Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    çelikatlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gezi yokmu gezi haa

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    nıhat memnunmusun hyocan dan herkese selam
    www.erkakurye.com

ooovv yılan yılan nerdesin kanka sen nezaman ayılcan bu araba sevdasından arabayı satma araba lazımda yanına bi yavru ayarlaman lazım

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    arkadaşlar elimde hyosung ve apache uyumlu yağ filitresi var 5 adet.. uygun fiyattan vereceğim isteyen olursa..
    adet sıfırdan farksız sinyal ve
    adet arka ayak basamağı vardır....
    onlarıda uygun vereceğim
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

dükkanı açtınmı ramço yoksa

atillapasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS apache...
    3500 e vericem benim apacheyi sahibindende ilanı var. 0536 411 70 07 atilla sadıkoğlu. ilk gelene kısmet olsun artık..

ercan41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500&Sym Wolf 250
    S.a tvs kullanıcıları nasipse yakında aranıza katılıyorum aklımda bi soru var. Sizler ne dersiniz fikirlerinizi almak isitiyorum .

İlk yağ degişimini 500 km de yapmayı planlıyorum vede tüm motorlarımda kullandığım mobil 1 4t racing 15-50 yağını kullanıcam full sentetik olduğu için debriyajda kaçırma yaparmı ?
    Yağ filitresi diğer commuterlerde yok tvs lerde olması + özellik bence ...

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ercan41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    S.a tvs kullanıcıları nasipse yakında aranıza katılıyorum aklımda bi soru var. Sizler ne dersiniz fikirlerinizi almak isitiyorum .

İlk yağ degişimini 500 km de yapmayı planlıyorum vede tüm motorlarımda kullandığım mobil 1 4t racing 15-50 yağını kullanıcam full sentetik olduğu için debriyajda kaçırma yaparmı ?
    havalar soğudu artık tam sentetik 10w40 yada 10w50 öneririm
    sbr bunu beğendi.

Motosikleti
    Bende bütün motorlarım tam sentetik kullanırım Kitapçıklarda yarı sentetik öneriyor nedeni serilik mi?
    Bir yere gitmek için arabaya binilir,Motora binmek için her yere gidilir

Bende bütün motorlarım tam sentetik kullanırım Kitapçıklarda yarı sentetik öneriyor nedeni serilik mi?
    apachenin kitapçığında yarı sentetik yazmıyor ki hatta kaç numara viskozite olduğu bile yazmıyor ben ilk castrol 10w40 koymuştum sonra serviste motul 10w40 koydular ama hem titreşim arttı hemde vitesler kemik gibi oldu mobilin 10w40 tam sentetiği olsa ondan şaşmazdım ama şimdilik castrole devam

erays - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R
    Arkadaşlar; bende 6985 Km de 20.09.12 tarihinde bakım yaptırmışım, yazın başında mı yaptırayım yoksa Mart, Nisan gibi falan mı? Motor şuan 7500 KM civarında ancak olmuştur, hatırlamıyorum ama hava şartlarından dolayı çok kullanamadığım için motor yatıyor, arka frenden şüpheleniyorum bi de.. Şunu da söylemeden geçemicem, bugün ıslak zeminde kısa bir yol aldım, orjinal lastikleri üstünde motorun, buz pisti gibiydi yerler..

Motosikleti
    Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    apachenin kitapçığında yarı sentetik yazmıyor ki hatta kaç numara viskozite olduğu bile yazmıyor ben ilk castrol 10w40 koymuştum sonra serviste motul 10w40 koydular ama hem titreşim arttı hemde vitesler kemik gibi oldu mobilin 10w40 tam sentetiği olsa ondan şaşmazdım ama şimdilik castrole devam
    Ben apache nin kitapçığını kastedmedim. Bende yağımdan memnunum devam mobil 1 e
    Bir yere gitmek için arabaya binilir,Motora binmek için her yere gidilir

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    nıhatım valla fuarı beklıyorum belkı kandırırlar orada benı sımdılık arabayla yanlıyoruz hafıften
    çelikatlı bunu beğendi.
    www.erkakurye.com

http://thingyouneed.com/wp-content/uploads/2012/09/prj_tvs7.jpg arkadaşlar nediyosunuz buna ya 2013 modelmiş bizimkiler getirmez ama harika diilmi hayaldi gerçek olamadı olayı olucak bizim için ama :D

eby78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 25
    oğuz bizim apache'lerin kalıbı ve şasesi karenaja çok müsait..güzel bir karenaj montajı ile bundan bile güzel olur..

Haklısın tabi motorun stock hali cok elverişlide tabi lastikleri büyütmek lazım falan tvsde acayip cevher varda türkiye distribütörü belliki bunu göremiyor.

Ben apache nin kitapçığını kastedmedim. Bende yağımdan memnunum devam mobil 1 e
    bende yeni modellerde bilgi eklemişler sandım15w50yi ben yazın kullandım gayet iyiydi aslında castrol 10w50ye dönmeyi düşünüyorum ben yaz kış sürekli yağ değiştirmek iyi bişey değil

Alıntı DarkKnight adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haklısın tabi motorun stock hali cok elverişlide tabi lastikleri büyütmek lazım falan tvsde acayip cevher varda türkiye distribütörü belliki bunu göremiyor.
    lastiğin 130a kadar yolu var sürtme yapmıyor
    DarkKnight bunu beğendi.

Abi bu harika bi haber eger 130a kadar sürtmüyorsa stock 110du deilmi ?

Bu arada karar vermiş oldum kararsızlık sona erdi kısmetse fuarda bende tvs kullanıcısı olacagım

Alıntı DarkKnight adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi bu harika bi haber eger 130a kadar sürtmüyorsa stock 110du deilmi ?

Bu arada karar vermiş oldum kararsızlık sona erdi kısmetse fuarda bende tvs kullanıcısı olacagım
    yok benimki 100 taban 2012lerde 110 yapmışlar sözde ama ben hiç görmedim hep orjial 100 var burda bende lastiği aldıktan sonra 130a kadar çıkıldığını öğrendim şimdi patlarsa 130 alıcam yada o zamana kadar hyo almazsam

rev'it - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 2012,,/ 125 UAG
    Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende yeni modellerde bilgi eklemişler sandım15w50yi ben yazın kullandım gayet iyiydi aslında castrol 10w50ye dönmeyi düşünüyorum ben yaz kış sürekli yağ değiştirmek iyi bişey değil

lastiğin 130a kadar yolu var sürtme yapmıyor
    Benim arka lastik 3.50/18 sanırsam diğer ölçülendirme sisteminde 130a denk geliyor hem iyi görünüyor hemda daha yavaş eskidiğini düşünüyorum.güzel yani

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:30 ----------

bence kışın 10/40 yada 10/50 kullanmalısın ben 4000 km dir full sentetik ipone kullanıyorum debriyaj kaçırma felan olmuyor hatta vites geçişleti daha yumuşak oluyor.motoru ilk aldığımda 2500 bakımına kadar mineral yağ kullanmıştım hiç iyi değildi
    M.balibey bunu beğendi.
    live fast, die young
    I am fucking crazy, but I am free

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)

Bu Konudaki Etiketler