TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Mart 2013, 11:02
slm arkadaşlar nasılsınız... elimde sıfır sayılacak sadece bir kere kullanılmış lazervertiğo var... isteyen olursa satacağım... l beden....çizik yıpranma falan mevcutmu diye sormayın valla bozulurum... k.kartı düşünürüm.. cep telefonu takaslana bilir ama üste para alabileceğim şekil...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
10 Mart 2013, 12:20
Merhaba arkadaşlar herkese günaydın.
Ben de dün almış olduğum gri Apache ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Bu daha ilk motorum, öncesinde motosiklet tecrübem yok. inşallah birbirimize alışırız kısa süre içersinde
motorla ilgili bir sorum olacaktı.. motor rölantideyken motor devrinde bir düzensizlik var. devir saati aşşağı yukarı oynayıp duruyor (300-500 devirlik bir aralıkta) bunu ustaya göstermem gerekir mi?
bir de motor ısındıktan sonra rölanti devri artıyor. Yani soğukken 1500'lerdeyken ısınınca 2000'e çıkıyor. dolayısıyla sürekli rölanti vidasından ayar yapmak durumunda kalıyorum. Bu durum sizce normal midir?
-
10 Mart 2013, 12:30
Merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım su an motosikletim yok uzun zamandır forumu okuyorum ama artık üye olmanın zamanı geldi diye düşündüm nasip olursa ben de bi apache alıcam. Yeni modelin gelmesiyle kafam biraz karıştı isotları aradığım da fiyat henüz belli değil dendi 2012 modellerde de bi kampanya olabilir dediler sabırla bekliyorum. Mesajları okudukçada içimdeki motor aşkı kabarıyor :-). Eskişehirliyim civardan arkadaşlarla da tanışmak isterim. Forum bana biraz karışık geldi yazdığım yazı bi mesaja cevap olarak çıkabilir öyle hissediyorum hatam olursa kurusa bakmayın ilgili arkadaş düzeltirre sevinirim. Son olarak yeni model buradan okuduğum fiyat olursa 4890 di galiba bu fiyatı hak ediyor mu,
-
10 Mart 2013, 12:30
Opium adlı üyeden alıntı
Ben de dün almış olduğum gri Apache ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Bu daha ilk motorum, öncesinde motosiklet tecrübem yok. inşallah birbirimize alışırız kısa süre içersinde
motorla ilgili bir sorum olacaktı.. motor rölantideyken motor devrinde bir düzensizlik var. devir saati aşşağı yukarı oynayıp duruyor (300-500 devirlik bir aralıkta) bunu ustaya göstermem gerekir mi?
bir de motor ısındıktan sonra rölanti devri artıyor. Yani soğukken 1500'lerdeyken ısınınca 2000'e çıkıyor. dolayısıyla sürekli rölanti vidasından ayar yapmak durumunda kalıyorum. Bu durum sizce normal midir?
günaydın herkese arkadaşlar. servise git bi karbratör hava ayarı çeksin düzelir önemli bir sorun değil...
-
10 Mart 2013, 12:34
rolanti vidasından değil karbüratör hava ayar vidasından hava ayarı yapmalısın karışımın zenginliği fakirliğini ayarlar hava ayarı.bu forumda aratırsan bulursun vida nerde ayar nasıl yapılır hepsi yazıldı geçmişte.ben beceremem dersen servise git 30saniyede bedavaya yapıyorlar
-
10 Mart 2013, 12:42
-
10 Mart 2013, 12:56
Opium adlı üyeden alıntı
rölantin ayarsız usta halleder basit bişey
-
10 Mart 2013, 13:45
Guzel guzel buralar canlanmis biraz :D sizleri boyle gornek isteriz arkadaslar hep :D bu arada bakiyormda herkes servis kdr bilgili masallah ,tak diye sorunu yaziyor , boyle zengn baska bi topik varmi (: by the way ,varmi pazar plani olan dolasalim :D
-
10 Mart 2013, 14:06
çelikatlı adlı üyeden alıntı
rolanti vidasından değil karbüratör hava ayar vidasından hava ayarı yapmalısın karışımın zenginliği fakirliğini ayarlar hava ayarı.bu forumda aratırsan bulursun vida nerde ayar nasıl yapılır hepsi yazıldı geçmişte.ben beceremem dersen servise git 30saniyede bedavaya yapıyorlar
Teşekkür ederim. İlk seferinde ustaya hallettirmek en iyisi sanırım. Başında durup izledikten sonra ben de denerim bir sonrakine.
-
10 Mart 2013, 14:10
Hoş bulduk kardeşim. Bana da biraz fazla geldi ama isotlar fiyat henüz belli değil dediği için içimde hala bi umut var fiyat daha uygun olabilir belki. Honda zaten hiç düşünmüyorum eskişehirde yamaha da yok tvs de yeni geldi fiyat olarak eski kasaya bana en son 4080 fiyat verdiler forumda 3900. Den satıldığını okuyunca beklemeye karar verdim yeni kasa 4500 civarı olursa düşünmeden onu alıcam. Su 125 lik modeli de tvs sitesinden inceledim onun fiyatınida merak ediyorum.
-
10 Mart 2013, 14:15
straybullet adlı üyeden alıntı
Hoş bulduk kardeşim. Bana da biraz fazla geldi ama isotlar fiyat henüz belli değil dediği için içimde hala bi umut var fiyat daha uygun olabilir belki. Honda zaten hiç düşünmüyorum eskişehirde yamaha da yok tvs de yeni geldi fiyat olarak eski kasaya bana en son 4080 fiyat verdiler forumda 3900. Den satıldığını okuyunca beklemeye karar verdim yeni kasa 4500 civarı olursa düşünmeden onu alıcam. Su 125 lik modeli de tvs sitesinden inceledim onun fiyatınida merak ediyorum.
3900 tl ye fuarda sattılar sadece, belki fuar süresince bayilerdede satmışlardır
-
10 Mart 2013, 14:28
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar nasılsınız... elimde sıfır sayılacak sadece bir kere kullanılmış lazervertiğo var... isteyen olursa satacağım... l beden....çizik yıpranma falan mevcutmu diye sormayın valla bozulurum... k.kartı düşünürüm.. cep telefonu takaslana bilir ama üste para alabileceğim şekil...
ramço kardeş naber napursun kış geldi görüşemiyoruz
lazere ne istiyosun bak ben eski müşterinim
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:25 ----------
EneS_Turker adlı üyeden alıntı
Guzel guzel buralar canlanmis biraz :D sizleri boyle gornek isteriz arkadaslar hep :D bu arada bakiyormda herkes servis kdr bilgili masallah ,tak diye sorunu yaziyor , boyle zengn baska bi topik varmi (: by the way ,varmi pazar plani olan dolasalim :D
enes bak millet beni bekliyormuş demekki
bir girdim topik canlandı
-
10 Mart 2013, 14:39
selo9115 adlı üyeden alıntı
ramço kardeş naber napursun kış geldi görüşemiyoruz
lazere ne istiyosun bak ben eski müşterinim
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:25 ----------
enes bak millet beni bekliyormuş demekki
bir girdim topik canlandı
:D sen ayrlma haciabi buralardan o vakit
-
10 Mart 2013, 14:42
EneS_Turker adlı üyeden alıntı
:D sen ayrlma haciabi buralardan o vakit
sen rahat ol havalar ısınıyor artık herhafta beraberiz
sen istesende ayrılamayız artık
nihat var
sbr var
ben varım
sen varsın
oooo daha ne olsun birkaç tanede yeni aramıza eklenir....
-
10 Mart 2013, 14:56
initial-D adlı üyeden alıntı
3900 tl ye fuarda sattılar sadece, belki fuar süresince bayilerdede satmışlardır
Fuar süresince satmışlar onu anladım da benim demek istediğim demek ki o fiyatada satılabiliyormuş yeni kasalar gelince eski kasada güzel bi indirim olur diye tahmin ediyorum.
-
10 Mart 2013, 15:46
straybullet adlı üyeden alıntı
Fuar süresince satmışlar onu anladım da benim demek istediğim demek ki o fiyatada satılabiliyormuş yeni kasalar gelince eski kasada güzel bi indirim olur diye tahmin ediyorum.
Bende bekliyorum, sıfır alabilirim
-
10 Mart 2013, 16:27
selo9115 adlı üyeden alıntı
sen rahat ol havalar ısınıyor artık herhafta beraberiz
sen istesende ayrılamayız artık
nihat var
sbr var
ben varım
sen varsın
oooo daha ne olsun birkaç tanede yeni aramıza eklenir....
Eyw .. (: tatli su motorculari cikin piyasaya Yusufu unuttun :D adam yapti organizSyonu :D gezecem smdi cikip montu eldiveni yikamistm kurumus
-
10 Mart 2013, 17:22
slm arkadaslar yenı katıldım aranıza tvs 150 için marka ve lastık ebadı tavsıye edermısınız, michelin tercihim.
-
10 Mart 2013, 17:27
ekrem_34 adlı üyeden alıntı
slm arkadaslar yenı katıldım aranıza tvs 150 için marka ve lastık ebadı tavsıye edermısınız, michelin tercihim.
Gozunuzu sevem yine lastik muhabbetine girmeyin bikti usandi millet artik her hafta ayni mevzu :D eski sayfalarda milyon kez tartisildi usta bi arativer sana zahmet ..
-
10 Mart 2013, 18:11
Arkadaşlar benim de bi sorum olacak bilen varsa cevaplarsa sevinirim şu an 2012 model alırsak plaka çıkartmak için muayeneden geçirmek gerekir mı yoksa normal bi şekilde çıkartabilirmiyiz?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler