TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Şubat 2013, 02:37
Yav bakıyorum dünden beri Cbr lere ama Kafama yatan 1 tane bile düzgün motor yok .. Alayında bi sorun var .. 2.el alanlarada bakıyorum sürekli bi problemdir gidiyor .. sorunsuz bınıyorum dıyen yok sıfır alanlardan baska .. ee motor sonucta baslangıc motoru alan 3 5 aya elınden cıkarıyo bı suru adam degıstırıyo alet kımın naptıgı bellı degıl .. acıkcası en az 30 bınde olan bı cbr yı de guvenıp alasım gelmıyo ustaya gostersemde ıcım rahat etmez sanırım .. Benım yuvam belli anlaşılan .. Düzgün Bi apache bakıp yeniden katılayım aranıza en temizi (: zaten memnundm canavardan ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Reklamlar
-
01 Şubat 2013, 09:51
-
01 Şubat 2013, 12:09
sbr adlı üyeden alıntı
doğru yola döndün sonunda enes
abi dediğin gibi temiz cbr bulmak çok zor.. o yüzden temiz bi apache al kafan rahat olur
sen bul kafana göre apache,bakarız haftasonu.
İNş şu apache iyidirde alır gideriz zaten istediğim gibi tam ..Benım bugun bakalım dememdekı sebep aslında begenırsek direk notere gidelim die .. pazartesi aksamustu tokata donecem Şubatın 20 si gibi geri dönerim ancak .. bu 3 gün içinde kafama göre bişi bulamazsam bı 15 gün daha yatar motor işi ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
-
01 Şubat 2013, 12:43
EneS_Turker adlı üyeden alıntı
İNş şu apache iyidirde alır gideriz zaten istediğim gibi tam ..Benım bugun bakalım dememdekı sebep aslında begenırsek direk notere gidelim die .. pazartesi aksamustu tokata donecem Şubatın 20 si gibi geri dönerim ancak .. bu 3 gün içinde kafama göre bişi bulamazsam bı 15 gün daha yatar motor işi ..
Anladım benseni.. peki alırsan tokata motorlamı döncen?
-
01 Şubat 2013, 12:45
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
01 Şubat 2013, 13:15
ya arkadaşlar bendede bu ara acayip apaçi sempatiliği başladı çok hoşuma gidiyor sezonun sonlarına doğru bendemi alsam acaba bi apaçi çok hoşuma gitmeye başladı kerata genel olarak memnunsunuz helade bu motordan
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
01 Şubat 2013, 13:19
astorojna adlı üyeden alıntı
ya arkadaşlar bendede bu ara acayip apaçi sempatiliği başladı çok hoşuma gidiyor sezonun sonlarına doğru bendemi alsam acaba bi apaçi çok hoşuma gitmeye başladı kerata genel olarak memnunsunuz helade bu motordan
Titreşimden dijital benzin göstergesi bile bozuluyormuş
-
01 Şubat 2013, 13:27
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Titreşimden dijital benzin göstergesi bile bozuluyormuş
alla alla bak bu olmadı işte zaten dün akşam altınelbiseli adamın apaçi yorumunu izledim o da bizzat titreşimden çok bahsetti şu an kullandığım mh driftten titreşiminden daha çok heralde
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
01 Şubat 2013, 13:37
sbr adlı üyeden alıntı
Anladım benseni.. peki alırsan tokata motorlamı döncen?
Yok hacı otobus saatım bıletım belli .. otoparka bırakacam motoru okulun .. ama alıp gıtmek daha ıyı tabı kafam rahat olur .. ataşehirde bi de cbr var onada bakarık gıtmısken ..
-
01 Şubat 2013, 14:46
arkadaşlar slm lar bugun itibari ile motorumu satıyorum bilginize... hayırlı akşamlar.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-askerlik-nedeni-ile-satiliktir-111421573/detay
-
01 Şubat 2013, 18:18
designserhat adlı üyeden alıntı
Öncelikle geçmiş olsun ben o orjin lastikler yüzünden 2 ay önce kaza yapmıştım sonra geç de olsa lastiği değiştirmiştim bence sende hemen değiştir avrupa yakasında sürat motor var kağıthane dereyolunda
teşekkür ederim arkadaşlar şimdilik dizlerde az biraz acı var sadece ama sorun yokmuş neyse ki arkadan gelen araç ile aramda epey mesafe vardı da bana çarpmadı yerde yuvarlanırken motor muhtemelen mart'a kadar yatacak otoparkta sonra sürat motora götürürüm ön fren tutmaz olmuş havalar da bozuk tekrar kayıp düşme olmasın artık :/
ne imzası beaaa
-
01 Şubat 2013, 23:24
splex adlı üyeden alıntı
arkadaşlar slm lar bugun itibari ile motorumu satıyorum bilginize... hayırlı akşamlar.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-askerlik-nedeni-ile-satiliktir-111421573/detay
Hacı abi o fiyata 4 yıl dursa satılmaz kusra bakmada (:
Buldum heralde Bi cbr ya .. bugün 4 cbr ye baktım 3 tanesi bildiğin çöptü .. ama bitanesi hoşuma gitti bakımlı saglam bı makıneydı .. yarın cbr sı olan bı arkadasla gıdıp bakacaz sonrada ustama gosterecem eger bı sorun olmazsa onu alacam .. yok motor sandıgım kdar ıyı degılse apacheye devam :D
-
02 Şubat 2013, 02:00
Hacı abi o fiyata 4 yıl dursa satılmaz kusra bakmada (:
Buldum heralde Bi cbr ya .. bugün 4 cbr ye baktım 3 tanesi bildiğin çöptü .. ama bitanesi hoşuma gitti bakımlı saglam bı makıneydı .. yarın cbr sı olan bı arkadasla gıdıp bakacaz sonrada ustama gosterecem eger bı sorun olmazsa onu alacam .. yok motor sandıgım kdar ıyı degılse apacheye devam :D
aynı eşşeğe iki kere basya gerek mu diyorsun
-
02 Şubat 2013, 02:07
cbf yag yakarmis , balimbooo haberin olsun
M.balibey adlı üyeden alıntı
-
02 Şubat 2013, 02:24
M.balibey adlı üyeden alıntı
Henüz demiyorum çağatayım :D açık kapı her zaman var alana kadar .. menfaatime bakmam lazım öğrenci adamım 3 kuruşumuz var mağlum .. (: Ama benm sandıgım kadar temizse ustada onaylarsa neden olmasın .. zarar etmem yani 2.eli kuvvetli en azndan .. tarz değişikliği iyidir .. (:
-
02 Şubat 2013, 03:41
braingulp adlı üyeden alıntı
cbf yag yakarmis , balimbooo haberin olsun
hocam alışkınız biz yağ yakanlara sıkıntı olmaz benim açımdan öenmli olan yağı eksik etmemek
Henüz demiyorum çağatayım :D açık kapı her zaman var alana kadar .. menfaatime bakmam lazım öğrenci adamım 3 kuruşumuz var mağlum .. (: Ama benm sandıgım kadar temizse ustada onaylarsa neden olmasın .. zarar etmem yani 2.eli kuvvetli en azndan .. tarz değişikliği iyidir .. (:
aynen ustada diagnostik mi ne oluyor ya ağrıza kodlarını bakıyorlar ondan varsa cbrı bir bağlat bakalım orjinal kaç kmde enjeksiyonluysa tabi
-
02 Şubat 2013, 05:45
sbr adlı üyeden alıntı
istersen bakarız birlikte dostum.. enes'de apache alır o zamana kadar.. hep birlikte gider,fiyatı öldürür alırız
Ooo Çok teşekkür ederim Şu fuarı beklesem mi beklemesem mi düşüncesindeyim ama tam o ara sezon açılacak fiyatları da yukarı çekerler :(
-
02 Şubat 2013, 09:34
boschnak_tr adlı üyeden alıntı
Ooo Çok teşekkür ederim Şu fuarı beklesem mi beklemesem mi düşüncesindeyim ama tam o ara sezon açılacak fiyatları da yukarı çekerler :(
dostum fuarda yenı gelecek modellere verecek maddi durumun varsa bekle..apache sınıfında adam gıbı bır motor gelmez gelsede ucuk fıyatlı olur..
-
02 Şubat 2013, 16:07
sbr adlı üyeden alıntı
dostum fuarda yenı gelecek modellere verecek maddi durumun varsa bekle..apache sınıfında adam gıbı bır motor gelmez gelsede ucuk fıyatlı olur..
Zaten 4 bin lira param var. Ehliyet almayacağım (uyarılar için şimdiden sağolun) hyosung rt125 alacaktım çok sorun çıkaracaktır diye vageçtim. Sanırım fuarda kimse o kadar indirim yapmaz 0 apache'yi o fiyata vermez
-
02 Şubat 2013, 22:23
O bakacağımız apachenın sahibi motoru satmış Sabri .. İyide oldu zaten bende Cbr yi buldum .. Bugün el sıkıştık biriyle .. ustaya gösterdim tam bi incelemeden geçti .. adam vidasına kadar söyledi herşeyini .. Ve pazarlığımızı ona göre yaptık çok kârlı oldu .. Bakalım pazartesi devrini alıcam hayırlısıyla .. O zaman resimlerle şenlendirirz biraz ortalığı .. (:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)
Bu Konudaki Etiketler