teşekkür ederim yarın atıcam resimleri
Sağolun arkadaşlar benim kafama da o takılmıştı, acaba dedim 2010 sonu çıkanlar mı etiketsiz sonra gelen parti mi etiketli diye düşünmüştüm,anladığım kadarıyla dijital ekran olanların hepsinde o etiketler olmak zorunda,
Arkadaşın babasının Adana da servisi varmış demesi, belki kendi değiştirmiştir duruma göre.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
http://www.izlesene.com/video/tektek...he-rtr/6166601
evet benim motorun ufak bir videosu.. hava ayarından sonra yaklaşık bir hafta yattı.. ama sonuç itibari ile tek marş ve jiklesiz çalıştı... buyrun sizden de gelsin yorum....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
eline sağlık ramço kardeş havayı güzel yapmışsın. zaten hava öyle aşırı hassas ve olmazsa olmaz bir ayar değil. + - tolerası var biraz. ve tamamen doğrusunu yaptığını anlamanın yoluda ses veya 1 hafta bekletme değil giren yakıta oranının net olarak 14.7 birim olup olmadığı ölçülerek ayarlanılabilir. bazı insanlarda vardır ki motorun çalışmasını herşeyiyle hissederek nokta atışı yapabilirler. tvs mühendislerine taş attığına göre senide o bazı insanların kategorisinde görmek lazım :D eline koluna sağlık. ALLAH kaza bela vermesin. video çevirme işin olursa bana göre en iyiside format factory programıdır. ücretsizdir fln :D
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
total video konvertor müdür nedir onu indirdim.. yukarda yazılan.. daha bir iki gün önce erol görüp mootrun çalışmasını görünce yaptığı yorum neydi erol a sorun... ramazan ister hemen istersen ilk fırsatta benim motorada hava ayarı yap... 2 adet aynı motor ikisinin arasında çalışmasında dağlar kadar fark var... biz yıllardır motosikletin içindeyiz... zaten motor meslek lisesi mezunuyum... üni terk aam.... motosikletçi bir babanın oğluyum... ben motoru çalıştırır 10 dakikada ayar yapmam... o gördüğün ayarı yakalaya bilmek için tam 2,5 saat uğraştım... eğzost koku gaz yeme rolantide durma hepsini değerlendirerek yaptım.... üste basarak söylüyorum tvs servisi o ayarı yapamaz ve yapamadı.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Tamam sağolasın benimde xenon taktım o civatalarla işim olmadı ama taktıktan sonra 5 dk sonra başladı aküden bağlantısını söktüm normale döndü bugünde komple söktüm xenonu bursaya gittim arızayı yaptırdım geliyorum yolda tekrar yaptı uyuz oldum az önce turladım bir şey olmadı banada ibre takılıyor gibi geldi de çözemedim şimdi ne yapmak lazım tam olarak xenonuda takayımmı bilemedim ?
bence bir kaç gün zenonsuz ve mümkün mertepe farsız gez.. akü kendine gelsin.. bakalım aynı hatayı verecekmi.............
vida olayı mantıklı ama..olabiliyor böyle hatalar.....
Arkadaşlar aşağıdaki resimdeki makine bana kaça patlar :D çok hoşuma gitti, motorun altındaki o grenaj, arka tekere giden yerin kırmızı olması etiketler, arka tekerin büyük oluşu falan.. Maliyet ne kadar ustalar tahmin eden var mı? Özellikle motor altındaki o sivri grenajı çok sevdim..
Sevgili TVS dostları;
Ocak ayında CBF150'yi satarak aldığım TVS'mi malesef satmak durumunda kaldım.
Noterden çıkıp, TVS'mi sattığım kişinin arkasından baka kaldım... Sonra bana emanet bırakılan, motorsuzluk çekmeyeyim diye bir süre kullanmam için verilen CBF150'ye binerek evin yolunu tuttum... Aman Allahım; bu kadar mı hantal, ağır, oturuşu oklava yutmuş gibi bir garip motor olduğunu unutmuşum...
Yahu 10 yıllık motor deneyimi olan biriyim ben, üstelik TVS'den önceki motoru CBF150 olan biriyim; Nasıl binmişim ben bu Hondaya...
O an anladım ki, gerçekten TVS iyi motormuş...
İlk fırsatta, imkanım olur olmaz yine motosiklet alacağım ve yine TVS alacağım...
Hala CBF150 mi, YBR 125'mi diyenlere ısrarla ilanen duyurulur...
Titrek, mitrek... ama motor.
Kalitesiyle, aerodinamik yapısıyla,görüntüsüyle ve agresif yapısıyla kendi segmentinde en iyisiyle TVS kardeşim...
Her zaman TVS, yine TVS...
arkadaşlar günaydın herkese.
şu yeni kasaların gelmeyeceğini söyleyin lütfen
yada bir iki seneyi bulur deyin
yada fiyatı 6-7 bin olur deyin 2012 tvse plaka çıkmasını beklerken ters geldi bünyeye :/
arkadaşım sana yardımcı olması açısından ( http://atube-catcher.dsnetwb.com/video/ ) bu programla istediğin videoyu mp3 mp4 yada yada dvd ne istiyorsan yapabilirsin
---------- Post added at 10:52 ---------- Previous post was at 10:44 ----------
merhaba arkadaşlar ben motor alıcam karar veremedim rtr 150 istediğim gibi bi motor faka ben hafta 10 gunde düzce istanbul gidip gelicem iki kişi
çok hız yapmayı sevmem keyfe kullanırım lakin ortalama 80 km hızda artçıyı çok rahatsız edici titreşim varmı bir çok forum programda vibrasyondan bahsediyorlar kullanan arkadaşlar biraz konuyla ilgili deneyim paylaşabilrmi
bişey olmaz düzca istanbul arası 190 km zaten... 2,5 saatte gelirsin rahat bir şekilde........
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)