Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı erays adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hava yine gidiyor, ne güzeldi hava ya. çocuklar gibi şendim
    kar yağacak bile diyen var, çakıcam ağzının üstüne yumruğu
    kim diyor onu vuralım hemen koca haftayı ms gibi yağmurlu gösteriyor ama dışarıda güneş var 22 derece hava

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    atillapasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS apache...
    herkeze selam.
    arkadaşlar bugün motorumu sattım. 2012 model. 3600 km de 3500 nakite verdim. alan arkadaş maldan hayır görsün. çok temiz makina aldı.kendimi elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi hissediyorum. içime garip bi hüzün çöktü..bu akşam eve girerken onu kapıda göremeyeceğim.. apache sayesinde birçok değerli arkadaş tanıdım. motor yanlızca motor değilmiş bunu anladım. yaşam biçimi... Tüm tvs apache ailesine teşekkür ederim..

şimdi hayalimde 250cc var. kısmetse yaza alıcam. alıp kapıda yatırmak istemiyorum...
    M.balibey bunu beğendi.

erays - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R
    hayırlısı olsun hocam,daha iyileri nasip olur inşallah.
    ama şimdiden bakın derim ben, yaza fiyatlar yukarda olur

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    Alıntı atillapasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkeze selam.
    arkadaşlar bugün motorumu sattım. 2012 model. 3600 km de 3500 nakite verdim. alan arkadaş maldan hayır görsün. çok temiz makina aldı.kendimi elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi hissediyorum. içime garip bi hüzün çöktü..bu akşam eve girerken onu kapıda göremeyeceğim.. apache sayesinde birçok değerli arkadaş tanıdım. motor yanlızca motor değilmiş bunu anladım. yaşam biçimi... Tüm tvs apache ailesine teşekkür ederim..

şimdi hayalimde 250cc var. kısmetse yaza alıcam. alıp kapıda yatırmak istemiyorum...
    hayırlısı olsun atilla abi. dostluk her zaman baki kalır
    TRANSALP XL700

EneS_Turker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Alıntı atillapasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkeze selam.

Hayirli ugurlu olsun abi (: sevndm cidden .. İns gonlndeki motorada cabucak kavusursn (: altimizdaki alet nolrsa olsn her zaman beraberz ins.. (:

çelikatlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    atilla abi tekrar hayırlı olsun. yaza hazır ol

Atilla abi ne düşünüyorsun yaza inazumayı falan hertürlü alabilirsin gene niyet devammı vazmı geçtin ?

atillapasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS apache...
    şimdilik kararsızım diyelim. şubat sonunda fuar var biliyosunuz. fuarda nevar neyok bakmak lazım. hiç belli olmuyor bazen... almayacağın motorda adam bi kampanya yapıyo fiyat kırıyo. kendini motorun üstünde buluyosun.büyük lokma ye büyük konuşma diye boşuna dememişler...

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    fuarda kesin olarak gelecek modelleri bilen varmı?
    TRANSALP XL700

arka dişliyi hangi siteden buldun acaba ve kac diş yardımci olabilir misin bende ariyom da
    Alıntı frosen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arka dişlinin sparişini verdim zaten. Birde tiger ekzost alacağım. Otomatikman borusuyla geldiği için katalizör olmayacak. Benim salak servis dizel yağı koyduğu için şu an motor biraz yağ eksiltiyor bir iki değişim beklicem belki yanlış konan yağdan yapıyordur bir de garanti dışı falan derlerse tüketici mahkemesine vericem.hiç olmazsa o zaman performans piston düşünüyorum.

frosen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    daelım s3 + yamaha mt 25
    Alıntı tuna48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arka dişliyi hangi siteden buldun acaba ve kac diş yardımci olabilir misin bende ariyom da
    Siteden değil toptancıya verdik siparişi eski kasa apache 43 t
    Bizimkisi 44 t olması lazım. Ön dişli değişimini sevmedi benim motor öyle yapıcaz artık.

Bizimkisi 44 t olması lazım. Ön dişli değişimini sevmedi benim motor öyle yapıcaz artık.
    arka dişli de fark ne oluryor abi

frosen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    daelım s3 + yamaha mt 25
    En fazla 5 km fark eder diye düşünüyorum benim için önemli olan 6500 rpm de hızı 75 km den 80 km çekmek o kadar arkada eşim rahatsız oluyor 75 lede yol bitmiyor.
    ThE LaSt SaMuRaİ

Alıntı sbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fuarda kesin olarak gelecek modelleri bilen varmı?
    Tvs için hiç bi deişiklik yok sadece yeni bir cup geliceğini söylediler.Yeni kasada gelmicek galiba bu kafayla babalar gibi kalanları bize kitlicekler muhtemelen 2013 diye.Diğer markalara baktıgımızda ben suzukinin inazumasına karşı diğer markalardanda birkaçından 250 naked getiriceklerini düşünüyorum.Gerçi burda ki getirilenler de doğru düzgün satılamıyor oda ayrı bir konu.Bende açıkcası tamamen fuara kaldım kafama göre 150 200 250 hangisini begenirsem alıp motor serüvenine başlıcam kısmetse umarım şansıma güzel ve yeni birşey gelir 3 4 sene gözüm kapalı rahatça kullanırım

En fazla 5 km fark eder diye düşünüyorum benim için önemli olan 6500 rpm de hızı 75 km den 80 km çekmek o kadar arkada eşim rahatsız oluyor 75 lede yol bitmiyor.
    titreşimde azalıyormuş diye okumuştum birkaç yerde gelince bu konuda fikir verebilirsen sevinirim abi çekişten düşmeyecektir umarım bende önü değiştireyim dedim ama çekiş sıkıntısı oldu bu arada kaça sipariş ettiler

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    Selam arkadaşlar bana 2012 TVS apache arka tutma demiri lazım.

Resimde büyüttüğüm alan. Birde nereden temin edebilirim bayi internet ortamı vs. ??? Bilgilendirirseniz

Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı htmetin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar bana 2012 TVS apache arka tutma demiri lazım.

Resimde büyüttüğüm alan. Birde nereden temin edebilirim bayi internet ortamı vs. ??? Bilgilendirirseniz

http://g1301.hizliresim.com/15/s/j9gjg.jpg
    Resmi göremiyorum ama elimde var o demirlerden. Kendi Apache'mden çıkarmıştım, çanta demiri taktığım zaman.
    Düşünürseniz paslaşalım..
    htmetin bunu beğendi.
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

eby78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 25
    ben çok uzun zaman araştırarak rka dişliyi 43t yaptım..bizim apache ön dişli ile oynamayı pek sevmiyor..13-43T kombinasyonu en iyi tercih şu an ;) ben bu sekilde çok memnunum

Alıntı eby78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben çok uzun zaman araştırarak rka dişliyi 43t yaptım..bizim apache ön dişli ile oynamayı pek sevmiyor..13-43T kombinasyonu en iyi tercih şu an ;) ben bu sekilde çok memnunum
    abi ön orjinal 13 herhalde sadece arkayı bir düş küçülttün dimi titreşimi azalttığı doğru mu

eby78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 25
    Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi ön orjinal 13 herhalde sadece arkayı bir düş küçülttün dimi titreşimi azalttığı doğru mu
    evet ön orj..sadece arka 43t ;)

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)

Bu Konudaki Etiketler