eeee abicim sonra ne oldu toplandiktan sonra bi vidyo çekseydin bari yolda acayip merak ettim ben bu degişimlerden sonra düz yolda 130-140 ar5adi bişey bekliyorum
eeee abicim sonra ne oldu toplandiktan sonra bi vidyo çekseydin bari yolda acayip merak ettim ben bu degişimlerden sonra düz yolda 130-140 ar5adi bişey bekliyorum
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
BENDE DUZCEDE OGRENCIYIM YAKINDA APACHE SAHIBIYIM.ASPANDOS8181 SIZI BUGUN CARSIDA GORDUM UZAKTAN CBF250 SANDIM SESI FILAN HEP AYNI YAKLASIP DIKKATLI BAKINCA MOTORUN APACHE OLDUGUNU ANLADIM HERALDE SIZIN MOTOR TURKIYEDE TEK OLUCAK GIBI . FORUMLARI OKUYUNCA GERCEKTEN SASIRDIM.SIZI BI ARA YAKALARIM CARSIDA YINE MERAK ETMEYIN :d
ok görüşürüz ozamn
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
honda kadar olmasa da güzel makina yapmış hintliler.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
muro sesin soluğun çıkmıyo neler yapıyosun topladın mı motoru
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
abilerim bu motorda titreşim vbar diyolar kaç bin devirden sonra başlıyo titreşim vede titreşimsiz olan en son hızı kaç? uzun yolda 100kmh ile giderken titrermi?
81VATAN__54MEKÂN
Apache kullanıcısısın ama Honda'dan bahsediyorsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:02 PM ----------
yok abi ya adamlarla karıştı ortalık duruyo aynen depoda en dipte yatıyo öylece..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:03 PM ----------
80 km ile giderken sorun yok ama 100 de az da olsa ortaya çıkıyor ustammm
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
arkadaslar tvs almak ısdıyorum ama peşin param yok :( satmak ısdeyen olursa 500 500 taksitle alabılırmm paranız bır gun dahı gecıkmezz iyi aksamlar bu arada kawasakı parcları satıyorumm parca sattıkca direk olarak taksıde eklerım ne olursa artık 800 1000 iyi aksamlarrr
düzceli arkadasin motorunun son sürati nedir acaba cok merak ettim düz yolda tek kişi
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
güzel demişsin daha önce honda kullandım 2009 model çok güzel makina apche çok övdüler aldım ama honda kullandıysan bilmelisin aradaki farkı.kullanmadıysan bir kullan derim.insan kullandıgı motora laf söyletmez ama birde gerçekleri saklamamalı dimi.bizim motorda titreşim şu anda - yönde malesef 80 km den sonra ayaklar başlıyor titremeye bu na bir çözüm bulmalı derim.
bu arada aynı bölgedeyiz yakında tanışmak nasip lur aynı servise gidiyoruz.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
selam arkadaşlar, iki sorum olacak,
1. yaz aylarında motor yagını değiştirmek gerekir mi,mesela 10-40 tan 15-50 'e geçiş yapmak gerekirmi,
2. arka tekerleğin uzaklık ayarını değiştirmek bir fayda sağlarmı.
ben farklılık hissetmedim biraz daha yol tutuşu düzeldi ama hala memnun degilim ön teker yere hiç saglam basmıyo eksiklikleri çok motorun
:) eyvallah, bakıma az kaldı sıcaklıklar da artıyor, ona göre yağımı alıp gideyim diyorum servise, kendi yağımla gidince mırın kırın ediyorlar gerçi ama.
uzatmak istenebilir o zaman, tahminime göre iki kişi de daha rahat gider sanırım. ne gibi eksiklikler var mesela?
sedat delisi KLE 500 ü kullandınmı hiç sen?benim boyun uzun bana apache bisiklet gibi geliyo direksiyonu alabildigince ileri aldım selede nerdeyse arka tarafa oturucam bana tank gibi bişi lazım yoksa motorumu seviyorum daha alalı kaç ay olduki zaten kız gibi sen binedur ybr lere:D geçen gün arkamda artıcı olmasına ragmen bi cbf bide xt125 e fark attım la motorun güçüne hiç diyecegim yokta sıkıntısı çok
ani virajlara girince sanki ön teker sekiyo gibi oluyo makas atamıyosun güvenip yokuş fln çıkılmıyo 2 kişi ben arka tekeri sonuna kadar cektim şimdi biraz rahat çıkıyorum yapı itibarı ile tek kişilik haraket motoru konforlu degil uzun yola gidilmiyo oran buran agrıyo ama rahat olucam diye kendimi öteki motorlara ezdiremem apacheyi diger akranları hızda ezemiyo kısa boyluysan sedat gibi cimriysen idel motor
ben 10-20 magnatek yagdan başka bişi koymam minarel yağ viteslerim çok rahat geçiyo sedat kesin 10 liralık yağ koyuyodur:D
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)