ARkadaşlar Bugün muayaneye götürdüm motoru .. Ve ironiktirki Yoldaki çevirmede 77 lira yedim muayanesizlikten :D Polisi inandırmak mümkün olmadı tabiki .. durduk yere ydik cezayı Muayaneden sağ salim geçtik sıkıntı olmadı 5 dk sürmedi desem yeridir .. Egsoza susturucu taktırmıştım bu arada .. ama motoru yoruyo , motoru bişey tutuyo gibi oldu 5 6 bin devirde motor bayılıyo sonra canlanıyo .. egsozdan diye düşünüyorum susturucuyu sökücem yarın muayane bitti nasıl olsa .. (:
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Enes, bu ne şans ya. ne kadar geçmişti muayeneyi? hep de böyle olur hakikaten, dikkatli olmak lazım. uzaktan görüp kaçmak lazım
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...19901845/detay
-
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...19103606/detay
-
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...15519238/detay
Bende ybr'ye düşünüyorum aslında şu 2. linktekini. Maksat ses olsun, trafikte dikkat çeksin. Azcıkta aragaz yapmanın keyfi olur
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
arz talep ilişkisi işte buna derler arkadaş. Millet Tvs den 180 liği istiyorlar kimsenin bu talepleri tınladığı yok. Eee ne olacak kapitalizm dünyasında buyur meydan senin sen getirmezsen ben getirmem yapmam mı diyecekler. Yok öle şey. Bu taleplere Arora dan böyle cevap geldiği için kendisini takdir ediyorum. Lakin kalitesi ne orandadır onu bilemem. Ama hem (daha çok) kendi çıkarını ve milletin isteğini (işte budur olay) baypas etmediği için bu davranış takdire şayandır. Ha bu TVS deki adamlar ya hiç olmazsa bi 10 tane 20 tane getirelim bari bir deneyelim. Ya koskocaman Türkiye'de o motor kesinlikle elde kalmaz satılır. Bunlarda çok pimpirikli canım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------
ya arkadaşlar bizim motorlar her türlü çalınır. Zincir felan bunlar hava... Siz aldığınız zinciri gidin bir kaynakçı vs. yanına bi demir makasıyla kesmeye çalışsın kesebiliyorsa motora hiç deydirmeyin bile bari jant boyasından olmayın. Ha diğer spiral vs. yöntemler de var ama en sessizi makas ve ben de alacaktım adam bana istediğin kadar kalınını seç dedi bana zaten önümde de makası aldı eline kaç metre istiyorsam o kadarını ayarlayıp kesecekti. Olay şuki bizim motorlar hafiftir her türlü götürürler. Büyük motorlardan olsaydı biraz sıkardı ama hiç çalınamazdı da demiyorum hani. Motora bir şey olmasını istemiyorsanız elinizden geldiğinizce çevre ile muhabbetinizi sıkı tutun, gözünüzün veya diğer sevildiğiniz insanlarını gözlerinin temas edeceği yerlerde bulunsun. Çevre sizi severse malınızı da sever unutmayın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
adam koskocaman motor çalıyor yanında her türlü tekerle gelir olur biter. Çıkar tak bittiiiiii. Sonra tabi soğuk bir bardak su. ALLAH kimsenin başına getirmesin...
disk kilidi de iyi bir çözüm, tabiki kesin çözüm değil..
işte o gidonun sağının solla tutulması varya işte o takdir edilecek şeydir. Tutmayı bırak adam gaz verir freni fevkalade kullanıyor yaw. Diğer noktalara atıfta bulunmuyorum bile.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------
o zaman hepimiz yanlış yerdeyiz. Burası paylaşım sitesi. Espiri yaptığını umdum ama cümle önünde sağında solunda vs. bir smile vs. görmediğim için ciddisin galiba.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------
arkadaşlar apache yi övmek vs. için söylemiyorum ama bu motoru yapanlar şanzumanı dişlileri vs. süper ayarlamışlar ki bizlerin dişli vs. değiştirmesi bu motoru öldürüyor. Ya aynı şey ben de de olmuştu. 4. viteste 110 km rahatlıkla görüyor ancak 5 attığın an ölüyor. Ama mesela cg tipi motorlara bakın adamlar yap çocuğu sal sokağa o kendi başının çaresine bakar hesabı yapıp yapıp salıyorlar ve bunlarda kesinlikle en az bir dişli hesabı oynanıyor ve apache deki gibi bir ölme söz konusu olmuyor. Apache iyi bir motor ya.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:15 ----------
ya arkadaşlar vallahi bu subjektif yorumlar insanları boğmaya başladı ya. Valla. ya kimisinin kilosu yerindedir motordaki titreşim hafiten düşer adamın yağları boldur vücudunda titreşim olsa bile hissetmez veya sinirsel dokuları herkesinki eşit düzeyde olmadığından vs.
arkadaşlar kimsede selektör ve uzun bozulmadı mı benim parça bozuldu bir türlü bulamıyorum nerde antin kuntin iş var beni buluyor
Arkadaşlar arabamı satıp sizin motordan almak istiyorum.takas etmek isteyen olursa 1993 model bir SERÇE'm var
Bir bayi 2013 model apache ye 4800 + plaka işlemleri demiş. Plaka işlemleri ne kadar tutar acaba . Kısaca 4800 + kaça patlar beyler minumum?
plaka masrafları bölgeye göre değişiyor. en az 400 hatta 400 ila 600 arası diyebilirim.
arkadaşlar motorumun son gazda 6000 deviri geçmeme sorununu kerim kardeşimin de tavsiyesiyle moturumu teknik servisine götürüp diyaframini değiştirtip sorunum cok şükür ki çözüldü. çok teşekkür ediyorum kendisine. motor yüksek deviri görünce bu seferde baska bi sorun ortaya çıktı 9000 devire gelince motor teklemeye başlıyor ve eksozdan sanki öksürüyor gibi sesler geliyor ama tekledigi zaman yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)