Sökmene gerek yok ya, havaları iyi gördükçe haftada bir çalıştır, motor ısınsın hatta bir tur at, trafiğe çıkma.. hayırlı olsun
Sökmene gerek yok ya, havaları iyi gördükçe haftada bir çalıştır, motor ısınsın hatta bir tur at, trafiğe çıkma.. hayırlı olsun
kutup başlarını sokmeme gerek yok ozaman kurcalamayım yaz gelsede biran önce kullanmaya başlasam
eski kasa apachenin direksiyonu takılıyorsa taktırırım ben.takılıyor dimi ??öyle deme usta 300 km lik yolları az yapmadım ben insan rahat istiyor.eski apachemde o sorun yoktu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------
bencede sökme aküyü.zaten o motor garajda pek durmaz bence dayanamaz sürersin :D tabi sürme yani sür demedim bak :D
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
abi aynen öyle, bu havalarda bırak motora binmeyi yürünmüyor bile.. valla ne derseniz diyin, bu sağanak havalarda çıkmak delilik..
Deliyiz biz aga :D Donuna kadar ıslanmanın zevki başka oluyor .. :D Ben 200 km yağmurda gtmiş , peşinede 800 km aynı gün durmaksızın yol yapmış bi adamım yağmur çamur motorcuyu vurmaz :D Sevda işi bu ..
Aga yağmur çamur demeden biniyoruz zevklide birde motor kirlenmese çok süper olacak bir haftadır aralıksız yağıyordu izmirin havası bugün bir uyandım günlük güneşlik yaptığım ilk iş motoru yıkatmak oldu meğer benim motor kahverengi değil griymiş
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
Beyler 3000 km bakımını yaptırdım bugün. Bakımdan çıkar çıkmaz tanıyamadım motoru. %20 gibi bir performans artışı sözkonusu. Eşşek gibi binmişim kaç haftadır. Yarın düz yolda bir basıcam bakalım nedir ne değildir. 110 falan anca görüyordu eşşşek.
Diyeceksiniz ki aga bir bakıma soktun, ne farkettirmiş olabilir ki bu kadar diye 2 ay evvel yarı beline kadar suda yüzdü motor su basmasından dolayı garajı. Kuruttuk yağladık da hava filitresini değiştirmemiştik. Değiştirince tanınmaz hale geldi motor
Sinyal lambasına da 14 lira verdik, değiştirdik. Bir de yıkadım yakışıklıyı. Ah bir de yaz gelse de rahat rahat binsek.
Ha bu arada aküyü de garantiden değiştirttim. 3 gün kullanmayayim, ayakla değikleyerek çalıştırıyordum mecbur. Akü kaput olmuştu niyeyse. Bayaa da vida sıkıldı bakımda. 1 ayda oldukça salmış kendini.
Merhaba arkadaşlar , bende yeni aldım apachemi suan 300 kmde izmirde hukuk okuyorum fakat tatıllerde kusadasndayım. Bir plan yapalım haftasonuna görüşelim hazır havalar güzelken. Tahminimce rodaj tamamlanır haftasonuna kadar. Kimler var izmirde kimler gelir ufak gezilere , benım cbf 150sı olan cok yakın arkadasm ıle ckıyoruz genelde. Kısacası izmirde durumlar nasıl=)
Bakım kesınlıkle farkettırıyor kendını .. Makıneyle ılgılenmek gerek sık sık apache nazlı bı makıne ama hakkını ona gore verıyor (:
Biz istanbulda 5 kısı ya buluyoz ya bulamıyoz (genelde bulamıyoz :D) Sana izmirde kolay gelsin valla .. denenmişti bi kaç kez ama kımseyı bulamadılar
Ahahaha canları sağolsun =) birde yan çanta olayını sormak ıstıyorum soft takmak ıstemıyorum kesınlıkle hard takdıran var mı aranızda ya da gordunuz mu? fakat topcası alıp yan cevırerek değil , cın malı bulursam yan canta onu dahı alabılırım ya da kappa k21 almayı dusunuyorum. Gordunüz mu hıc kullananı acaba?
öncelikle hayırlı olsun motor. yan çanta olarak tex'in soft çantalarını kullanıyorum ben gayette memnunum hart çanta kullanan görmedim hatta bu motora benden başka yan çanta takana bile deng gelmedim koca izmirde millet görüntüsü bozulmasın diye topcase bile takmıyor bende 52 lt topcase ve soft yan çantalar var yan çantalar çok işlevsel ve kullanışlı topcaseyi kullanmıyorum kolay kolay ben geçen yaz çok yırtındım toplanmak için izmirde bir dünya tvs var ama bi türlü beceremedik en sonunda tam ayarladık 3-5 kişi bir cumartesi buluşacaktık bu seferde benim mesai değişti iş yüzünden gene buluşamadık nasip kısmet bu yaza diyorum bakalım kışın zaten forma giren bile yok desen yeri var izmirde nerdesin sen bi ara görüşürüz nasip olursa ...
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
motor ilk çalıştığında çıt çıt ses geliyor gibime geliyor, belkide bir kuruntu benimki zincirden gelebilir diye tahmin ediyorum çünkü forumda başka arkadaşlarında başına gelmişti..egzantrik zinciri değişimi için motorun komple sökülmesimi gerekiyor? yoksa üst kapaktan falan değişim yapılabiliyormu??
TRANSALP XL700
Valla silindirin üstündeki kapak ve silindir üstü komple sökülüyor diye biliyorum ben ama yanlış biliyoda olabilirim bende motoru fazla zorluyorum sanırım 1500 km de iki tane karbratör diyaframı yedim şimdi iyi bakalım 400 km civarı oldu sıkıntı yok motor 14000 ne yaklaştı sesi soluğu iyice oturdu...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:38 ----------
Enes foruma girip yazılanları takip ediyorumda dediğin gibi bayadır bişeyler yazmıyordum izmirden birini görünce hemde buluşma yapalım diyen birini hemen atladım klavyenin üstüne bu yaz uyandıracaz bu izmirli kardeşlerimi adım başı apache görüyorum artık izmirde en olmadı yollarını kesip tanışacam
Ancak öyle toplaır diye düşünüyorum abi , inş toplanırsınız tabıkı güzel oluyor beraber takılmak ..artık apache heryerde dediğin gibi .. bi kaç kişide olsa bulnur ..
Hacıabi para bol heralde bu aralar kendine sorun aradığına göre :D bişi yok motorda muhabbet olsun dye yazıon buraya ya
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)