Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Süvarİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TvS_ApAChE
    Alıntı reampeecs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mrb arkadaşlar. Ben de dün aranıza katılmış bulunmaktayım (sonunda ). 2011 model kırmızı 4000 kmde bir apache aldım.İstanbulda yaşıyorum. ikametgahım başka sehirde olmasına ragmen notere sordugumda plaka aynı kalabilir dedi ve plaka aynı kalacak bir aksilik çıkmazsa.En kısa zamanda sigorta ve ruhsat işlemlerini de halletmeye çalışacağım.
    Cümlemizin tekeri düz bassın.

hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz.
    ..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..

..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2008 TVS Apache
    arkadaşlar geçenlerde sorduğum sorulara verdiğiniz cevaplar için öncelikle çok teşekkür ederim.
    bir süredir araştırıyorum 2. el piyasasını arada herkz gibi ucuz denk gelir mi diye cbf bakıyorum dün gece 2008 buldum cbf 2000tl bu öğlen aradım adam sabah sattım dedi heralde birileri bana apache al demeye çalışıor :D
    gözüme düzgün gelen 3500tl bi apache var 4000km piyasa biraz yüksek. bnm nakit param 1500 gerisini kredi çekicektim fakat 0km 3950tl taksitli fiyat veren yerler var. 0 almak daha cazip geliyor .
    ama kafam cidden herzmanki gibi çok karışık çünkü 4000tlye 2006 2007 model 250cc motora binmekte var =))
    ama tekrar tekrar soylerim apachenin yeri bende ayrı cbf ybr cidden hepsi yalan apache hep 1 adım önde =)
    tek kafama takılan konu vibrasyon =((
    sanırım bu vibrasyon korkumu yenmek için test sürüşü yapmam lazm.

Motosikleti
    Tvs apache 2011 kırmızı
    konan17 kardeşim ben 2 sene 20.000 km ybr kullandım ve en büyük korkum vibrasyondu.şu an 2011 sıfır km apachem var.inan vibrasyon falan hikaye ybr den sonra beni rahatsız etmediyse seni de etmez.ybr ye göre biraz daha titriyo o kadar.ama güç tork fazla o kadar da olsun bırak. ybr nin en az 10.000 kmsini beraber yaptığımız artçıma apachede arkamda otururken sordum var mı sıkıntı titreşim? yok ya dedi rahatsız etmiyo dedi. tamamdır dedim.hatta motoru almadan olum bak beni de düşün konforumu bozma çok titriyosa ybr al yine dedi bana ama apache aldım ikimiz de vibrasyon konusunda rahatız sıkıntı yok.

EneS_Turker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Alıntı tigrina adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    konan17 kardeşim ben 2 sene 20.000 km ybr kullandım ve en büyük korkum vibrasyondu.şu an 2011 sıfır km apachem var.inan vibrasyon falan hikaye ybr den sonra beni rahatsız etmediyse seni de etmez.ybr ye göre biraz daha titriyo o kadar.ama güç tork fazla o kadar da olsun bırak. ybr nin en az 10.000 kmsini beraber yaptığımız artçıma apachede arkamda otururken sordum var mı sıkıntı titreşim? yok ya dedi rahatsız etmiyo dedi. tamamdır dedim.hatta motoru almadan olum bak beni de düşün konforumu bozma çok titriyosa ybr al yine dedi bana ama apache aldım ikimiz de vibrasyon konusunda rahatız sıkıntı yok.
    Muhammed biLe bu konuda İkna oLduysa Apache de ki vibrasyon oLayı bitmiştir arkadaş . . (:

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:33 ----------

Bu araDa Can sıKıntısıdan forumlarda gezerken bi yazıya rastLadım baya hoş yazmış arkadaş .. sizlerle paylaşayım istedim .. hep sorunları konuşuyoruz birazda tebessüm lazım .. (:

Scooter ve Motorsiklet kullanırken 29 özel öneri..

1. Disk kilidini taktığını her zaman hatırlayacak beyne sahip biri henüz dünyaya gelmedi. İlk olmaya çalışıp zorlama. Unutursuuun!

2. Bol paçalı pantolon giyme. 100 kilometrenin üzerinde paça rüzgarla yukarı doğru sıvanıp anti-karizmatik bir hal alıyor ve ikide bir düzeltmekle olmuyor. Çek kenara. Adam gibi sok paçanı çorabın içine. Kendi karizmanı kendin boz,rüzgara bırakma.

3. Aerodinamik tasarımında harikalar yaratılmamış olan yüksek ön camlı, yan çantaları olan motora biniyorsan, 120 kilometreden sonra her an türbülans etkisine gireceğini ve bunun arka lastiğin patlamış gibi seni şiddetli yalpalamaya zorlayacağını hatırla. Düşmezsin belki ama "ödüm patladı" tabirinin bir motor sürücüsü tarafından böyle bir olay sonrasında atasözü haline dönüştüğü rivayeti var. Ben yaşadım, sonra bir hafta kadar karşı cins senin için hiçbir şey ifade etmiyor.

4. Öyle walkman, radyo gibi şeyleri motor tepesinde dinleme. Dinleyeceksen de slow müzik dinle. Davul soloda motor kullanmanın zorluğunu bilenler bilmeyenlere anlatsın.

5. Yokuş yukarı durunca sağ elinin marifetlerine güvenip hem freni hem de gazı zorlamaya kalkma. Koy sağ ayağını arka frene, motor viteste bak keyfine.

6. İş stresi, aşk acısı, hicran yarası, patron sendromu, eş fırçası, arkadaş kazığı, bunalım, depresyon, jat lag, joint sonrası, yetişme telaşı, alkol etkisi, geç kalma endişesi, yağmur korkusuyla motora binme. Kısaca, binmeden aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.

7. Aynaya asılı şeftali torbası filan taşımaya kalkma. Ben gecen yıl denedim, düşünce eziliyorlar.

8. Unutma, iki çanta arasındaki beş kilodan fazla ağırlık farkı bele ve virajda zararlıdır. Belinle ilgili imalı sorulardan kaçınmak için çantanı orantılı yükle.

9. Hareket halinde ve kafanda kask varken kulağın kaşınırsa, bu sorununu gözlük sapıyla gidermeye çalışma. Ya çek bir kenara adam gibi kaşı kulağını ya da kulağına niyet başka yerini kaşı. (Ben denedim. Tam konsantrasyonla mümkün bir hadise)

10. Motorda başına tüm felaketler iki şekilde gelir; düşerek ve üşüyerek. Böbreklerinin 40 derece sıcakta bile rüzgara karşı koyamayacağını bil, belliğini tak.

11. Su kaybını terlemek, terlemeyi ıslanmak olarak otomatiğe bağlamış kafana, motorda bunun farklı olduğunu sok. Su iç, kola iç, ayran iç. Alkol alma.

12. Alkollü motor kullanmak normalden çok daha kolaydır. Asıl zor olan durduğunda motoru ayakta tutabilmektir. Bu açıklamadan sonra "Ne yani alkol aldıysak hiç durmayacak mıyız?" sonucunu çıkartan arkadaşları ayrıca tebrik ediyorum.

13. İlle de yoldaki bir çizgiyi takip etmek isteyen dürtülerine, çöp kamyonlarından akan yağlı sızıntıyı pas geçmeleri gerektiğini öğret. Gününü, haftanı, sağlık sigortanı ve kaskonu çöp etme. Haaa bir de beyaz çizgilerin asfalttan altı kat daha kaygan olduğunu da unutma.

15. Vites değiştirirken halen beyninden senin de duyabileceğin bir şekilde diğer uzuvlarına ’ikinci vites birin üstündeydi’ şeklinde komut gidiyorsa, kaskının ve diğer malzemelerinin üzerinde olduğundan yüzde yüz emin ol.

16. Otobanda kamyon, tır, otobüs; yoğun trafikte ise Renault 12, Şahin, Kangoo, minibüs gibi araçlardan, haa bir de bayan otomobil sürücülerinden uzak dur. Arkadaş 12 yılda 4 otomobil çarptı, dördü de bayandı.

17. Normalde takım elbise giydiğinde daha ağır adımlarla yürüdüğünü anımsa ve motorda kimseyle yarışma. Görev paylaşımı yaptık, o işe ’racingci’ kardeşler bakıyor.

18. Trafik açıldığında yanındaki aracın seni sıkıştırmasını istemiyorsan trafik ışıklarına bak, önde oturan bayana değil.

19. Park ederken dönemedin mi? Belin yerine koruma demirini dene, sonra da bunu isteyerek yapmışsın gibi bir eda takın. Bu arada kontağı da hemen kapamayı unutma.

20. Cuma ve cumartesi geceleri ilerleyen saatlerde Ortaköy, Taksim, Kordonboyu gibi yerlerde sapsal sapsal gezinme. O sırada trafikteki ortalama promil 150 civarında, unutma.

21. Koynuna arı mı girdi? Bırak soksun, tadını çıkart. Unutma romatizmaya da iyi geliyormuş. Debelenme, debelenme, debelenme!

22. "Tüh aha da sağa dönecektim" dediysen, düz git. Git 30 kilometre ileriden dön."Nasıl döndüm ama helal olsun bana" sendromuna kapılırsın. Allah korusun alışkanlık filan yapar. Düz gidip 30 kilometre ileriden dönersen salaklığına hayıflanıp bir dahakine kavşağa gelmeden uyanık olur, kararını erken verirsin.

23. Benzin aldıktan sonra hemen gazlayıp gitme. Karının arkanda olduğundan emin ol. Tuvaletteki eşini benzincide unutmak bir motorcunun başına gelebilecek en feci olaylardan birisidir. (Nedense bugüne kadar kız arkadaşını unutan birine rastlanmamıştır)

24. Racing kullanıyorsan arkana erkek arkadaşını alma. Ver parasını, nereye gidecekse taksiyle ulaşsın. Adam biraz da ödlekse yanlış anlamalara sebep olur, aklayamazsın kendini.

25. Chopper ile toprak yola girme, hele yokuş hiç çıkma, hele hele toprak yokuşta asla durma. Ön tekerlek frende kaya kaya geri gelir bir yerden sonra da yatarsın. Bunları yaşadıysan ve arkanda partnerin varsa, birine anlatırken "Kız arkadaşımla bir yattık ki geçen gün" cümlesini kullanıp milletin aklını karıştırmayasın.

26. Sadece kalın kafalıların kask kullanmadığını unutma, onların mazereti makul. Haa bir de ele güne daha karizmatik gözükeceğim diye kafanın daha kolay kırılmasını sağlayan taslardan asla kullanma. O Nazi türü şeylerin kafana takacağın ortadan kesilmiş beş litrelik pet şişe kadar seni koruyacağını unutma. Bu arada kask takmamakta ısrarcıysan, arada bir Okmeydanı SSK acilin önündeki bankta bir süre otur, sigara iç ve gelenleri izle. Fikrini değiştireceksin.

27. Polis çevirdiğinde o daha hiç konuşmadan sen mutlaka birkaç şey söyle. Eksiğin, fazlan, hatan, kusurun varsa ve onun bunu fark ettiğini biliyorsan hemen itiraf et, inkar etme. Yarım ağızla konuşup "Dişimi çektirdim de çok üzgünüm, farkındayım. Aslında hiç yapmam. İkaz ettiğiniz için teşekkür ederim" filan de. (Yıllardır denenmektedir ve yaşamımda buna karşı koyabilen bir polise hiç rastlamadım)

28. Kanalizasyon kapaklarının kenarından, tramvay rayının üzerinden, grup sürüşlerinde arkadaşının sağından, tıkalı yolda araçların hemen solundan gitme. Hayat sigortan mı var? O zaman demedi deme!

29. Kendinle barışık ol. Bırak herkes; korumalı montun, çeneli kaskın, kışlık çizmelerin, kaskon, zamanı gelmeden aldığın yeni lastiklerin, havalı kornan, ilave neon ışıkların, fosforlu pantolonun ve yan sanayi koruma demirin ile alay etsin. Hasta ziyaretine gitmek, kabulden evladır.

NOT: 21’inci soru hariç tamamı gerçek ve birçoğu tecrübeyle daimdir. 24’üncü maddeyi yaşamamak için ise depo kapağı üzerinde fotoğraf bulundurma uygulamasına geçmek mantıklı olabilir
    tigrina ve reis007 bunu beğendiler.
    TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
    Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!

jackonbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    beat-cbf150-apache-cbf150-NC700-XMAX-DJANGO-ACTIVA
    park yeri sorunum

harley is making love with davidson

cekokk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt-09 / Yamaha Fazer 6
    Yukarıda ki yazı 10 numaraymış

Bu servisten bıktım usandım yan ayaklığı motoru aldığımda bakıma götürdüğümde çıkarmışlardı. Garantiye gitsin dediler sebebini söylemeden şimdi de gittigimde 2 ay olmuş ben öyle birşey hatırlamıyorum dedi. Yağ değişim zamanı geldi onu bile yaptırasım gelmedi çıktım geldim.

Motosikleti
    2008 TVS Apache
    verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler arkadaşlar en geç 2 ay içinde alıyorum apachemi =)) 2. el 3000tl ye temiz bulursam alırım yoksa 0 alırım binerim 3 4 sene =)

miginfly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vergisiz
    Arkadaşalar servislerle ilgili sorunlarınızı tvsturkiye.com adresinden İstanbul merkez'e bildirmenizi rica ediyorum. Bu konuyu daha evvel de vurgulamıştım ama pek ilgi olmadı. Servislerinin kalitesini öğrensinler ki, iyileştirme konusunda merkez'in bir çabası olsun. Tabi bu çalışmalar ileride hepimizin işine gelir. Şuanda fazla yazamıyorum ama, bu konuyu bi tartışalım isterseniz. Saygılar
    Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)

Mavi_Anahtar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3i EVO
    Alıntı konan17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar geçenlerde sorduğum sorulara verdiğiniz cevaplar için öncelikle çok teşekkür ederim.
    bir süredir araştırıyorum 2. el piyasasını arada herkz gibi ucuz denk gelir mi diye cbf bakıyorum dün gece 2008 buldum cbf 2000tl bu öğlen aradım adam sabah sattım dedi heralde birileri bana apache al demeye çalışıor :D
    gözüme düzgün gelen 3500tl bi apache var 4000km piyasa biraz yüksek. bnm nakit param 1500 gerisini kredi çekicektim fakat 0km 3950tl taksitli fiyat veren yerler var. 0 almak daha cazip geliyor .
    ama kafam cidden herzmanki gibi çok karışık çünkü 4000tlye 2006 2007 model 250cc motora binmekte var =))
    ama tekrar tekrar soylerim apachenin yeri bende ayrı cbf ybr cidden hepsi yalan apache hep 1 adım önde =)
    tek kafama takılan konu vibrasyon =((
    sanırım bu vibrasyon korkumu yenmek için test sürüşü yapmam lazm.
    250 cc almayı düşünüyorsan işin içine benzin tüketimini de kat bence . en az yakan 150 cc motordur apache ;)

Alıntı cekokk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yukarıda ki yazı 10 numaraymış

Bu servisten bıktım usandım yan ayaklığı motoru aldığımda bakıma götürdüğümde çıkarmışlardı. Garantiye gitsin dediler sebebini söylemeden şimdi de gittigimde 2 ay olmuş ben öyle birşey hatırlamıyorum dedi. Yağ değişim zamanı geldi onu bile yaptırasım gelmedi çıktım geldim.
    Motorun son bakımını serviste yaptırmadığma bir kez daha sevindim . Yağ :25 tl yağ filtresi :5 tl işçilik : beleş İşini iyi yapan biri olsa sorun değil ben şidmi tcstürkiyeye mail atacağım sende at istersen .

Cazador45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA Spacy Alfa
    Alıntı Mavi_Anahtar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    250 cc almayı düşünüyorsan işin içine benzin tüketimini de kat bence . en az yakan 150 cc motordur apache ;)

Motorun son bakımını serviste yaptırmadığma bir kez daha sevindim . Yağ :25 tl yağ filtresi :5 tl işçilik : beleş İşini iyi yapan biri olsa sorun değil ben şidmi tcstürkiyeye mail atacağım sende at istersen .
    Selam arkadaşım TVS TÜRKİYENİNDE servislerden bir farkı yok sana hiç bir şekilde yardımcı olmayacaklarına eminim ben kaç kez mail attım hiç birinde dönmediler geçenlerde biraz argo kelimeler kullandım hemen aradılar servisler ayrı yalan söylüyor tvs türkiye ayrı yalan söylüyor kardeşim benim parçam 4 aydır gelmiyor her aradığımda yok gemide yok gümrükte yok yolda yok haftaya elimizde sürekli yalan söylüyorlar anasını sattımın gemisi titanıc sanki battımı ne gelemedi kaldı yav ne bitmek bilemz yolmuş bu benim motorum satılık arkadaşlar 3300 tl ye vericem motorumdan memnunum ama servis çok kötü arkasında duran yok sırf servis sıkıntısından dolayı satıyorum motorumu sahibinde sitesinde yayında şuan kırmızı 2011 7 bin km ilgilenen olursa 0546 951 24 02 ulaşabilrsiniz manisa

---------- Post added at 00:29 ---------- Previous post was at 00:22 ----------

Alıntı miginfly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşalar servislerle ilgili sorunlarınızı tvsturkiye.com adresinden İstanbul merkez'e bildirmenizi rica ediyorum. Bu konuyu daha evvel de vurgulamıştım ama pek ilgi olmadı. Servislerinin kalitesini öğrensinler ki, iyileştirme konusunda merkez'in bir çabası olsun. Tabi bu çalışmalar ileride hepimizin işine gelir. Şuanda fazla yazamıyorum ama, bu konuyu bi tartışalım isterseniz. Saygılar
    İstanbul merkezi kim iyileştirsin kardeş onlarında servislerden bir farkı yokki adamlar bisiklet tamircilerine servislik veriyorlar düşün artık sen gerisini alacaksın YBR 125 bisiklet tamircisinde bile bulacaksın parçasını dağa taşa her yere çıkacaksın tık demicek servis aramıcaksın elini sallasan ellisi heryer yamaha servisi ben bıktım tvs servisinden elimden çıkarıcam motoru gidip alıcam ybr binecem debriyaj telimiz kopsa adamların elinde yok hava filitresi istiyorum 1 aydır hala verecekler ben motora hergün binen adamım yolda kaldımmı işim aksar işim gereği hergün 40 km yol yapıyorum işimden eve gidip geliyorum ama tutki motoru yatıracak bir sorunla karşılaştım ne yaparım o durumda kim bana yardımcı olacak parçayı tedarik edemeyen servismi? istanbul merkezmi hiçbiri yardımcı olamıyor şu durumda tek çare motoru satmak

Motosikleti
    cbr 250r
    Alıntı Cazador45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşım TVS TÜRKİYENİNDE servislerden bir farkı yok sana hiç bir şekilde yardımcı olmayacaklarına eminim ben kaç kez mail attım hiç birinde dönmediler geçenlerde biraz argo kelimeler kullandım hemen aradılar servisler ayrı yalan söylüyor tvs türkiye ayrı yalan söylüyor kardeşim benim parçam 4 aydır gelmiyor her aradığımda yok gemide yok gümrükte yok yolda yok haftaya elimizde sürekli yalan söylüyorlar anasını sattımın gemisi titanıc sanki battımı ne gelemedi kaldı yav ne bitmek bilemz yolmuş bu benim motorum satılık arkadaşlar 3300 tl ye vericem motorumdan memnunum ama servis çok kötü arkasında duran yok sırf servis sıkıntısından dolayı satıyorum motorumu sahibinde sitesinde yayında şuan kırmızı 2011 7 bin km ilgilenen olursa 0546 951 24 02 ulaşabilrsiniz manisa

---------- Post added at 00:29 ---------- Previous post was at 00:22 ----------

İstanbul merkezi kim iyileştirsin kardeş onlarında servislerden bir farkı yokki adamlar bisiklet tamircilerine servislik veriyorlar düşün artık sen gerisini alacaksın YBR 125 bisiklet tamircisinde bile bulacaksın parçasını dağa taşa her yere çıkacaksın tık demicek servis aramıcaksın elini sallasan ellisi heryer yamaha servisi ben bıktım tvs servisinden elimden çıkarıcam motoru gidip alıcam ybr binecem debriyaj telimiz kopsa adamların elinde yok hava filitresi istiyorum 1 aydır hala verecekler ben motora hergün binen adamım yolda kaldımmı işim aksar işim gereği hergün 40 km yol yapıyorum işimden eve gidip geliyorum ama tutki motoru yatıracak bir sorunla karşılaştım ne yaparım o durumda kim bana yardımcı olacak parçayı tedarik edemeyen servismi? istanbul merkezmi hiçbiri yardımcı olamıyor şu durumda tek çare motoru satmak
    dedıgın sorunlarla cok sukur ben karsılasmadım ama hava fıltresı ve debrıyaj telı lazımsa sana ben mugladan alıp gonderım sana yada netten satın alabılırsın orjınal olarak bır suru var nette sımdı baktım yag fıltrsı hava fıltresı gosterge depo ne ararsan nette var hepsı cesıtlı sıtelerde bence senın servısınde cok buyuk bır sıkıntı var degıstırme ımkanın varsa motoru deılde servısı degıstır derım ben

Mavi_Anahtar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3i EVO
    Alıntı Cazador45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşım TVS TÜRKİYENİNDE servislerden bir farkı yok sana hiç bir şekilde yardımcı olmayacaklarına eminim ben kaç kez mail attım hiç birinde dönmediler geçenlerde biraz argo kelimeler kullandım hemen aradılar servisler ayrı yalan söylüyor tvs türkiye ayrı yalan söylüyor kardeşim benim parçam 4 aydır gelmiyor her aradığımda yok gemide yok gümrükte yok yolda yok haftaya elimizde sürekli yalan söylüyorlar anasını sattımın gemisi titanıc sanki battımı ne gelemedi kaldı yav ne bitmek bilemz yolmuş bu benim motorum satılık arkadaşlar 3300 tl ye vericem motorumdan memnunum ama servis çok kötü arkasında duran yok sırf servis sıkıntısından dolayı satıyorum motorumu sahibinde sitesinde yayında şuan kırmızı 2011 7 bin km ilgilenen olursa 0546 951 24 02 ulaşabilrsiniz manisa[COLOR="Silver"]
    Ben maili attım bekleyip göreceğim aslında telefon açıp konuşmak lazım o şekilde daha çok ilgilenirler ki bu şekilde şikayet iletenlere yardımcı olduklarını duymuştum birkaç kişiden . O gelmeyen parça ne merak ettim bizim de başımıza gelmesin. Eğer garanti kapsamında birşey değilse internetten de bulabilirsin birçok parçası mevcut. Ama tabi yeni aldığın motorun servis açısından sıkıntı yaratması insanın canını sıkıyor . Pek yolda bırakacak bir motor değil ama illa satacağım diyorsan hayırlısı olsun diyelim

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaslar birkac gundur forumu takip ediyorum 2011 aralikta 0 bir apache aldim balikesirden daha 500 km olmadi servise gidemedim o yuzden ama su birkac sayfadir resmen icin karardi servis konusunda gercekten bu kadar m kotuler bende acaba satim ybr yada cbf mi alsam demeye basladim sizin servisler hangileri acaba burada iyi yada kotu olanlarin bir listesini yapsak bilgilendirme acasindan yada ozelden boylece motorlarimizida satmak zorunda kalmayiz diye dusunuyorum ama kafam cok karisik

Orjinal lastiklerinden memnun olan var mi aranizda

Motosikleti
    Tvs apache 2011 kırmızı
    plakam ve ruhsatımı aldım takipçiden yarın da hava güzel izmir'de daha ne isterim ki

Alıntı tigrina adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    plakam ve ruhsatımı aldım takipçiden yarın da hava güzel izmir'de daha ne isterim ki
    Hayirli olsun tekerin duz bassin hangi renk aldin artik cumartesi calisiyor mu trafik tescil ben tatil diye biliyorum hafta sonu guney bolgeleri sansli

Motosikleti
    Tvs apache 2011 kırmızı
    teşekkür ederim amin hepimizin.yok dün işlemler bitmiş bugün teslim etti.kırmızı aldım ayrıca

Oo kirmizida yakiyordur hava guzel olsada bizde gezebilsek keske motorumla

Süvarİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TvS_ApAChE
    tigrina kardeşim tekrardan hayırlı olsun artık özgürsün :D dikkatli sürüşler dilerim.

M.balibey
    kardeşim servis sorunu tamamen bulunduğun bölgedeki servisle alakalı. belkide tvstürkiye de kötüdür. ama bu bütün servislerin kötü olduğu anlamına gelmiyor. mesela Adanadaki servisden ben gayet memnunum.

bu arada yarın hava Adana da da güneşli ve açık fakat çok soğuk gezmekle gezmemek arasındayım :D
    ..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..

..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..

Alıntı Süvarİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tigrina kardeşim tekrardan hayırlı olsun artık özgürsün :D dikkatli sürüşler dilerim.

M.balibey
    kardeşim servis sorunu tamamen bulunduğun bölgedeki servisle alakalı. belkide tvstürkiye de kötüdür. ama bu bütün servislerin kötü olduğu anlamına gelmiyor. mesela Adanadaki servisden ben gayet memnunum.

bu arada yarın hava Adana da da güneşli ve açık fakat çok soğuk gezmekle gezmemek arasındayım :D
    Bende balikesirden havanin yagissiz ve ilik oldugu bir gun bandirmadakine aldigim yere gitmeyi dusunuyorum izlenimlerimi yazarim yine buradan
    Hava cok soguksa bence hic cikma ileride zaten romatizma olma riski buyuk motocularda birde bu riski dahada arttirmannin geregi yok bence

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler