TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
17 Nisan 2012, 00:31
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
17 Nisan 2012, 00:42
herkese selam,
geçenlerde depoyu fulledim yakıt ölçümü için bugün yine fulledim kmde 11,5 kuruş
yani 100 km de 2,4 litre yakıt tüketmişim dengeli kullanıyorum motoru merak edenler için yazayım dedim
-
17 Nisan 2012, 01:11
M.balibey adlı üyeden alıntı
Siyah olduğundan bende belli olmaz o ama gecen duvarı sıyırdım otoparkta hıyarın biri sıkıştırdı
Egsoz bendede aynı pat pat hep yapyor ve 28 derecede bile jiklesiz stop ediyor hep 1 2 dakika gunesin altında bekletiyor
Hacı sendede aynı sorun var yalnız değilim diye sevinmek istiyorum ama olmuyor :D Bu sorunu halletmemiz lazım karbürator açıkca ayarsız veya sorunlu ..sınavlardan fırsat bulursam bizim ustaya bi daha götürcem ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
-
17 Nisan 2012, 01:57
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
hobi amaçlı....
O zaman havalı alabilirsin hedef vurmak için mod 80 veya 125 mi ne önermişlerdi o başlıkta geçen ay yazılanlarda vardır
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:54 ----------
EneS_Turker adlı üyeden alıntı
Hacı sendede aynı sorun var yalnız değilim diye sevinmek istiyorum ama olmuyor :D Bu sorunu halletmemiz lazım karbürator açıkca ayarsız veya sorunlu ..sınavlardan fırsat bulursam bizim ustaya bi daha götürcem ..
Nasıl yapıcaz ki tanıdık ustada yok benim ta bandırmaya kadar gitmekte bana zor geliyor açıkcası ısınıp soguduktan sonar problem yoka ertesi gün binersem illa jikleyle çalışıcak
-
17 Nisan 2012, 08:15
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
17 Nisan 2012, 13:53
günaydın arkadaşlar....
günaydın, tünaydın
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
-
17 Nisan 2012, 16:49
günaydın arkadaşlar....
günaydın, tünaydın, iyi akşamlar
Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...
-
17 Nisan 2012, 17:25
Herkez tıtreyerek geziyor galiba ses soluk yok
-
17 Nisan 2012, 17:59
ERROR88 adlı üyeden alıntı
ben malak gibi yatıyordum... motora binmeyi çok istiyorum ama ameliyat engel oluyor bana...
-
17 Nisan 2012, 18:18
arkadaşlar motordan sibop sesine benzer bir şıkırtı geliyor çözemedim bi çözümü varmı???sibop sesi değil
-
17 Nisan 2012, 19:05
Nasıl yapıcaz ki tanıdık ustada yok benim ta bandırmaya kadar gitmekte bana zor geliyor açıkcası ısınıp soguduktan sonar problem yoka ertesi gün binersem illa jikleyle çalışıcak
Demin gittim ustanin başi baya kalabalikti neyi var dedi.. Boyle boyle dedim.. Siboplar cok sıkıdır karburatorde bisi yoktur dedi.. :/ sonra bakicak zamanim yoktu ama sibopla pek oynatmayi dusunmuyorm.. Belki benzin kirlidir fln belli olmaz.. Beklicem bakam.. Su benzn bitsn gotururm tekrar..
-
17 Nisan 2012, 19:48
kuralsızlar adlı üyeden alıntı
arkadaşlar motordan sibop sesine benzer bir şıkırtı geliyor çözemedim bi çözümü varmı???sibop sesi değil
apache zaten şıkırtılı çalışan bi motor bi sorun yok yani
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
-
17 Nisan 2012, 20:11
Demin gittim ustanin başi baya kalabalikti neyi var dedi.. Boyle boyle dedim.. Siboplar cok sıkıdır karburatorde bisi yoktur dedi.. :/ sonra bakicak zamanim yoktu ama sibopla pek oynatmayi dusunmuyorm.. Belki benzin kirlidir fln belli olmaz.. Beklicem bakam.. Su benzn bitsn gotururm tekrar..
Subabsa gerek yok bencede parmaklamaya jikleyle giderim bendeböyle güzel bir motorda bunları okuyanlar belden vurur yakında
Bu arada benim motora bp benzini yaramıyor haci sen nereden alıyorsun ben opette sardım şu sıralar
-
17 Nisan 2012, 20:14
-
17 Nisan 2012, 20:24
maşallah.....................
-
17 Nisan 2012, 20:26
Subabsa gerek yok bencede parmaklamaya jikleyle giderim bende
böyle güzel bir motorda bunları okuyanlar belden vurur yakında
Bu arada benim motora bp benzini yaramıyor haci sen nereden alıyorsun ben opette sardım şu sıralar
Bende sadece bp ve petrol ofisinden aliyodm ama ustads skntili oralardan alma total yada opet tercih et dedi.. Totalden aldm snra baktm aytemiz kampanya yapmis 4.35 flndi dayanamadm ustune ordan aldim yine karisti xD total yada opet takilalim yine kafamz rahat olsn.. Bakcaz ben çözecem bu sorunu kafaya kkydm (:
-
17 Nisan 2012, 20:41
ERROR88 adlı üyeden alıntı
azer bülbüle bağladık
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:37 ----------
Bende sadece bp ve petrol ofisinden aliyodm ama ustads skntili oralardan alma total yada opet tercih et dedi.. Totalden aldm snra baktm aytemiz kampanya yapmis 4.35 flndi dayanamadm ustune ordan aldim yine karisti xD total yada opet takilalim yine kafamz rahat olsn.. Bakcaz ben çözecem bu sorunu kafaya kkydm (:
opet çok iyi bence genelde opetten alırım ve aynı benzinlikten alırım ve buaralar 97 oktan alıyorum arkadaşımda cbf ine shell 97 alıyo memnunuz
po dan hiç almam ne gaz ne benzin
Enes senin motorda ne var
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
-
17 Nisan 2012, 21:36
Ucuz benzine solvent katılıyor motorlara zararlı oda dieseldede gaz yağı mı ne katıyorlarmış o yüzden hiç almam birkaç kuruş ucuz diye fullde dahil 1 kez aldım dieselini acayip vuruntu ve sarsıntı yapmıştı
-
17 Nisan 2012, 21:55
akılı kel den benzini shell den....
-
17 Nisan 2012, 22:56
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler