ben uzun yolda hyosung a çok az yaktırmıştım... ama apacheden az ayakamaz.... piyasada en az yakan kendi sınıfında... bende ortalama apache ile 2,2 yakıyorum..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Eee takıyomuyuz lpg millet bunu arastıryor bende sardım valla günlük 4lira yol parası degermi acaba
www.erkakurye.com
erol lpg takılınca ne kadar yakacak acaba mühim olan bu....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
2012 o zaman daha az yakıyor. 17 lt ile 350 km yol yapıyorum. sen benden 50 km daha fazla gidiyorsun.
Bende sakin duramama sorunu var. Işıklarda illaki tüm araçları tokatlayıp, dikkatleri üzerime çekmem lazım. Uzun yolda ise emniyet şeridinde efendi efendi gidiyorum
Şehir içinde abanmalar ve çok fazla dur kalk beni yiyip bitiriyor. Yakıt tüketiminde son noktayım.
Yolda kalma olayını düşünmek bile istemiyorum. Bugün 3 tırnak vardı. 15 km yolu biraz abanarak işe geldim. şimdi gösterge yanıp sönüyor.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
bence lpg takıp motora kurum yaptırmaya deymez....................
2010 model dostum
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
tolga inşallah allah gönlüne göre verir motorunu satıp istediğin motora kavuşursun yad motorunla takaslarsın.............
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:23 ----------
tolga inşallah allah gönlüne göre verir motorunu satıp istediğin motora kavuşursun yad motorunla takaslarsın.............
ramço sen en iyisi bi tarif et biz öyle yapalım bak kartalizma ile bekliyoruz haa
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
antalya muğla arası yakın buluşalım beraber yaparız
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
çok iyi olur gel misafir ol seni muğla mt ile tanıştırayım :d şu aralar bana motor yasak malesef babam kaza yaptı motorla ayağı ve 2 tane kaburgası kırık kafada dikiş vs. onun için bana da bindirmiyolar ki zaten ilana satlığa koydum 2500 e. motorda bişey yok 2 sinya kırık aynalar yamulmuş söküp attım şu an aynaları yok kafa grenajında ve egzoz üstünde çizikler var.
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
ixeywent Kardeşim geçmiş olsun acil şifalar. En yakın zamanda sağlığına kavuşur inş.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)