Hacı yok fazla zorlayamadım .. şöyle bi 10 kmlık boş yol bulamıyorum ki .. köprüde bastık bitek oda 125e kdr gördü yolu bitirdik .. TEk kişiyle iyi fena değil devirli kullanınca hızlanıyo da 2 kişiyle bitiyo .. Zorlandıgını hıssedıon yanı .. Valla şimdilik memnunum ufak ufak eksıklerı tamamlıyorum .. İnş Sezon başı tam istediğim ayarda olcak (:
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Yapma çağatay hangı servıs alıyoru 75 lira yağ ve filtreye ? yağ ne kadar .. 25 olsun hadi en iyisi .. filtre ne kdr ? 8 tl .. hadi 10 olsun .. 35 lira .. hadi max 15 alsın el işciliği maximum 50 lira alır .. subap ayarına extra 40 lıramı almıs .. Kı bence gerek bıle yoktur o km de kı motora .. Benden öyle bi fiyat alan servis olmadı henüz .. Getir yağla filtreni ben değişiyim hayrıma paraya gerekte yok :D Sırf bı kac bın km garantide olcak die zaten yiyeceğimz kazığı yiyoruz .. sanki çok işime yaradı garantı .. peh ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
buji,hava filtresi,yağ filtresi,yağ,subap ayarı, karbüratör jet meme ayarı ve yıkamaya 95 tl ödedim sürat motorda
TRANSALP XL700
bu konuyu biz nekadarda konuşsak boş bizim tvs nin distirbütörüne bi şekilde ulaşıp ücretlerin ne olduğunu öğrenmeliyiz belki sürat motor normal fiyatın altında yapıyo (öyle bi ihtimal yok da) bursa beymoto da 95 tl ödedım yapılan işlemleri sordugumda sibop ayarı yağ ve yağ filtresi bütün vidaların kontrol edilip sıkıldıgını soledi.
Basinda durmaman kotu olms..
Hava cok guzel yenjbosnaya gldm geziorm sabahtir (: ozlemisim ohh ya soyle havayi ..
Depo kapağım su alıyor. Nezaman motoru yıkasam, depo kapağını çıkarttıktan sonra, deponun boğazının etrafında su biriktiğini görüyorum. Biriken suyu alıyorum ama içine ne kadar su giriyor kimbilir...
lastıkler berbat özellikle ıslak zemınde, bugün bikaç kez düşme tehlikesi atlattıktan sonra lastikleri değiştirmeye karar verdim onerısı olan varmı bütçe 150-200 arası.
ben yeni değiştirdim. IRC marka ile, çok sık kullanamıyorum ama orjinal lastiklere oranla kesinlikle daha iyi. ıslak zemini zaten sevmiyorum, henüz de denemedim ama kuru zemin için tavsiye ederim.
eray ön arka takımmı aldın? fiyat nedir?
TRANSALP XL700
evet hocam, ya ilave birşeyler daha yaptırmıştım ama fiyatı 75+90 gibi bir rakamdı. dublex çok da güzel, söylediğim gibi uzun kullanamadım henüz ama memnunum ilk izlenimler olarak.
90 90 17
100 90 18
orjinaline yakın ama zaten uygun aralıkta
OFff yine başladı lastik muhabbeti ya :D arkadaş ne lastikmiş ..
Dün köprüde farkettm benımde lastıgım patladı arka teker .. ama dubleks oldugu ıcın kolayca hallettm ttabı aldım bi köpük sıktım ıcıne bastm havayı tertemız :D dubleks ve yenı lastıkler guzel bı keyıf gercekten virajda yat yatabıldıgın kadar ..
İki sezondur yani motoru aldığımdan beri orjinal lastikleri kullanıyorum yoğun yağmurda iyi,kaymıyor çok kolay fakat geçen hafta salı günü işe gitmek için yola çıktım yağmurda hafiften atıştırmaya başladı ilk virajda yan yattım viraj u dönüş ve yokuş aşşağıydı 25-30 km hızla viraja girmeme rağmen yan yatmaktan kurtulamadım allahtan bîşey olmadı bi ekzost üstündeki nikelaj koruma kapağı yamuldu onuda sordum servise elinde yokmuş 20-30 tl arası dedi fiyatını
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
sanırım aynı değil ya, ben şirkete geçince fotoğrafını gönderirim.desenlerinin aynı olması önemli mi ki?
Lastik tamir köpüğü aldım, sele altına sokarım, acil durumlar için durur orda diye.
Sığmadı meret. Napsak
daha önceki serviste buda aynı parayı alıyor isotlarda aynı fiyatı verdi servisler için standart dedi sırf garanti muhabbetine değiştiriyor zaten yakında bitiyor(o zamana kadar motor yatmazsa tabi) ondan sonra yine kendim devam edicem yoksa miktar olarak çok para şöyle bir arabalarınkiyle karşılaştırınca motor 75 tl(1 litre yağ) 1 araba 100 tl (4litre mobil1+filtre) büyük sıkıntılar hariç arabaların bakımlarını da kendim yapıyorum garaja lift aldım birde orjinal filtre pahallı 10 tl ben hyosung filtrelerini 20 tane alınca parçacı adam tanesini 2 tlden verdi yan sanayi bir sıkıntıda görmedim tavsiye ederim
hacı senlede bir görüşemedik ya şu kaynak işini halledeyim havalar güzel olduğunda topluca bir gezi yapalım ortalarda bir yerde mangal falanda olabilir
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)