Eğer niyet uzun süre kullanmaksa ikinci elini düşünmeye gerek yok,ancak ben hemen değiştirebilirim nakite ihtiyacım olabilir deniyorsa tercih edilmemeli daelimin suanki modeli hyosungun ilk zamanlar satıldıgı modelinden cok daha kaliteli ve sorunsuzdur bence asya motor güvencesiyle gelmiş ama kendileri gelmişler siteleri falan mevcut birinin damgasını yememişler yani kendi konu başlıgındada bir arkadaş getirenleri tanıdıgını hatta koredeki sahiplerinin işi ciddiye aldıgından falan bahsetmişlerdi ne kadar dogru bilinmez ancak bence ciddi bir alternatif bana göre o sınıfta.
daelim hyosung'un ilk zamanlardaki halini hatırlatıyor bana..kendisini ispatlaması için iyi bir bayii ve servis ağı kurmalı..asya motor ile olacak iş değil çünkü..hyo yıllar sonra kendisini anca kabul ettirdi piyasaya..daelim'in de biraz zamana ihtiyacı var..ama kalite olarak hyo dan aşağı kalır dseğildir kesinlikle.. daelim ve sym 250cc sınıfında şu an en iyi alternatiftir honda ve ninja ya..
hocam memnunum, uzun yol deneyimim yok; yani çok uzun
ama hani 110-120 ancak görebildim ama titreşim diyolar ya, ben bahsedildiği gibi rahatsız edici boyutta görmedim. bu yaz uzun yol yapmayı planlıyorum asıl notu o zaman alacak ama bir sonraki yaz alacağım motor 250 cbr ya da gt250r ya da bilmiyorum
öyle sıkıntı falan da yaşamadım, tercih edilecek bir motor.
görüntüsü sınıfının en iyisi bence
Hocam fikir iyi güzel olurda en temizi bi baktır belki ters bişi cıkar veya bi telefon ediver servise hem kafan rahatlar hem yanlış yönede sevkedilmemiş olursun
ben senden duyuyorum böyle bir sorun..ateşleme olabilir,karbüratör olabilir..sübap ayarı yapıldı mı daha önce motoruna..eğer çok sıkı ise sübapların bir ihtimal olabilir..oğuz arkadaşımın söylediği gibi servis en doğru bilgiyi verip sorunu çözecektir..bizimkiler tahmin sadece..
Gunaydin arkadaslar suanda 11 bin km yaptigm ates kirmizisi tvs apachemi satis a cikaricam 2012 model olup hicbir zikintisi yoktur. Motor arka teker taktirmistm duratrace + full karbon perf. Egzosu mevcut spor aynalar + depo ustunde karboblar mevcut yarin sahinden e ilan vericem hayirli gunler herkese ;-) istegm fiyat 3400 tl . Umarim bolelikle ufak bi modifiyemide begenirsinz ;-)
Dostum fotoğraf ve videosunu koydum çok kaliteli bir video değil fakat size ön ayak olucağını düşünüyorum hem motor sesinide ufakdan duymuş olursunuz . İlan şuanda onay sürecinde ben yinede bağlantı adresini vereyim buyrun. Hayırlı günler dilerim.hocam bir arkadaşım almak istiyor, kendisine ileticem. sahibindene falan ilan verdin mi görmemiz için?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0553242/detay/
İLAN NO : 110553242
o şekil kullansan ne olur çok yakar belkide biyerde benden bukadar der.parçayı değiştirmessen zaten bikaç güne parçaya vereceğin parayı benzine vermiş olacaksın hemde parçan hala bozuk olacak. motorun hala yürüyorken git değiştirsinler sonra ite kaka götürme
öğrendiğim ilk şeylerden biridir... yazın bir kenara "Hataya en yakın olduğun zaman kendine en çok güvendiğin andır." yaklaşık 2 haftadır kendi motoruma sahibim ... fırsat buldukça evimin yakınlarında genelde çok sakin olan 1-2 sokak ve caddede tecrübe edinmeye çalışıyorum...Motoru almayı kafama koyduğum ilk anda hazırlıklarımı yapmaya başladım önce siteye üye olup araştırma yaptım, sonra Honda M.E.M ve ardından hazırlıklar... önce motoru koyacağım tam olarak kapalı bir garaj yaptım garaj yapılırken koruyucu kıyafetleri aldım...mont, kask, eldiven, dizlik vs. vs. 2 haftadır tedirgindim kullanırken motoru tanımaya çalışıyor bir yandan sağımı solumu kollarken bir yandan da işin keyfine varmaya çalışıyordum...ilk aldığım günlerde 2-3 tehlike atlatmama rağmen ciddiye alınacak bir hatam olmadı...Ama bugün ilk kez motoru devirdim... 2 haftalık gerginliği bugün ciddi anlamda atlatmış ve kendime güvenim gelmişti makinayı daha iyi tanıyordum. virajlarda daha güvenli giriyor dönüşlerden daha fazla keyif alıyordum ....bir sokaktan aşağıya indim caddeye çıkmadan önce sağımı solumu kontrol ettim ve gaz kesmeden sola yattım hafifçe ilk metreler keyifliydi yağ gibi kayıyordum... ama fazla kaymış olmalıyım ki motor kontrolümden çıktı...toparlamaya çalışsam da bu sefer olmadı...sol tarafa düşdüm ve 2-3 metre sürüklendi motor. motoru durdurdum sağı solu kontrol ettim ve ayağa kalkıp motoru kaldırdım. yan sehpaya motoru aldıktan sonra kontrollere devam ettim..eldiven birkaç yerden deforme olmuş, mont dirsekler vs biraz yıpranmıştı.. ama onlar olmasaydı yıprananın ben olacağımı bilmek hoşuma gitti... neyseki ilk ders ucuz atlatıldı... daha hızlı daha küstah olabilir ve bu yüzden burda olmayabilirdim de.. buna da şükür
Napıyonuz Motorcular :D 1 haFtadır otoparka bile girmiyorum Anahtarın yerini unuttum kafam rahat Öğrenci Pasosu devam bundan sonra p (gezi yokmu gezi bu arada :D )
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)