abi dediğim gibi bizimde durumlar karışıktı.. adamlarla kavga çıktı baya ama hallettik şuan
motoru toplama kararı almıştım maşa falan taktım ama sonra bindim bi ara içim el vermedi soğumuşum benim makinadan arkadaşın CBR 125 e bindim hiç tereddütsüz bindim rahatça gazladım hatta ama apacheme binemedim bi türlü rahat etmedi içim..
neyse sonuç olarak satıyorum abi sana da hayırlı olsun umarım sorunsuz binersin makinaya
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
sakinseytan arka suspansiyonu kaldırabiliomsun yukarı doğru yoksa amasörlermi deişmesi lazım?
Teşekkür ederm cevabın için anladm.
[QUOTE=hurricane_cbr;1599122]
inşallah 1000 peşinatı tamamladıgım an gıdıp alcam bakın arkadaslar motorla ılgılı soyleyecegınız bişiler warsa ya şimdi soleyın bana yada ebedıyen susun :D + lar - ler duz yolda son hız ses titreşim seviyesi kalite parca fıyatları bunların en net cevabı sizde :D
Hocam al sen pişman olmassın şimdi açıklamaya kalkarsak uzun sürer önceki sayfalara bak artıları eksileri herşey yazılı konuda
Az önce bende apache aldım ve yaklaşık 50kmlik bir denemem oldu, hoşuma gitti
al arkadaşım al için rahat olsun hondacı olarak bende tvs aldım honda artık su koyverdi çin işi baya.ucuz satmak için malzemeden kısmaya başlamışlar.gazlarken motorun gücünü hissediyorsun.benden +10 puan
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
saoll valla icime su serptınn ben şöyle düşünüyorum honda çinde üretilio su an ben praktıkerde calısıorum bizdekı urunlerle kıyaslayacak olursak bosh un bırak cını malesyada uretılenı 100 lira almanı 200 lıra yada black&decker uretımı çine cekdı urun kalıtesı yarı yarıya düştü markasız ürünler gibi deıller tabı ama asla orjinalı gıbıde deıl keeway macar malı cin üretım kımse macar malı demıo çin dıo ama honda çinde deil uzayda üretse gene japon da japon dıyolar ben hayatımda çinli scooterlardan sona cbf kadar cirkin bi tasarım gormedım bende kendı capımda tasarımla ugrasıyorum o motoru cizsem bırak hondayı anneme göstermeye utanırdım dalga gecer die :D
Aynen tasarım fakiri o motor:D
Ya geçiştirici bi cevap gibi ama al diyorum bak pişman olmucaksın , git YBR kullan sonra apache test et test edebileceğin bi yer bul bi 10 km yap ikisiylede farkı gör.
YBR kullananlar binince motor iyi gidiyor dio: ) Sağlam motordur bide 3 kaza geçirdim motorun ön kafa dağıldı ama banamısın demedi aynı kazayı (110 ile) YBR ile yapsam motorun sadece lastiği kalırdı eminim.Dış sağlamlığı bir yana sağlam motor yani motor böle içi içini yer gibi gidior yerinde duramıor.Arkada biri olsun kalkarken sıkıyosa biraz gaza asılarak kalk kalkamazsın motorun ön teker havalanmaya bşlar arkadan acaip bir baskı var motora teker yapışıor uçuyo gidio motor.
sormayın acemi yaptı bu tvs beni.rampada kalkmak baya ugraştırıyor balatayı yemessek ne ala.bi ince ayar yapmalı bakalım nasıl olucak.birde arka lastiği 100/90 yapsak nasıl olur kullanan vardır galiba.bilgi verirse sevinirim.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Ön 80 90 17 Arka 90 90 18 olarak değiştirdim ve gayet memnunum lastikleri biraz daha inceltmemin sebebi ufak cc li motorlarda kalın lastık takılarak performansı düşmesine sebep olur ve hız kaybı olur aynı zamnda bozuk yolarda cukurların daha fazla hisetmesini sağlar,çünki geniş lastiğin kapladığı alan ince lastiğe göre daha fazla olacaktır.ince lastik ise tam,bozuk yollarda cukurları fazla hissettirmeyecek ,ve motorun performansı artacaktır. yol tutuşu açısından hiç bir sıkıntınız olmaz çünki motorun gücü zaten bellidir yapacaklarınız sınırlıdır.ince lastiğin asvalt a verdiği basıncın azalması ile aynı zamnda daha seri hızlanmasını sağlayacaktır.
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
selam beyler
muhabbetiniz daimi dostluğunuz baki olsun..
bu apache modelini anlatır mısınız biraz bana
duyduklarımızdan olumsuz birşey çıkmadı şimdiye kadar apaçi kullanmış bu motorla mazisi olanlardan gerek cbf150 gerek ybr125 le olsun çok tatlı anılar dinledik =) aradaki fark malum..
bunun üzerine bizde okları apache modeline doğru çevirdik şmdi bana motoru anlatın biraz yakıtı vergisi arızası yolda bırakması yedek parçası servisi garantisi vs. vs.
allah nasip kısmet ederse yaz sonu 4 tane alacağız ;)
__SoUnD Of GrEeN HiLL__
eşşek ne biLiR zevk-i sefayı eğeR biLseydi zevk-i sefayı ömRünde 1 kez oLsun çekeRdi kafayı:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)