TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Nisan 2013, 14:11
azizsele adlı üyeden alıntı
bende çıktım gezmeye gittim lastik değişmemiştir herhalde çünkü lastik komple değişse eskileri de bana ya verir ya gösterirdi..500 km bakımında 40 lira almıştı 1000 da 160 şaşırdım bende....[COLOR="Silver"]
bu adamların servisleri böyleyse bu adamlardan bişi alınmaz gibi geliyor.
bakıma 160 lira vermişsin istanbulda
fazeri bakıma sokunca biz 3-4 litre yag alıyor, ona o kadar para vermiyoruz
bu adamlar napmış böle 10 liralık yagı 150 liraya mı değiştiriyorlar.
bana en yakın servis 100 km ötede .
fena iteliyorlar desene
Reklamlar
-
29 Nisan 2013, 14:14
Tsubasa adlı üyeden alıntı
bu adamların servisleri böyleyse bu adamlardan bişi alınmaz gibi geliyor.
bakıma 160 lira vermişsin istanbulda
fazeri bakıma sokunca biz 3-4 litre yag alıyor, ona o kadar para vermiyoruz
bu adamlar napmış böle 10 liralık yagı 150 liraya mı değiştiriyorlar.
bana en yakın servis 100 km ötede .
fena iteliyorlar desene
aynen öyle neyse bir daha gitmeyiz bizde en iyisi siteden ehil birini bulup işleri bakımları ona yaptıralım
-
29 Nisan 2013, 23:15
Mayısın ortasında sıfır tvs apache almayı düşünüyorum.İlk başlarda yeni kasa alıyım diyordum ama babam kanıma girdi.Bi motora o kadar para verilmez vs diye eski kasasını gösterdim bu olabilir dedi.eski kasasına 4200 yenisine 4800 diyorlar.sizce 600 tl için eski kasa mı alayım yoksa gözümü karartıp yeni kasasını mı alayım?Bu arada başlangıç motorum olacak.Yani 5-10 yıl binmeyi düşünmüyorum.Taksitle alacam eski kasa aylık 350 yeni kasa aylık 400 e geliyor.Hangisi daha mantıklı sizce ?
-
30 Nisan 2013, 00:29
emrb adlı üyeden alıntı
Mayısın ortasında sıfır tvs apache almayı düşünüyorum.İlk başlarda yeni kasa alıyım diyordum ama babam kanıma girdi.Bi motora o kadar para verilmez vs diye eski kasasını gösterdim bu olabilir dedi.eski kasasına 4200 yenisine 4800 diyorlar.sizce 600 tl için eski kasa mı alayım yoksa gözümü karartıp yeni kasasını mı alayım?Bu arada başlangıç motorum olacak.Yani 5-10 yıl binmeyi düşünmüyorum.Taksitle alacam eski kasa aylık 350 yeni kasa aylık 400 e geliyor.Hangisi daha mantıklı sizce ?
Madem alacaksın bence yeni kasa al dostum.Maddi sıkıntın yok galiba almışken tam almak lazım.
-
30 Nisan 2013, 01:05
valla teknik anlamda çok birşey anlamadığım için başında durmadım motoru bıraktım 2 saat sürer dediler.. bende çıktım gezmeye gittim lastik değişmemiştir herhalde çünkü lastik komple değişse eskileri de bana ya verir ya gösterirdi..500 km bakımında 40 lira almıştı 1000 da 160 şaşırdım bende...bu arada 500 de değişen yağı 1000 de bir daha mı değiştiriyorlar...500 'e gitmeden önce yağı kontrol ettim biraz yoğun bir kıvamı vardı değişen yağı yine soğukken kontrol ettim bu sefer bariz bir şekilde çok ince olduğunu farkettim sanki ayçiçek yağı gibi ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------
valla ben Artı Grup var beyoğlunda oraya gittim bir insanı 1 veya 2 kere kazıklar kazıklarsa ondan sonra bekler ha bekler müşteri nerde diye...keşke kendisine sorsaydım neden bu kadar pahalı diye belki açıklama yapardı...
eğer makyajsız kasaysa sibobun resmini çekip koyabilirsen değişmiş yada değişmemiş deriz 1000de değiştirmek tercihe bağlı bişey zorunlu değil kitapçıktaki değerler mühendislerin hesapladığı max. kmlerdir bakım fiyatlları böyle olacaksa nerde kaldı motosikletin ucuzluğu herkes yağını değiştirmeyi bilmek zorunda değil isotların bence duruma el atması şart
-
30 Nisan 2013, 02:19
M.balibey adlı üyeden alıntı
eğer makyajsız kasaysa sibobun resmini çekip koyabilirsen değişmiş yada değişmemiş deriz 1000de değiştirmek tercihe bağlı bişey zorunlu değil kitapçıktaki değerler mühendislerin hesapladığı max. kmlerdir bakım fiyatlları böyle olacaksa nerde kaldı motosikletin ucuzluğu herkes yağını değiştirmeyi bilmek zorunda değil isotların bence duruma el atması şart
sibop değişmiş onu farkedebiliyorum zaten eleman "artık lastikler tubeless " dedi dış lastik değişmeden lastiği tubeless e dönüştürmek mümkün mü? dış lastik değişmemiş ama siboplar değişmiş....bana zorunlu demedi zaten elaman... burda lastik tamir köpüğü vs. okuyunca nasıl olacağını sordum köpüğü gösterdi nasıl kullanılacağını anlattı, ama sibop değişmesi lazım gibi birşeyler söyledi bende değiştir o zaman yarın öbür gün lazım olur dedim....
-
30 Nisan 2013, 02:48
sibop değişmiş onu farkedebiliyorum zaten eleman "artık lastikler tubeless " dedi dış lastik değişmeden lastiği tubeless e dönüştürmek mümkün mü? dış lastik değişmemiş ama siboplar değişmiş....bana zorunlu demedi zaten elaman... burda lastik tamir köpüğü vs. okuyunca nasıl olacağını sordum köpüğü gösterdi nasıl kullanılacağını anlattı, ama sibop değişmesi lazım gibi birşeyler söyledi bende değiştir o zaman yarın öbür gün lazım olur dedim....
orjinal lastikleri tube type olduğundan iç lastiksiz sıkıntılı olur çukurda falan bir anda lastiğiniz inebilir sibobları ön arka 25 tlye değiştiriyor buradaki lastikçiler(en azından ben öyle değiştirdim) isotlara bir şikayet maili atın bence
-
30 Nisan 2013, 03:05
orjinal lastikleri tube type olduğundan iç lastiksiz sıkıntılı olur çukurda falan bir anda lastiğiniz inebilir sibobları ön arka 25 tlye değiştiriyor buradaki lastikçiler(en azından ben öyle değiştirdim) isotlara bir şikayet maili atın bence
sağolun bir mesaj atarım isotlara önce bir sorsam mı yahu nedir bu diye?
-
30 Nisan 2013, 21:14
sağolun bir mesaj atarım isotlara önce bir sorsam mı yahu nedir bu diye?
sorabilirsiniz ama havaya sıkar durur
-
30 Nisan 2013, 21:24
hocam ben cok merak ediyorum bu bakım olayını , sen bi sor bakalım. senin gibi kazıklanan insanlar var tvs kullananlarda, o yüzden bende merak ediyorm
-
30 Nisan 2013, 21:33
sorabilirsiniz ama havaya sıkar durur
yok ben İSOTLAR a söyleyeyim de onlar sorsun ARTI GRUP ta onlara cevap versin
-
30 Nisan 2013, 21:34
motoru bozulan bakim zamani gelen arizasi olan vs yarin sabri (sbr) ile surat motora gidecegiz gelmek usteyen olursa bizimle irtibata gecsin
-
30 Nisan 2013, 21:45
yok ben İSOTLAR a söyleyeyim de onlar sorsun ARTI GRUP ta onlara cevap versin
şikayetvar.com sitesine yazın orayı tüketici dernegiyle ortak kuruluş. oradan direkt cevap vermek yada çözüm üretmek zorundalar.
açıklayacak bişi bulamazlarsa paranı iade ederler =)
ben oradan cok firmanın canını yaktım hepsiburada.com dahil
-
01 Mayıs 2013, 00:37
selo9115 adlı üyeden alıntı
motoru bozulan bakim zamani gelen arizasi olan vs yarin sabri (sbr) ile surat motora gidecegiz gelmek usteyen olursa bizimle irtibata gecsin
abi bana bir alt redüktör göndersin sürat motor bugün sahibinden.comdan mesaj attım takan olmadı telefonlarıda hep meşgul
-
01 Mayıs 2013, 00:43
bakın rakip cıkmış tvsye =) gt170 geçer diyolar forumda :D
-
01 Mayıs 2013, 01:10
selam beyler yeni kasa apache makinamla aranızda-yım :D
you can go fast but ı can go anywhere.(onroad-offroad-everywhere!)
-
01 Mayıs 2013, 01:43
Beyler bir şey soracağım sizlere. Adınıza olmayan bir motoru bir şehirden başka şehre götürmede ne tür problemler çıkabilir polisle felan, bütün evraklar tam ise.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:12 ----------
yok mu cevaplayan
-
01 Mayıs 2013, 01:46
seyyid47 adlı üyeden alıntı
Beyler bir şey soracağım sizlere. Adınıza olmayan bir motoru bir şehirden başka şehre götürmede ne tür problemler çıkabilir polisle felan, bütün evraklar tam ise.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:12 ----------
yok mu cevaplayan
ruhsat sahibi eğer şikayetçi olmaz ise bir sorun olmaz
-
01 Mayıs 2013, 08:26
Tsubasa adlı üyeden alıntı
bakın rakip cıkmış tvsye =) gt170 geçer diyolar forumda :D
istanbulda varsa gt170 kullanan deneyelim görelim. istanbulun heryerine gelirim.
-
01 Mayıs 2013, 08:51
sbr adlı üyeden alıntı
istanbulda varsa gt170 kullanan deneyelim görelim. istanbulun heryerine gelirim.
tvs bence en güclüsü bi tek bana cbr 125 kafa tutuyodu oda 6, vitesliydi dişlim benim ufaktı yoksa dişliyle oynasam yerdim.
şimdi tvs nin sadece benzin yakışını arıyorum bitirdi beni xt ne kadar ekmek o kadar köfte :(
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler