Şu ilanda : http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...57722555/detay nakitalımlarda bagaj, koruma demirleri ve kask hediye oluyormuş. Eğer başka bir bayi'de olmuyorsa buradan almak istiyordum ancak şube ümraniyede, ben ise bahçelievlerdeyim.. Aslında kargo olayı varmış ama bilemedim ki şimdi
koruma demirini ve yan ayaklığı söküyorda satacağı zaman müsterinin yanındamı takıyor
resmen kandırmaca ayıp kask 100tl bagaj demiride 45 civarı hediyeler ucuz değil yani diğer satıcıların fiyatları nasıl bak ona göre al
geçenlerde zam geldi muhtemelen elinde vardı motor ve hediye vererek cazip hale getiriyo anlaşılan
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
aynen öyle
önceki fiyat 3895 ti değil mi? yani 250tl kar yaptılar durduk yere kask ve bagaj demirininde maliyeti 100 tl olsa yine karlı
çok isterdim gelmeyi, bekleyin geliyorum hemen
bende almayı düşünüyorum. Ordan alan var mı yada güvenilir mi. üstelik kargonun bedava olması çok iyi olmuş çünkü erzincanda oturuyorum
[COLOR="#008080"]http://www.polisozelharekat.com/[/COLOR]
Arkadaşlar, az önce Tekirdağ'a geldim Istanbul'dan bizim makineyle..
Maşallah herşey gayet iyiydi.. Herhangi bir sorun çıkmadı, ortalama 90km/s ile geldim.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Uploaded with ImageShack.us
sağolsun erol beni ziyaret e geldi....
erol kafanı şişirdik ama hastayız idare et.........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Evet ramazan fotoları bekliyoruz keyifliydi sohbet frenlerim napıcam dandiklan bu motor fren bitermi laan
www.erkakurye.com
Selam millet APACHE RTR 160 yeni seri bir motor bukadarmı yakışıklı olur yav söylentilere göre 9. aydan sonra gelecekmiş ozamanakadar CBF 150 ile idare edicez artık ama helebir gelsin ilk sıraya giren ben olacam ölmez sağ olursam allah nasip ederse
---------- Post added at 19:18 ---------- Previous post was at 19:14 ----------
bizde motorr bitince 160 lık yaparız gelsin tabi...........
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...4025570/detay/
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
merhaba arkadaşlar bayadır başlığın takipçisiyim, -öncelikle ramazan abime geçmiş olsun diyorum-
dün mondial 150 zc mi sattım akşamına ümraniyedeki yaşar motora apacheye bakmaya gittim.
gece tvs hayaliyle uyurken sabah uykum kaçtı erkenden uyandım. öğlene kadar düşündü araştırdım (ki daha önceden 3 aylık gözlemlerim vardı)
bugün öğlen vakti 2450 lirayı 10 taksitle karttan çektirdim. 1450 lirada peşinat verdim. 550 lirada kalan borcumu yeni moorum gelince vereceğim toplam 4450 liraya geliyor plaka + sigorta dahil..
çarşamba günü alacağım çok büyük ihtimalle.. hepinize kazasız belasız sürüşler...
"tvs apache kullanıcıları + 1"
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)