TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Mayıs 2013, 22:26
Öncelikle meraba arkadaşlar yeni tvs nin jant ölçüleri farklımı ? Biyerde okudugum ve aklımda kalan kadarıyla arka jant 16 olmuş dogrumu
Bir yere gitmek için arabaya binilir,Motora binmek için her yere gidilir
Reklamlar
-
02 Mayıs 2013, 22:28
ercan41 adlı üyeden alıntı
Öncelikle meraba arkadaşlar yeni tvs nin jant ölçüleri farklımı ? Biyerde okudugum ve aklımda kalan kadarıyla arka jant 16 olmuş dogrumu
17 diye bi rivayet var doğrumu bilemem
-
02 Mayıs 2013, 22:39
17 olduysa motor devir fazla yapıp sürat azalıcak acaba onu dişlilerle tolere etmişlermidir ki ?
-
02 Mayıs 2013, 22:42
selamlar arkadaşlar benim tvs nin diyaframını patlattım orjinal diyaframımı taktırsam daha kaliteli başka diyafram takan oldumu ne önerirsiniz acaba ilginize teşekkür...
bu konudan anlayan pek yok galiba
-
02 Mayıs 2013, 22:45
16 değil 17 oldu.. eski kasada ön 17 arka 18di .... yeni kasada ise ön ve arka 17 oldu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------
merze08 adlı üyeden alıntı
selamlar arkadaşlar benim tvs nin diyaframını patlattım orjinal diyaframımı taktırsam daha kaliteli başka diyafram takan oldumu ne önerirsiniz acaba ilginize teşekkür...
bu konudan anlayan pek yok galiba
orjinalini tak dostum.. diğer diyaframların daha kaliteli olacağını sanmıyorum. sonuçta lastikten birşey..
-
02 Mayıs 2013, 22:49
Öncelikle herkese selamlar 4 aydır motor kullananıyorum ve 1 ay once 0 tvs 2012 sarı apachi aldım.Su ana kadar cok memnunum motorumdan yakıtı olsun surusu olsun cok kullanıslı bı motor (ozellıkle benım gıbı bı kütle ıcın boy 1,84 kılo 105) sıkıntı yaratan sadece akum zayıf herhalde rolantıde farlarım cok sonuk kalıyo gaz verınce hersey normal bı turlu rolantı ayarı yapamadım bı de egzoz cok sessiz sızce egzoz degıstırmek gerekırmı bu motorda.sole etrafı fazla rahatsız etmeyen tok seslı bı egzoz var mıdır.youtube da sarı apachı nın kı coyoteymıs galıba harıka bı tonu var.dudullu da oturuyorum tek basıma üsküdar-beykoz kadıkoy pendık sahılyolu turlayıp acemılıgımı atıyorum sızlerle tanısıp beraber gezmek de ısterım.
-
02 Mayıs 2013, 23:00
sbr adlı üyeden alıntı
16 değil 17 oldu.. eski kasada ön 17 arka 18di .... yeni kasada ise ön ve arka 17 oldu.
Sürate etkisi olur mu bi bilginiz var mı ?
-
02 Mayıs 2013, 23:07
cagdas tml adlı üyeden alıntı
Öncelikle herkese selamlar 4 aydır motor kullananıyorum ve 1 ay once 0 tvs 2012 sarı apachi aldım.Su ana kadar cok memnunum motorumdan yakıtı olsun surusu olsun cok kullanıslı bı motor (ozellıkle benım gıbı bı kütle ıcın boy 1,84 kılo 105) sıkıntı yaratan sadece akum zayıf herhalde rolantıde farlarım cok sonuk kalıyo gaz verınce hersey normal bı turlu rolantı ayarı yapamadım bı de egzoz cok sessiz sızce egzoz degıstırmek gerekırmı bu motorda.sole etrafı fazla rahatsız etmeyen tok seslı bı egzoz var mıdır.youtube da sarı apachı nın kı coyoteymıs galıba harıka bı tonu var.dudullu da oturuyorum tek basıma üsküdar-beykoz kadıkoy pendık sahılyolu turlayıp acemılıgımı atıyorum sızlerle tanısıp beraber gezmek de ısterım.
Merhaba , aynı renk model apache beimde var, bende çok memnunum ve beğenerek kullanıyorum, dediğiniz far olayı normal akü ile alakası yok çünkü farlar direk aküye bağlı değil dinamodan geliyor elektrik tabiki rölanti düşünce azalır enerji, rölantiyi sol tarafta benzin musluğunun arkasına doğru dik duran yaylı bir vida var karbüratörün yanında gaz telinin bağlandığı kısım var bu vidayı sıkarsan rölanti artar tornavidaya gerek yok elinle yapacaksın yalnız motor sıcakken yap.
-
02 Mayıs 2013, 23:17
Sürate etkisi olur mu bi bilginiz var mı ?
jant 17 olmuş ama daha kalın lastik kullanmışlar..eskiden 100lük lastikle geliyordu apacheler.. yeni kasalar 110luk lastikle geliyor..jantın küçülüp yanağın genişlemesiyle ne kadar fark oluşturacağını tahmin edemedim ama şöyle düşünüyorum yeni kasalar daha iyi yol tutar virajlara daha iyi yatar, ama eski kasalarda daha hızlı gider( Yanlışım varsa düzeltin)
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------
17 olduysa motor devir fazla yapıp sürat azalıcak acaba onu dişlilerle tolere etmişlermidir ki ?
yenı kasa dişlileri aynı.. 13 44
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------
cagdas tml adlı üyeden alıntı
yakın zamanda bir organizasyon yapıcaz. sabredin
-
02 Mayıs 2013, 23:21
azizsele adlı üyeden alıntı
Herkese iyi geceler uyanık olan var mı bilmiyorum ama ben yine de şansımı deneyip bir soru sorucam müsadenizle...
Ben Apacheyi ilk aldığımda bayii 500 ve 1000 km de getir bir rodaj bakımını yapalım dedi...2 hafta önce 500 kilometreyi bulunca makinayı götürdüm yarım saat 45 dakika sonra gittiğimde motor hazırdı sanırım sadece yağ değişmiş....500 km bakımında 40 lira aldılar fazla sorgulamadım...1000 km bakımına ise 2 gün önce gittim. Daha önce lastik tamir köpüğü almıştım bayiiden o zaman sibopların değişmesi gerektiğini söyledi elaman...bu gidişimde şunu da hallet bari dedim...2 saat sonra gittiğimde motor hazırdı...dediğine göre lastik işi de hallolmuş ve rutin bakımlar yapılmış bu sefer 160 lira aldı...acaba bu rakamlar normal mi yoksa sorgulamadığım için kazık mı yedim bilemiyorum işin tecrübelisi olanların yorumlarını bekliyorum
Arkadaşlar sürat motora gidin avrupa yakasında iseniz ben 6 yıldan beri gidiyorum servisi çok ucuz ve titizlikle yaparlar ben 5000 bakımında yağ yağ filtresi hava filtresi buji grekli bakımlar işçilik 90 tl verdim birde o artı yeni açıldı kasımpaşada neresi + adamlar baştan - yi kazanmış
-
02 Mayıs 2013, 23:31
sbr adlı üyeden alıntı
jant 17 olmuş ama daha kalın lastik kullanmışlar..eskiden 100lük lastikle geliyordu apacheler.. yeni kasalar 110luk lastikle geliyor..jantın küçülüp yanağın genişlemesiyle ne kadar fark oluşturacağını tahmin edemedim
ama şöyle düşünüyorum yeni kasalar daha iyi yol tutar virajlara daha iyi yatar, ama eski kasalarda daha hızlı gider( Yanlışım varsa düzeltin)[COLOR="Silver"]
Haklısınız yanlışınız kesinlikle yok sürat olayınıda 42 dişli takıp halledebilirz galiba ortalama kafa kafaya gelmiş olur gibi geliyo baya niyetlendim şu yeni kasayada yeni kasa kullanan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum biraz ortalıkta bilgi çogalsın yeniler için
-
03 Mayıs 2013, 01:39
cok saol yarın musaıt olunca ayarlamaya calısıcam rolantı devrını 1500-1600 yapmam uygun olur mu pekı
-
03 Mayıs 2013, 01:42
designserhat adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar sürat motora gidin avrupa yakasında iseniz ben 6 yıldan beri gidiyorum servisi çok ucuz ve titizlikle yaparlar ben 5000 bakımında yağ yağ filtresi hava filtresi buji grekli bakımlar işçilik 90 tl verdim birde o artı yeni açıldı kasımpaşada neresi + adamlar baştan - yi kazanmış
hocam sence 90 tl ucuz mu diyorsun?
150 cc motosikletin bakımından bahsediyoruz..
-
03 Mayıs 2013, 04:34
Tsubasa adlı üyeden alıntı
buji hava filtresi yağ yağ filtresi ve işçilik için fiyat iyi parçalar pahallı 20 tl civarı hava filtresi 10 tl yağ filtresi 10-15 buji yağda 25 tl civarı 20 tlde işçilik almışlar birçok servis sadece yağ+yağ filtresine 75 tl diyor
ben şu sünger hava filtrelerinden bulsam ondan takıcam sabunla yıka mazotla kullan yağ filtresi olarakta hyosung gt 250nin yan sanayisini kullanıyorum 20 tane toptan alınca adam tanesini 2 tlye verdi
-
03 Mayıs 2013, 07:14
25tl yağ, 8 lira yağ filtresi, 20 lira hava filtresi, bujiyi tam hatırlamıyorum ama 20 tl diyelim. ufak tefek ayarlar ve işçilikle beraber. fiyat normal. daha uyfun bi yer bılıyorsan söylermisin?
-
03 Mayıs 2013, 14:10
M.balibey adlı üyeden alıntı
buji hava filtresi yağ yağ filtresi ve işçilik için fiyat iyi parçalar pahallı 20 tl civarı hava filtresi 10 tl yağ filtresi 10-15 buji yağda 25 tl civarı 20 tlde işçilik almışlar birçok servis sadece yağ+yağ filtresine 75 tl diyor
ben şu sünger hava filtrelerinden bulsam ondan takıcam sabunla yıka mazotla kullan yağ filtresi olarakta hyosung gt 250nin yan sanayisini kullanıyorum 20 tane toptan alınca adam tanesini 2 tlye verdi
dostum bende motorumun yağını kendım değiştirmeye başlıcam servısle ugraşmak ıstemıyorum yağ filtresını nerden aldın bı de yağ fıltresı ve yagını nasıl degıstırılır daha once hıc degıstırmedım ve degıstırlırkende gormedım.
özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.
-
03 Mayıs 2013, 15:36
_PhOeNiX_ adlı üyeden alıntı
75 tl falan denmiş. Gençler ne yapıyorsunuz siz? Motoru sattım. Satmadan evvel, yağ + yağ filtresi + hava filtresi için 50 tl'yi geçmiyordu. Bir keresinde 100 tl dedi, sert çıkıştım 50 tl ödedim çıktım.
Kendiniz yaparsanız Castrol en son 20-25 tl falandı yanlış hatırlamıyorsam. Filtreler 5-10 tl maksimum fiyatı. Yağını kendim değiştirip gitmiştim. Hava filtresi değiştirip, problemlerime baktılar tek tek. 15 TL ödeyip çıkmıştım en son servisten.
Özgül Motor İzmir'i hiç sevmezdim ama servisi az çok halden anlıyordu.
cbf 150 nin filtrelerinin değişimi yağ değişimi buji değişimi 60 lira 70 lira tutuyor arkadaşımın sürekli yaptırıyoruz.
tvs nin servis olayı biraz pahalı kactı bana
özellik de 150 lira fiyatını duyunca =)
-
03 Mayıs 2013, 15:58
cbf 150 nin filtrelerinin değişimi yağ değişimi buji değişimi 60 lira 70 lira tutuyor arkadaşımın sürekli yaptırıyoruz.
tvs nin servis olayı biraz pahalı kactı bana
özellik de 150 lira fiyatını duyunca =)
hangi servise yaptırıyorsunuz?
-
03 Mayıs 2013, 16:54
beyler tvs
yag filtresi.5
hava filtrs.18
orjin buji .17,5 tl
isteyen olursa yonlendirir yardimci olurum
-
03 Mayıs 2013, 17:55
Arkadaşlar öylesinde TVS Türkiye'nin Facebook sayfasından fotograflara bakıyordum da
Şöyle bir yazı dikkatimi çekti
21 Nisan Tarihinde paylaşılmış yeşil apache resmi altında yazıyordu
30 nisan satış başlıyor.FİYAT:4890 TL PLAKA ve VERGİLER dahil
İyi de ben fuarda peşin ödedim ve bana böyle bir seçenek sunulmadı şimdi fiyatı düştü mü? Boşuna mı erken sipariş verdik?
Bu konuda beni aydınlatabilecek biri var mı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler