Arkadaş lar üç bin küsür km de cizikdiz gri 2012 model Apache var. Satılık.
Arkadaş lar üç bin küsür km de cizikdiz gri 2012 model Apache var. Satılık.
tmm kardesim sorarim olmazsa ordan seni ararim konusursun 535-663-49-51 cgri at benim numaram
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:30 ----------
hos geldin aramiza artik gezilere bol bol katilirsiniz insaalah
seyyit kardesim ruhsat sahibi kim olursaolsu
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:37 ----------
seyit kardesim soruna cevap
ruhsat sahibi kim olursa olsun sikayet ,calinti,kayip ihbari verilmedik taktirde polis sorun cikarmaz
yanliz ruhsat sahibi tanidik ise eger yoksa adam motorum calindi der uyrasirsin o zaman
Arkadaşlar hepinize hayırlı günler birşey sormak istiyorum ben motorumla işe giderken 30 km kadar yok yapıyorum işyerine vardığımda motor kısmım çok ısınıyorum ısı öyle ki sağ bacağıma vuruyor sanki durduğumda hafif bir duman kokusuda geliyor ama yüksek devirlerde kullanıyorum sizce bir sıkıntı varmıdır?
2012 Üç bin küsür km de Apache var gri 66 plaka satılık. Aklınızda bulunsun sıfırdan farksız.
Ybr forumundan fazla buraya takıldığım için buraya yazma gereği duydum. Benim ybr'yle 2 kişi 800 km yol yaptık 80 lira yaktı 800 km'de Babam'la beraber Edirne'ye gittik, orda ben baya bir gezdim Normalde bir 50 km daha fazla gider diye düşünüyorum çünkü havada aşırı rüzgâr vardı dip gaz yaptıysam da 80-85 pek geçemedim. Motor rodaj'daydı hem. Rodaj derken 3.000 km'ye gelmişti ama fazla sıkıştırmamıştım o zamana kadar servis öyle söylemişti. Gelirken sıkıştırdım biraz, bir 150 km sonra motor açılmaya başladı galiba 80'le giden motor 100-110 yapmaya başladı. Dönüşte daha çok rüzgâr vardı gidişe göre, tahmini 2 kişi 120'yide görürüm ama beni en mutlu eden yakıt tüketimi 80 lira, 800 km ohh misss
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
ulen bizimkinden bile az yakmis yanlis hesap yapmis olmayasin depoyu iki kere doldurup olcum yaptin dimi
o
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------
himmm sevindim hallettigine buradan yapabilicegimiz bisey olursa yardimci olmaya calisiriz
Abi şaşılıcak bir durum yok 60 liraya yedek hariç 500 km civarında gitti, yedeğe düştüm. Sonra bir 20 lira daha ateşledim. 798 km'de yedekle beraber benzin bitti. Müsait olduğunuz bir sıra sizlerlede gitmek isterim.=selo9115;3015563]ulen bizimkinden bile az yakmis yanlis hesap yapmis olmayasin depoyu iki kere doldurup olcum yaptin dimi
o[COLOR="Silver"]
Fotoğraflara buradan bakabilirsiniz.
http://www.motordelisi.com/forum/gez...iz-yaptik.html
yeni kasa için indirim yapan bayiler var mı tvs ciler =)
# motosikletle.blogspot
Abi şaşılıcak bir durum yok 60 liraya yedek hariç 500 km civarında gitti, yedeğe düştüm. Sonra bir 20 lira daha ateşledim. 798 km'de yedekle beraber benzin bitti. Müsait olduğunuz bir sıra sizlerlede gitmek isterim.
Fotoğraflara buradan bakabilirsiniz.
http://www.motordelisi.com/forum/gez...iz-yaptik.html
hayırlı akşamlar.. motordan 5bin devirde sanki egzostan gelen zırıltılar var daha yüksek ve daha alçak devirlerde zırıltı yapmıyor neden olabilir acaba
selamlar arkadaşlar benim tvs nin diyaframını patlattım orjinal diyaframımı taktırsam daha kaliteli başka diyafram takan oldumu ne önerirsiniz acaba ilginize teşekkür...
Arkadaslar apache'nin elcik kenarlarındaki demir takozların nasıl cıkarıldıgını bilen varsa acil yardım edebilirse bana sevinirim. civatayı yıldızla gevsetip cıkarıcaksın diye cevap vermeyin onu zaten biliyorum deniyorum olmuyor. Bilen varsa bi zahmet yardım etsin...
ulen bunu takan adam nasil takmis vardir bir yolu
abi vidayı söktüm olduğu yerde dönüyor kesin geçmeli dişleri var dışarıdan ondan çıkmıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:46 ----------
bugün motoru yıkadım yıkadıktan sonra rolantide normal çalışıyor fakat gaz verince 2 bine geli stop ediyor bujiye su kaçmış olabilir mi
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)