Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
Arkadaşlar apache rtr 150 son yakıt tüketiminiz nedir malum benzin fiyatları yüzünden ybr ya da apache almak gibi bir düşüncem var sizce hangisi daha ekonomiktir.
Akilzsizlar hirsizlarin en zararlilaridir: Zamaninizi ve nesenizi çalarlar.
Simdiden hayirli olsun sinavda basarilar sifir alman senin icin iyi olur omurluk istemissin ikinci elde senden onceki neler yapti bilemiyorsun sifir aldigindada surekli dip gaz kullanmazsan bakimlari zamaninda yaptirirsan aldigin benzine dikkat edersen(benzin filtresi var mi bilmiyorum o yuzden yazdim bunu)omurluk makine olur hatta aldigin gibi bir takimda lastik alirsin michelin metzeler yada pirelli ohh mis gibi yeni tarihli olmak sartiyla en az 4 yil kafan rahat olur hayalinde motora en kisa surede kavusman dilegiyle...
benim motorum da 11 kuruş falan yakıyor 12 nin üstüne çıkmıyor devirli kullansam bile.
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
Duz yolsa pek bisey olmuyor ama asvalt olmayan kirec tasli yollarda(sehirler arasi yollar gibi olanlarda)aman diyip dikkat et bendeki acayip drift yapiyor desem yeridir birde bende vites buyuturken devriyaji yavas birakiyorum ama yinede kafa saga kic sola gidiyor kac kere oldu ve nasil toparladim hala bilmiyorum bu tarz olaylar icin egitime gitmeyi dusunuyorum hatta
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------
Aynisi bendede oldu diger anahtarliklar icin boyun anahtari aldm orayida karbon kaplamayi dusunuyorum sildim ama gecmiyor
Kardeşim ben motorcuyum diyen adam servisten servise motoruna bakım yaptırmaz!!! Örnek, zincir yağlamanı 3000 den 3000 e (bakımdan bakıma) yaptırırsan zincirden taş sesleri kıtır kıtır ötmeye başlar. "Servisten servise bakım" diye anılan şey motosiklet piyasasını kapsamıyor bence. Ben genelde haftasonu kullandığımdan motora binmeden lastikleri, freni, sağı solu gözden geçirir öyle binerim. Herkese de tavsiye ederim
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
bu kask muhabbeti kafamı kurcalıyor. cuma cumartesi pazar günü 3 günlük geziye çıkıcam arkadaşlarla kaskım yok. daha doğrusu var da çok eski. ls2 nolan gibi kaskların rahatlığı güvenliği ile ilgili herkes bişey söylüyor. bide mine marka var. sizce hangi marka ??
Anladıysam arap olayım
---------- Post added at 19:36 ---------- Previous post was at 19:30 ----------
TVS APACHE iyi sağlam makınedir herkeze tavsiye ederim ben çok agresif kullanıyorum ama şuan için sorun yok zaten bu motor agrasif kullanıma müsahit zorla agresif kullanmaya itiyor insanı ben 7 bin devirden aşşağı vites değiştirmiyorum ve yola çıkınca 100 110 km aşşağı düşmüyorum gayet zevkli kısa piston kısa piston kolu devirli kullanmaya müsahit acımıyorum bu motoru nekadar agresif kullanırsam okadar çok zevk alıyorum birşey olursa yenisini alır geçerim kafaya takacak birşey yok dilediğiniz gibi kullanın keyfini sürün apache hertürlü zorluğa dayanacak kapasitede bir motorsikler
LS2 diğer çinlilere göre kaliteli ve fiyat açısından uygundur, ben kullanıyorum. AGV - NOLAN - X-LITE - SHOEI daha kaliteli olabilir tartışmam ama fiyatları bana yüksek geliyor. Ayrıca kullandığımız motosiklet ortalama hız olarak(şehiriçi-şehirdışı)80-90 km hızla gittiğimizi varsayarsak güvenliği yeterli LS2'nin. Avrupa güvenlik simgelerine sahip olmasına da dikkat etmenizi tavsiye ederim. 250cc ve üzeri racing motorum olsaydı diğerlerini düşünebilirdim.
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
sana önerebilecegim hem kaliteli hem hesaplı çene açılır kask grex rf2 dir
nolan teknolojisi ile üretilip kesinlikle kaliteli ve kullanışlı bir kask.
ben kızıltoprak mototal den satın aldım. aldıgım fiyat 300 tl. birde bugu camı taktırdım oda 30 tl. toplamda 330 tl ye geldi.
rüzgar sesi almakta fakat çene açılır kaskların tamamına yakını bu sorun var. pahalı ve daha kaliteli kasklardada bu durum mevcut. bununda çözümü var. uzun süreli kullanımlarda birkaç liraya alacagınız kulak tıkaçı rüzgar sesini kökten kaldırır.
son olarak kask boyut olarak büyük degil.
daha ekonomik bir kask düşünüyorsan anes motor ıxs marka çene açılır kaskı tavsiye ederim. daha önce kullandım çok memnundum. fakat vizörü kırıldı motosikletimi satarken alan kişiye hediye ettim.
onunda fiyatı 200 lira olması lazım.
bu arada arkadaşlar önümüzdeki hafta 0 km bir apache alıyorum. bugün kardeşimle gidip inceledik. kardeşim çok begendi.
servis ile konuştm yedek parça tedarigi ve fiyatlarını birçok parçasının rakiplerine oranla pahalı oldugunu ama düşüp kırmadıktan sonra kolay kolay yedek parçaya ihtiyaç duyulmayacagını söyledi.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
Hah şöyle ya .. Topik biraz canlanmiş :D neydi o öyle suskun kaliyodunuz .. Değerli ve yararli fikirler paylaşiliyor herkese tşkler (: Bise benm sari canavar kirlendi baya yav bunu en guvenli neyle yikariz fikrinizi alayim .. arkadas biniyom biniyom hala 500 km olmadi su bakimi yaptirsam rahatlicm biraz .. makine kiskirtiyo insani rodaji bitmeden de üzmek istemiyorum .. hayirlisi bakalim .. (:
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Ben sonax araba sampuniyla yikarim megin de vara ama biraz pahalli birde asla yimama mak. kullanmam hortumla yikarim yikadktan sonrada kmye bakmazsizin zinciri gaz yagiyla firca yardimiyla temizler castrol zincir spreyini sikarimbende 500 km yapamadm daha okul cok kasiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------
Bende scorpion exo 750 battle lord ve shoei x sprint var ikiside super cok memnunum ruzgar sesi cok az birde kulaklik aldm filtreli olanlardan baya rahat koruma konusunda ust duzey olduklarini biliyorum scorpionu 350 tlye almstm motomaxtan shoei de kuzenim yurtdisindan hediye getirdi fiyatini bilmiyorum ama trde 1600 tl civari ls2 yerine nolan tercih edebilirsiniz yada scorpion exo 450 de olabilir ucuz bisey ariyorsaniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
Bende bisey sorayim bari termal iclik kullanan var mi ben ingde ve almanyada bunlarin wind stoper olanini gormustum yani kesinlikle ruzgar gecirmiyor demislerdi o zamanlar motorum yoktu diye gerek duymamistim ama orjinal iclikli 4 mevsim mont iceri ruzgar aliyor gogus ve karindan bu havalardada dondurucu etki yapiyor ne tavsiye edersiniz
bende ls2 cene acılır almayı dusunuyorum lazerden memnun degılım
www.erkakurye.com
ya arkdaşlar kafam çok karıştı honda cf125 e çıkmıs 3500 tl fiyatı insanlara sordukca cnm sıkılıyor ve karar veremeyım tvs apache en sağlamlıgı yuruyen aksanı bakımından en gercekcı bıırı verebılecekmı bana almam için nolursunun ?? uyuyamıorum
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)