ideali konjektörden almaktır ama oda motor çalışmadan yanmaz. (bence farı güzel yanıyo xenona ihtiyaç yok gibi.) tabi zevk senin
evet sen daha önce yazmıştın, bi arkadaşta michelin kullanıyordu.
bende metzeler düşünüyorum. demek senin arkada 3.50, bende arkayı 3.50 düşünüyorum yani buda 110 a denk geliyor galiba.
yakında halledicem bu işi. yardım istersem msj atarım sana
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:38 ----------
saol kardeşim Allah razı olsun. orj lastikleri kuruda iyiydi idare edecektim ama geçenlerde U dönüş yaparken yattığım için değiştirmek şart oldu
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
S.a arkadaslar ben apache almak istiyorum ama her binişte 2-3 dk jıkle ıle ısıtmak (motor soguk ise) kafamı karıstırıyor. sogukken motor gaz yemiyor bos visteste gaz kolunu tam cevirince tıkıl tıkıl yapıyor sonradan tımanıyor sonaradan alıyor gazı. ısıtmadan gaz yemiyor yanı. ben sımdı apache mı alayım ybr mi ?
SeLamlar herkese bu aralar topik baya canlı bakıyorum da (: .. YEni aLan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun , kararsız olan arkadaşlarda hiiç düşünmesin gitsin alsın (: .. Her geçen gün daha çok sevdiren bi makine bu kendini .. 2600 km ye geldim bende dün itibariyle .. 120 km kadar yol yaptık yeni apache alan bi arkadaşla .. 2 sarı baya ilgi çekiyodu güzeldi .. (: ön dikmeler , patiyle kalkmalar fln baya eğlendik :D Bakan tekrar bakıyor maşallah .. Bide Dönüşte o yağmuru yemeseydik iyiydi :D
Bu arada koruma demirini taktım .. O demiri İstanbul sürat motordan 45 liraya aldık .. (Allah göstermesinde) ilk düşüşte sağlamlığı konusunda bilgi veririm :D şimdilik iyi duruyo ..
Bide gaz yememe rolanti olayları kafasına takılanlar için bendede aynı sornlar vardı hem km arttıkca motor yerine oturdu hemde ufak bı hava ayarıyla çoğu sorun halloldu .. bunlar kafaya takılcak şeyler değil ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
slm beyler nasılsınız...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)