Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Tvs apache 2011 kırmızı
    çok sağol ixeywent kardeşim. Gerek kalmadi şükür ins dediğin gibi olur sağol kazasız hayırlı günler herkese.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hadi hayirli olsun bekledigine degmistir umarim kazasiz surusler
    tigrina bunu beğendi.

jackonbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    beat-cbf150-apache-cbf150-NC700-XMAX-DJANGO-ACTIVA
    Alıntı NACİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar, dün itibari ile motorumu aldım. Trafikten bıkmış birisi olarak, bir hışımla satın aldığım motor bana bakarkene , bende nasıl süreceğimi düşünüyordum. neyse şükür eve gelebildim. Sabah erken kalktım , yollar boşken işe gideyim dedim, hem yağışlı hava hemde süratli geçen araçlar , beni tedirgin etti. Havalar ısınmadan ve acemilik bitene kadar yola çıkmayacağım.
    hayırlı uğurlu olsun...
    harley is making love with davidson

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    ERROR88 demek istedin galiba bisi degil
    www.erkakurye.com

EneS_Turker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Alıntı tigrina adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorumu aldım bugün şükür ses kesilmiş.umarım sorun çıkarmaz bir daha.Allah servisin eline düşürmesin.
    Sevindim valla kardesim :D Hadi hayirli olsun kazasiz belasiz servissiz kullan inş :D
    tigrina bunu beğendi.
    TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
    Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!

ixeywent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache (Kırmızı.08) (SATTI)
    Alıntı ERROR88 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ERROR88 demek istedin galiba bisi degil
    çok sağol ixeywent kardeşim. den sonrası sana ait
    Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin

Motosikleti
    tvs apache
    SLM ARKADASLAR BENIM HAVA FILTRESI TARAFINDAKI YAN GRANAJ DUSTU YOLDA GIDERKEN BU PARCAYI NERDEN TEMIN EDEBILIRIM SERVISE SORDUM COK PAHALI FIYAT ISTIO BIDE CIFT SATIO TEK SATAN YER VARMIDIR ACABA YARDINMCI OLURSANIZ SEVINIRIM...

Alıntı ONURTVS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SLM ARKADASLAR BENIM HAVA FILTRESI TARAFINDAKI YAN GRANAJ DUSTU YOLDA GIDERKEN BU PARCAYI NERDEN TEMIN EDEBILIRIM SERVISE SORDUM COK PAHALI FIYAT ISTIO BIDE CIFT SATIO TEK SATAN YER VARMIDIR ACABA YARDINMCI OLURSANIZ SEVINIRIM...
    Baska sehirlerdeki servislere sorun birede mutlaka tek satan vardir olmadi internete vardir kesin

Motosikleti
    tvs apache
    EVET NETTE BULDUM ARKADASIM AMA PAHALI GIBI GELDI BANA TEKI 80 TL

Arkadaslar wind stopper ozellikli termal iclik kullanan var mi

Cazador45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA Spacy Alfa
    Alıntı ONURTVS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    A.selam aga nasıl düşürdün o kapağı yav durup dururken düşmezki tek satılmıyor diye birşey yok kim dedi sana onu manisadaki hasan ustamı sen akhisara motorcu tontona bir sor yanlış hatırlamıyorsam 55 tl ben değiştirdim tek çift alacaksın diye bir mecburiyet yok benimde o kapak kırılmıştı tek sipariş verdik getirdi tonton telefon numarasını verim bir görüş istersen 413 32 25 cep 0541 581 07 16 ismail beyle görüşebilirsin

Motosikleti
    tvs apache
    sagolasın arkadasım evet hasan ustaya sordum tek yok dedı cıft oluyo dedı ve cıftıne 160 tl ıstedı banada cok pahalı geldı... ben yarın arayım bı akhısarı goruseyım ınsallah bana da o fıyattan verır.bılmıom nasıl cıktıgını vıdası gevsemıs menemen den manısaya gelırken yolda pat dıye dustu arkadakı kamyonda ustunden gectı sagolsun paramparca oldu yoksa ben onu yapıstırırdım bı sekılde

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------

Motosikleti
    ne alacagında kararsız :))
    merhaba arkadaslar füme renk rtr 150 almak ıstedım ama İstanbul merkezde sadece sarı kırmızı ve sıyah kalmıs dıyolar.. fume renk sıfır almka ıstıyorum 68 aksaraydayım nerden bulabılırım sızce

Alıntı mustafayon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaslar füme renk rtr 150 almak ıstedım ama İstanbul merkezde sadece sarı kırmızı ve sıyah kalmıs dıyolar.. fume renk sıfır almka ıstıyorum 68 aksaraydayım nerden bulabılırım sızce
    Cevre illere sordunuz mu olmadi izmir istanbul vs arastirin derim bayilerin elinde olur mutlaka

koreay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150 KIRMIZI
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...53318288/detay bi bak bayıler arası aktarırlar muhakkak.

Motosikleti
    Benelli trk 502 & tvs neo x3i
    Alıntı mustafayon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    antalyada var. füme renk bu motora sanırım en yakışan renk. fakat bir sorunu var boya parlak degil mat.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Sepetçioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Alıntı yasinim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim motorda 4500 de bende hiç yağ ilave etmedim her zamanda kontrol ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:52 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=Apuf_...feature=fvwrel

arkadaşlar 2012 tvs apache rtr 250 aslı varmıdır tipi çok güzel yaw

Bu değil ama 180 liği var 17 hp abs li gayette güzel motor

http://www.tvsapache.com/180-abs-features.html
    Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!

mehmet_gemli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apach - SYM Wolf - Bajaj Dominar 400 (2023)
    Alıntı tigrina adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorumu aldım bugün şükür ses kesilmiş.umarım sorun çıkarmaz bir daha.Allah servisin eline düşürmesin.
    Hayırlı olsun kardeşim geçmiş olsun inş birdaha servis yüzü görmez bakımdan bakıma.
    benim motordada o ses var. halada var 4250 km oldu bakımlarda söyledim bulamadılar senin egzantirik yayı mı demiştin bende 6000 bakımında göstereyim benim de içime kurt düştü

Alıntı mehmet_gemli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun kardeşim geçmiş olsun inş birdaha servis yüzü görmez bakımdan bakıma.
    benim motordada o ses var. halada var 4250 km oldu bakımlarda söyledim bulamadılar senin egzantirik yayı mı demiştin bende 6000 bakımında göstereyim benim de içime kurt düştü
    Bendede belli belirsiz bir sik sik sesi var paranoyak oldum dinlemeye basladm o mu acaba:/
    mehmet_gemli bunu beğendi.

Motosikleti
    Tvs apache 2011 kırmızı
    Alıntı mehmet_gemli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağol kardeşim inş.eksantrik mili (kam mili) değişti benim.usta keyfi dedi sadece ses yapar motora zararı yok dedi. değişmese de olur dedi.ben yine de değiştirdim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)

Bu Konudaki Etiketler