ben yarın arayıp sorucam ne amaçla boyandığını ;) merak ediyorum ne diyecekler..isotlar'ı aradım çünkü sordum beyazı yok tr de..
ben yarın arayıp sorucam ne amaçla boyandığını ;) merak ediyorum ne diyecekler..isotlar'ı aradım çünkü sordum beyazı yok tr de..
Benimde sticker konusu dikkatimi çekmişti.
Demekki hala en iyis gri olan.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
kırmızı da çok cici duruyor.. daha dogrusu apache ye siyah hariç her renk süper gidiyor.. siyah renk çok sönük kalıyor.. benim fikrim tabi )
zevkler ve renkler tartışılmaz..
ama bence GRi!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
yusuf aldınmı hyoyu??
TRANSALP XL700
Havalar açacak.. inşallah soğumaz artık bu kadar ya, bu ne böyle -300 derece
Bugün evin buralarda bi rtr gördüm adam paket servisçi belli güzelim motor ne hale gelmiş abuk subuk stickerlar yapıştırmış motorun rengi atmış eski model bişeydi heralde 2008 falan,şekli şemalide dağılmış :D kuryeler cok tercih ediyormu bizim makinayı daha dogrusu bu paraları veriyorlarmı kurye veya paket servis çalıştıranlar ?
ben hiç görmedim ama 2008 model olanların olabilir. ikinci el alıp kullanırlar 2000 tl falan zaten
S.A AĞALAR SİZE BİR SORUM OLACAK BU APACHE RTRLERDE ÇATAL AYAKTA RÖLANTİDE TEKERİN 1.VİTESTEYMİŞ GİBİ DÖNMESİ NORMAL Mİ ACİL CEVAP !!!!!!!!!!!!!!!!!
DÜNYADA ESERİN YOKSA TARİHTE HİÇ YERİN YOK DEMEKTİR.
CEMİL GERDAN.
cbf kullanan bile var bursada neden vermesinlerki sonuçta çin malı alıp 1 hafta serviste yatmasındansa 4 bin verip hergün çalışması daha karlı
bursada cbf apache ybr pep activa ve hondanın yeni scooterı kullanıyorlar hep çin malı hiç görmedim
a.s benim ki dönmüyor
Doğru söylüyorsunuz aslında kaliteli motor alıp uzun süre kullanırlar,çin alıyolar ucuz diye servisten cıkmıyor motor ama yazık etmiş motora valla motor acınıcak vaziyetteydi.Bizim apartman görevlisinin bir honda motoru var 98 model falan güzel birşey modelini bilmiyorum yapılı biraz motor hala dipdiri duruyor.Onunla servis yapıyor apartmandakilere ama cokda güzel bakıyor mal değeri bilmekte önemli birşey gerçekten.
Millet Ölmüş yine buralar Benım telefona format atmam gerekıyodu giremedim bi kaç gün Nasılsnız naparsınız .. Karı geride bıraktık şu yağmurlarda geçerse hayırlısıyla .. (:
Arkadaşlar Uzun zamandır yazamıyorum biraz renk gelsin istedim. 3 5 gündür motor yatıyordu bende biraz hasta olmama rağmen çıkayım biraz turlayayım dedim verdim dağlara kendimi buyurun. . .
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)