Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Benimde sormak istediğim birşey var.Benimkinde de soğukken saçmalama var.Isınıncaya kadar gaz yemiyor.Boğuluyor,dur kak yapıyor.5 dk ısıtıyorum aslında kalkmadan.Ancak 3-4 km gideceğim alet ısınacakta kendine gelecek.Bundan sonra sıfır sorun.Kronik bir rahatsızlıkmıdır.Sanki sibop ayarımı istiyor acaba.Bir saçmalık var yani olayda.Isınıncaya kadar öksüre öksüre gidiyor,gaz kesiyor boğuluyor.Benzer sorunlar yaşayan oldumu,olduysa nasıl çözdünüz.

Ayrıca garantili motorsiklette lastik değişimi garantiyi etkiler mi ? Etkilerse yandık yani

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı DarkKnight adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamam bi an valla başımdan kaynar sular iniyodu :D dahada kafamı kurcalamıcam ilk motor için cok para vermeyede gerek yok 2.elde pek almayı düşünmüyorum fuarda kısmetse siparişi vericez bakalım abs sisteminide araştırıcam bu arada forumda yapanlar var sanırım stok motora sonradan abs sistemi.
    abs sistemini monte etmek zor bişey değil ki önemli olan motora uyacak sistemi bulmak(manyetikli disk fren+kampana, tur sayacı, absli fren merkezi, gerekli kabloları tesisatçı da yaptırmak) tüm bunlar olsa konunun uzmanı olmadığım halde 1 günde ben bile takarım ama dediğim gibi uyacak sistemi bulmak mesele

Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abs sistemini monte etmek zor bişey değil ki önemli olan motora uyacak sistemi bulmak(manyetikli disk fren+kampana, tur sayacı, absli fren merkezi, gerekli kabloları tesisatçı da yaptırmak) tüm bunlar olsa konunun uzmanı olmadığım halde 1 günde ben bile takarım ama dediğim gibi uyacak sistemi bulmak mesele
    Motoru kısmetse aldıgımda hazır tvs abs sistemi mutlaka ebay ve benzeri bir siteye düşer hatta eger tvsnin servisi biraz işbilen ve müşteri yanlısıyla onlar bile getitebilirler dediginiz gibi gerisi kolay motosikletten anlayan birisi rahatlıkla takar.

eby78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 25
    ben 1-2 aya kadar satıcam apachemi oğuz düşünürsen sıfır almış gibi bir apachen olur..gözün arkada kalmadan binersin düşünürsen haberim olsun..en azından forumdan birine gitsin ara sıra resimlerine bakar anarım

erays - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R
    Alıntı eby78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben 1-2 aya kadar satıcam apachemi oğuz düşünürsen sıfır almış gibi bir apachen olur..gözün arkada kalmadan binersin düşünürsen haberim olsun..en azından forumdan birine gitsin ara sıra resimlerine bakar anarım
    hocam sen ne kadara satmayı düşünüyorsun, bir arkadaşım da düşünüyor, ona söyleyeyim.
    Kaç model, Kaç Km de vs..

designserhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 N
    eby78 rüzgar aparatları olmaz gibime gelior çünkü apachenin ön camı baya bir dar [B]eros01 o sarı Rtr halil abinin makinesi cam da 600 rr camı ama hoşuma gitmedi mi benim açıkçası bakalım araştırmaya devam edecem.Bu arada teşekkürler cevaplarınız için

Motosikleti
    Benelli TNT 25
    Alıntı designserhat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eby78 rüzgar aparatları olmaz gibime gelior çünkü apachenin ön camı baya bir dar [B]eros01 o sarı Rtr halil abinin makinesi cam da 600 rr camı ama hoşuma gitmedi mi benim açıkçası bakalım araştırmaya devam edecem.Bu arada teşekkürler cevaplarınız için
    doğrudur serhat denemek lazım..yada ön camı söküp bir plexi yapan yere biraz uzununu yaptırmak lazım..ben daha önce 150zc motoruma yaptırmıştım uzun cam..çok güzel olmuştu..forumda bulabilirsin resimlerini..

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:09 ----------

Alıntı erays adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam sen ne kadara satmayı düşünüyorsun, bir arkadaşım da düşünüyor, ona söyleyeyim.
    Kaç model, Kaç Km de vs..

Eray benim motorum 2012 model.haziran sonu aldım..7500 km de şu an ve hala aldığım gibi sıfır nitelikte..düşme devrilme vs.yok..ekstra olarak bizden birine giderse xenon ve brandasını da veririm..temizliği bakımı ve motor durumunu anlatmama gerek yoktur sanırım.. ;)

Burak hocam,saolasın teklifin için eger fuarda degişmiş kasa gelmesse bende sıfır almam duruma göre konuşuruz,temiz kullanmıssın ben almasamda başka bi forumdaş alır yalnız benim anlamadıgım bişey var türkiyeye motorlar bir seneye yakın geçmi geliyor 2013 modellerin hani suan gelmesi lazımdı mantıken hala ortada tanıtım yapan doru düzgün firma yok ?

Motosikleti
    Benelli TNT 25
    serhat bak kardeşim yaptırdığım zaman çekmiştim buldum resimleri..kalıp çıkarttırıp uzun touring cam yaptırabilirsin apache için ;)

M.balibey bunu beğendi.

designserhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 N
    Alıntı eby78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    serhat bak kardeşim yaptırdığım zaman çekmiştim buldum resimleri..kalıp çıkarttırıp uzun touring cam yaptırabilirsin apache için ;)

http://g1301.hizliresim.com/15/3/hlrvg.jpg

http://g1301.hizliresim.com/15/3/hlrvt.jpg
    Teşekkür ederim paylaşımın için araştırmaya başlıyorum bende zc çok güzel olmuş daha önceden kimsede görmemiştim

Motosikleti
    Benelli TNT 25
    evet bu plexi cam benden başka kimsede yoktu ;) motoru satarken ön camı da İst.dan bir arkadaşa satmıştım..

Motosikleti
    rtr 150 gri
    herkese iyi akşamlar arkadaşlar. size bir sorum var bilgisi olan cevaplarsa sevinirim. arkadaşlar motorum 4200 km de. bugün 3 dakika bir gezintiden sonra ( motor soğukken ) otobana çıktım yaklaşık 7 dakika sürdü fakat ne yaptıysam 5 viteste devir 5-6 aralığında 75i geçmedi devir de bu aralıktaydı gazı sonuna kadar çvirmeme rağmen 4 vitese taktım yine atnı ses değişimi bile olmadı devir yine 5-6bini geçmedi sizce neden olabilir bakım yaptıralı tam 1100 km oldu acaba filtreleri değiştirmem mi gerekiyo. yarın servise gideceğim yağ ve filtreleri değiştircem sorun ortadan kalkar mı.

Motosikleti
    CBR 250 R
    Alıntı fatihozveren adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese iyi akşamlar arkadaşlar. size bir sorum var bilgisi olan cevaplarsa sevinirim. arkadaşlar motorum 4200 km de. bugün 3 dakika bir gezintiden sonra ( motor soğukken ) otobana çıktım yaklaşık 7 dakika sürdü fakat ne yaptıysam 5 viteste devir 5-6 aralığında 75i geçmedi devir de bu aralıktaydı gazı sonuna kadar çvirmeme rağmen 4 vitese taktım yine atnı ses değişimi bile olmadı devir yine 5-6bini geçmedi sizce neden olabilir bakım yaptıralı tam 1100 km oldu acaba filtreleri değiştirmem mi gerekiyo. yarın servise gideceğim yağ ve filtreleri değiştircem sorun ortadan kalkar mı.
    Garip.. Ben de az önce bıraktım motoru, duydum ki havalar bozacakmış, işlerimi bitirdiğim gibi bindim tepesine. Sonra da senin de söylediğin gibi, otoban değil ama otoban gibi geniş, düz bir yolda bastım ama önce sokaklarda gezdim biraz, ısınmıştır iyice.. vites 5 110u gördüm, hem kasmaya başladı hem de yol bitti sonra da zorlamadım. Kaskım da yoktu eldivenim de, üşüdüm
    Seninkisi garip hocam, ne zamandır çalışmıyor motor?
    en azından servis anlar, servisten sonra olanları bizlerle paylaşır mısın?

çelikatlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    karbüratör diyaframı delik. 50lik sıkışmış karbüratöre. eminim son kararım
    eby78, sbr ve fatihozveren bunu beğendiler.

ysfist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 xt660z TENERE
    Diyafram delinmesi yüzde bir milyon. Aynı sikintiyi yaşadım ve diyaframi degistim. Ustaya görün karburatoru temizleyip diyaframi yenilesin. Sen de benzincini değiştir ve ara gaz vermemeye bak fazla.

Motosikleti
    CBR 250 R
    Al bak, tecrübe etmiş kişiler nasıl da teşhis koyuyor, diyafram abi
    Yusuf kardeşim, cbr ile gt250r arasında kaldın mı? Neden gt?
    farlarını sevmiyorum o motorun ya, uzaylı gibi

ysfist Daelimede baktınmı ? oda çok güzel motora benziyor gt250ye görede fiyat olarakta daha ucuz olur kalite farkı olacagınıda sanmıyorum ikiside güney kore malı.

ysfist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 xt660z TENERE
    Eray cbr dediğin alet çok ufak. Tek silindir. Commuter sattım Commuter almam tekrar :-)

Oğuz hyosung ispatladı kendini. Ikinci eli servis ağı vs oturdu en azından. Daelim risk olur benim icin. Artı ikisi de kore ama kalite farkı olduğu kesin.

Daelimde iyi markadır biz bilmiyoruz onunda geçmişi var googledan bakıldıgında bulunuyor 2005 2006 modelleri falan ama tabi dediginiz gibi servis olayı baglılıgını bilemem burdaki hyosung hosunuza gittiyse zaten o sınıfta en baba gözüken motor hayırlısı olsun.
    ysfist bunu beğendi.

Motosikleti
    CBR 250 R
    ikinci el durumu nedir ki acep? çok iyi olduğunu düşünmüyorum..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler