Hızlı Gidip Durmasını Bilirim Sen bakma Bana ben Rüzgar Gibiyim.
Ben ucuz aldım dıye seviniyodum 3,200 e ohaa. Ya vardır bisi dicemde yok gibi yanında belli olur çok temiz bulmuştum binince hemem almaktan vazgeçtim
www.erkakurye.com
WALLA EROLCUM BENDE SENİNLE AYNI DÜŞÜNCEDEYİM BU ARADA BENM MOTORUN EGSOZ KAPLAMASINA KARBON KAPLAMAK İSTİYORUM NASIL YAPABİLİRİZ BANA YARDIMCI OLURMUSUN ?
elit motogaraj
evet erol resimlerin geliyor ...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
el marsinin ara ara calismama sebebi ne olabilir yardimci olabilcek biri yokmu
Uploaded with ImageShack.us
karbonda var karbon u çekmemek olmaz....
beni izlemeye devam edin...
sökelim takalım bişeyler yapalım...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
egsoz kaplaması we gidon kaplaması gercek çoook hoş olmuşş bende yapmak istiyorum...
elit motogaraj
gel alalım karbon yapalım sana... metresi 20 lira... ön sperliğede yaparız dünyanın karbonuda artar...
selamun aleyküm arkadaşlar.
apache rtr 150 ile düz yolda en fazla kaç yaptınız?
benim motor şuan rodaj devresinde 650 km de 10..15 saniyelik gazladım arkadaşta cbr 125r vardı. gaza getirdi gel kapışalım diye. 115 ile geçtim bunu sonra gaz kestim. siz kaç yaptınız maksimum
eğimli yollarda evet cbr iyi gidiyor, ama geç hızlanıyor. apache gibi bir anda şahlanmıyor. kulaktan duyma şeyleri değil gördüğüm ve ikisinede bindiğim için söylüyorum.
cbr bir kaç değişiklikle çok iyi hızlar yapılabilecek bir motor. örnek performans egzozu. hava filtresi buji vs.
bi apache nin egzoz boğazına bak bide cbr nin. cbr ninki sanki today gibi bu yüzden çok çabuk hızlanamıyor. kalkışta cbr yi ön kaldırarak geçtim. üstelik cbr 11000 km de. benim apache daha 650 km de
tamam ramazan kardeşş çok saoll ... bi haftasonu buluşalım yapalım o zaman olurmu.. 3 hazirandan sonraki haftaonu olabilir mesela
elit motogaraj
motomax ın kadıköy şubesinden 180 liraya alınmıştır... kışlık uzun modeldir....
Cbr her türlü tokadı basar akıllı olun kalkısta yersin ama uzun mesafede. 135 in üstüne çıkıyor güçten değil grenaj dan kaynaklı oda engin ramazan o işlerin uzmanı sen gel o halleder ben karbonu netten aldım yapmak basit ufak tefek hatalar dışında başarılı oldum
www.erkakurye.com
temmuzdan sonra bir süre yokum... ne zaman istersen gel...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:33 ----------
eyvallah adamım....
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:35 ----------
evet alkol ün sonu yok ama bende bırakmak zorunda kaldım.. ama eski resimlere bakıyorum....
neyse sağlık olsun bizde ayran içeriz...
https://www.facebook.com/media/set/?...7740711&type=3
Arkadaşlar pazar günü yaptığımız gezi tek tek foto yükleyemiyceğim burdan bakıp yorumları alabilirim.
prenskaan, splex, ixeywent, miginfly, umtuls sağolun arkadaşlar, dostlar sağolsun, Allah razı olsun, hepimizi korusun. kazasız sürüşler herkese
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
kartalizma07 kardeşim başın sağolsun Allah rahmet eylesin.
kartalizma Allah rahmet eylesin , sabir versin kardeşim .. Dün arkadaşa verdim motoru asker yolcu etmeye gidicekti .. Kirmizi isikta kalkarken boşta sanip debriyaji birqkmis motor önü dikmis .. Buda sarilmis birakmamis motoru .. Yarisi koruma demirinin yarisi cocugun ustune düşmuş motorun .. Koruma demiri kirildi başka bişi yok motorda .. Cocukta iyi şukur .. Siparis ettik yenisini geliyor fakat dediginiz gibi ince dandik bi metal .. Eskisi cizilmisti ztn degismis oldu ..
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)