enes Yusuf ile nihattan bir haber varmı onlar geliyomu
nerde ve saat kaçta buluşcaz
etkinlik kaçta başlıyor
enes Yusuf ile nihattan bir haber varmı onlar geliyomu
nerde ve saat kaçta buluşcaz
etkinlik kaçta başlıyor
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
yusuf öyle uğrarım falan yok adam gibi hepberaber takılırız satmak yok biz nereye sen oraya
biraz emrivaki oldu ama
Ciddi diyorum TR'de apache'nin değeri bilinmiyor. Kendim ybr kullanıyorum ama her zaman objektif olmaya çalışırım. Kendi motorum diye üstün tutupta, kendi motorumu herkesin motorundan da üstün görmek gibi bir düşüncem olmamıştır hiç bir zaman. Bir zamanlar bir tereddüttü içimde yok titreşim bilmem ne almadım, o zamandan bu zamana içimde ukte olarak kaldı. İleride nasip kısmet inşallah alacağım bir apache
Çocuk motoru çok güzel yapmış. Tek hoşuma gitmeyen plakalık iptali oldu.
http://www.youtube.com/watch?v=cAzCgABfU24
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
merhaba arkadaşlar yeni kasa apache alıyom bende hayırlısıyla mayıs ilk hafta geliyo isotlarla konustum.
you can go fast but ı can go anywhere.(onroad-offroad-everywhere!)
Hayırlı olsun Okan. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Hangi renk canavar?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:27 ----------
Enes, Emre, Sabri abi, Selo dayı Hepinize çok teşekkür ederim çok güzel bir gündü benim için. İnşallah hep beraber böyle nice güzel gezilere gitmek nasip olur.
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
En son yanlışım yoksa 7 motorduk Güzel bi toplantı oldu , Yan tarafta tofaş ve bmw ciler vardı .. Her taraf lastik kokusu ve dumanıyla doluydu güzel showlar izledik :D Ekip tamamdı eksıksız .. Bi kaç resimle şenlendirelim ortalığı .. Bu arada emrenin motordaki Tiger Çok güzel ses veriyodu apachesi olan herkese tavsiye ederim gençler ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
bunlarda benden
resimler güzel çıkmış.. aklım hala psikopat cbr600 da
TRANSALP XL700
vay amk lastikçiler yaşamış yukarıdaki resimlerde çevirme var o ne köpek falan mı küçük
harika geçmiştir eminim,bir de hava kasvetli olmasaydı böyle..
ben de zincir bakımlarını yaptım bugün; yamaha yağ kullandım temizlemek için de gazyağı aldım bir küçük sus şişesi ile süper temizliyor kesinlikle gidip temizleyici falan almayın. 2 tl ye bitiyor o iş. yağ da 20 tl. siz ne kadar yağ sıkıyorsunuz?
O Hyundai i20 ne yakıyor öyle, debriyaj balatası sanırım? :D
bizim motorun farin yanindaki ufak ampuller bunlardan mi yoksa diger gecirmeli olandan mi?
live fast, die young
I am fucking crazy, but I am free
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)