Resimler süper kum zarar verir yanlız zincire temizliğini ihmal etmeyin
Resimler süper kum zarar verir yanlız zincire temizliğini ihmal etmeyin
www.erkakurye.com
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
maşallah sadece kuma gömmeye çalışmışsınız. ben orda olacaktım ki ne drift yapardım motoru düşürmeden bırakmazdım tekerlerinize sağlık diyelim. böyle ufak ufak gezi resimleri sayfamızı şenlendiriyor yav
EneS_Turker
kardeş bu son söyleyişim heralde hadi hayırlı uğurlu olsun ALLAH kaza bela vermesin. sarısıda bi başka duruyor gerçekten. sarı şekli nedense bana hep şu müthiş tasarımı hatırlatıyor, bence haksız değilim
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
ixeywent kardeşim cok tesekkür ederim bilgi ve önerin için :D
bir sorum daha olucak bu dişli caplarıyla oynamak motoru çok çok mu yıpratır yoksa okdr abartılıcak bi zarar vermez mi?
motor miss gibi olmuş abi ilk resimlerdeki hali ne öyle
BOOM 38 arka çok küçük motoru yorar evet. ben ön dişlimi 1 diş büyütmüştüm 5, vites hoşuma gitmedi rüzgar vurdumu devir yemiyodu. illa dişli değişik olsun dersen arka yı 1 diş küçültmen yeter 43 iyidir fazla oynamanı tavsiye etmem. (nerde oturduğunu sorabilirmiyim bi sakıncası yoksa?)
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
pazar biraz gezdik eminönü
bir de motorumun bakım kilometresi gelmediği için bakım yapmadım ama yağ durumu hava filtresi durumunu vs. kontrol ettim...
harley is making love with davidson
erdem dun motoru oglen bırde temızlemeye basladım aksam altıda bıttı zıncırı fılan mazotla sıldım vıtes dıslılerı fılan hepsı canım cıktı vallaha ama haftaya gene gıderım cok sardı bana en sonunda bı cross alıcam o olcak:D
Motosikletinizi basncli makineyle degilde hortumla yikamanizi tavsiye ederim basinc zarar veriyor bazi aksamlara
sağol erol ve abdurrahman abi teşekkür ederim.
erol valla yatağan tarafında pınaşbaşı diye bi yer varmıştı o gün otogara gittiğimizdede lafı geçmişti babam biliyormuş orayı bi sorayım nasıl bi yer güzelse akarız tamam.
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
merhabalar herkese,
izmirli apache dostlarım bir gezi planı yapsakta şöyle tanışsak gezsek dolaşsak nasıl olur ?
Güneşli ve havanın güzel olduğu bir hafta sonu ne dersiniz?
Hızlı Gidip Durmasını Bilirim Sen bakma Bana ben Rüzgar Gibiyim.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)