TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
01 Ocak 2013, 21:58
dişlilerle beraber değişmesi gerek. aşınmış dişliler yeni zinciride kısa zamanda bozar bunları takım değiştirmek ömrü uzatır.
Reklamlar
-
01 Ocak 2013, 22:14
Dijital benzin göstergesi bile bozuluyormuş Apaçide titreşim yüzünden :(D
-
01 Ocak 2013, 22:27
ne titreşimmiş arkadaş )
-
01 Ocak 2013, 22:28
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Dijital benzin göstergesi bile bozuluyormuş Apaçide titreşim yüzünden :(D
varsın bozulsun garantiden değişiriz hiç problem değil.benim gösterge ve akü garantiden değişti
garanti açısından sorun çıkmıyor
live fast, die young
I am fucking crazy, but I am free
-
01 Ocak 2013, 22:31
rev'it adlı üyeden alıntı
varsın bozulsun garantiden değişiriz hiç problem değil.benim gösterge ve akü garantiden değişti
garanti açısından sorun çıkmıyor
şu ana kadar titreşimle ilgili hiç sıkıntı yaşamadım ve değişen parçam da olmadı şükür..
-
01 Ocak 2013, 22:45
bence biz yanlış forumdayız, burda başka bir motordan bahsediyor arkadaş. yoksa hocam, sen mi yanlış forumdasın?
çok az titreşim ya, hatta yok, çok az.. bugün özellikle buna dikkat ettim; her devirde, her viteste yol aldım.. rahatsız edici boyuta ulaşamadım. ilginç
-
01 Ocak 2013, 22:57
Selamun Aleykum cumleten .. Beylr sanırım motoru satıp bi kaç yıl bu işten elimi çekicem .. Öyle extra bi durum yok ama öğrenci adama gelmiyo motor .. Helede aile zengin değilse .. Bak şuan puludur sigortasıdır bile düşündürüyo , onu geçtim benzini bile .. Bugün bizimkilerle konuştum işe giriyim Part-time en azından biraz rahatlarım diye , işe gireceksen bırak gel okulu diye kestirip attılar,haklılarda aslında yürümüyo bide okul baya sıkıntılı zaten .. Bilmiyorumda kafam baya karıştı babam 3 e 5 e bakma ver okulu bitirene kadar unut diyor şuan için en mantıklısı bu gibi geliyo banada .. Zorlamanın fazlada manası yok sanırım ...
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
-
01 Ocak 2013, 22:58
Merhaba,taze bir apache rtr 150 kullanıcısıyım,350 km binebildim henüz.Satın alalı 5 gün oldu.Sayfalarca titreşimle alakalı yazı okumuştum,vaktimi boşa harcamışım meğer.125 km hıza kadar ben titreşim farkedemedim.Yaşım 31,5 inci motorsikletim bu.Ben her arkadaşa tavsiye edebilirim.Belki benim şansımdı bu ! Bu gün artçımla 30-40 km deneme şansım da oldu titreşimide farkedemedik bir türlü.Kısmet diyelim bence fiyata göre çok uygun bir alet.
-
01 Ocak 2013, 23:23
Enes, kardeşim kopamazsın. Net.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------
Bu arada inwells alarm ve kumandadan motoru çalıştırma sistemini kullanan var mı? kafamda sürekli, alsam mı, kullanılır mı, önerir misiniz?
-
01 Ocak 2013, 23:26
EneS_Turker adlı üyeden alıntı
Selamun Aleykum cumleten .. Beylr sanırım motoru satıp bi kaç yıl bu işten elimi çekicem .. Öyle extra bi durum yok ama öğrenci adama gelmiyo motor .. Helede aile zengin değilse .. Bak şuan puludur sigortasıdır bile düşündürüyo , onu geçtim benzini bile .. Bugün bizimkilerle konuştum işe giriyim Part-time en azından biraz rahatlarım diye , işe gireceksen bırak gel okulu diye kestirip attılar,haklılarda aslında yürümüyo bide okul baya sıkıntılı zaten .. Bilmiyorumda kafam baya karıştı babam 3 e 5 e bakma ver okulu bitirene kadar unut diyor şuan için en mantıklısı bu gibi geliyo banada .. Zorlamanın fazlada manası yok sanırım ...
enes runnerla gezdiğin için bunları söylüyorsun. runnera koyduğun benzin parasıyla,, apache ile çok daha fazla km yapıp üstüne bandrolu yatırıp sigortasını yaptırırsın. bunu sende biliyorsun..bence takasa bak.. satarsan üzülürsün..
-
01 Ocak 2013, 23:30
erays adlı üyeden alıntı
Enes, kardeşim kopamazsın. Net.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------
Bu arada inwells alarm ve kumandadan motoru çalıştırma sistemini kullanan var mı? kafamda sürekli, alsam mı, kullanılır mı, önerir misiniz?
Bir önceki motorsikletimde vardır,yazları iyi oluyor.Kolayca çalışıyor ve şakalara konu oluyor.Ses komutu var diyerek komik sahneler yaşanabiliniyor.Kışları ise akşam kapatırken cikleyi acık bırakmanızı öneririm,stop etmemesi için. 50-60 lira fiyat aralığındaydı sanırım,bence güzel. Bu arada şimdi aklıma geldi,hassasiyet ayarı hikaye sürekli bağırıyor,en küçük bir harekette.
-
01 Ocak 2013, 23:50
-
02 Ocak 2013, 00:11
Motorunu sadece ihtiyacın kadar kullanırsan okula git gel vs.. hiç sıkıntı çekeceğini sanmam maddi açıdan..ama apacheyi vermekle hata ettin bana kızma ama runner öğrenci motoru değil...
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
02 Ocak 2013, 00:29
eby78 adlı üyeden alıntı
şu ana kadar titreşimle ilgili hiç sıkıntı yaşamadım ve değişen parçam da olmadı şükür..
zaten benim parçaların titreşimle alakası yok göstergeye su girdiği için aküyü de öldüğü için değiştirdik.şimdi durumlar iyi
live fast, die young
I am fucking crazy, but I am free
-
02 Ocak 2013, 00:42
hacı temiz bir tvs ile takasa gir derim hele 2012 bulursan 2015 e kadar pul masrafı çıkmaz bakımları da kendin yapıyorsun zaten
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------
Mavi_Anahtar adlı üyeden alıntı
Zincir gergisi en sonda olmasına rağmen zincir şuan gevşek motorcu değişmesi lazım dedi. Motoru agresif kullanmam. 15000 km oldu işte . Bilmiyorum bana biraz erken gibi geldi zincir değişimi için . Did marka da bulmuştum japon malı yazıyordu 50 lira civarıydı sanırım.
benim ki şu ana kadar hiç gerdirilmedi gergi en başta 7000 bin civarı şu anda ama bir cm yukarı kalkıyor anca
-
02 Ocak 2013, 01:15
Selamlar bütün tvs kullanıcılarına ve sevenlerine kazasız belasız sürüşler ve iyi seneler diliyorum,size sormak istediğim birşey var başlıgın birçok kısmını okudum ve ürün konusunda bi şüphem yok bilindigi gibi tvs apache 160,180 ve 180 abs modelleri çıktı sanırım artık 150 yok 2012 tanıtımlarında mevcut degildi,soruma gelirsek tvs firmasıyla samimiyeti veya iyi ilişkisi olan biri varsa absli veya abssiz 180 gelme durumu mevcutmu mail attım ancak cevap bekliyorum sizin bir bilginiz varmıdır acaba ?
-
02 Ocak 2013, 01:33
DarkKnight adlı üyeden alıntı
Selamlar bütün tvs kullanıcılarına ve sevenlerine kazasız belasız sürüşler ve iyi seneler diliyorum,size sormak istediğim birşey var başlıgın birçok kısmını okudum ve ürün konusunda bi şüphem yok bilindigi gibi tvs apache 160,180 ve 180 abs modelleri çıktı sanırım artık 150 yok 2012 tanıtımlarında mevcut degildi,soruma gelirsek tvs firmasıyla samimiyeti veya iyi ilişkisi olan biri varsa absli veya abssiz 180 gelme durumu mevcutmu mail attım ancak cevap bekliyorum sizin bir bilginiz varmıdır acaba ?
180lik olanları euro 3 normuna uymuyordu o yüzden getirmiyorlar trye sadece 150lik geliyor
-
02 Ocak 2013, 01:37
M.balibey teşekkür ederim cevabınız için, o euro 3 normunun bi yazarımızın maili dogrultusunda cevaplandığını duymuştum evet ancak hani bize kendi ülkelerinde artık satmadıkları modeli göndermeye devammı edicekler 160,180 çıkardılar kasadada değişiklik oldu bu büyük çaplı bir şirkete ve burdaki distribitörde dahil yakışık almayacak bir satış methodu bakalım mailin cevabını bekleyeceğim ama bence euro 3 normu olayı bana inandırıcı gelmiyor... Tanıtımında absli bir motoru üstüne basa basa alman continental lastikleriyle donattık diye tanıtıp euro 3 normuna uymaması biraz komik olur açıkcası.
-
02 Ocak 2013, 01:55
DarkKnight adlı üyeden alıntı
M.balibey teşekkür ederim cevabınız için, o euro 3 normunun bi yazarımızın maili dogrultusunda cevaplandığını duymuştum evet ancak hani bize kendi ülkelerinde artık satmadıkları modeli göndermeye devammı edicekler 160,180 çıkardılar kasadada değişiklik oldu bu büyük çaplı bir şirkete ve burdaki distribitörde dahil yakışık almayacak bir satış methodu bakalım mailin cevabını bekleyeceğim ama bence euro 3 normu olayı bana inandırıcı gelmiyor... Tanıtımında absli bir motoru üstüne basa basa alman continental lastikleriyle donattık diye tanıtıp euro 3 normuna uymaması biraz komik olur açıkcası.
valla banada palavra gibi geliyor 180 çıksa hemde absli(gerçi absiz olanı varsa kesin o gelir) hemen bunu satar onu alırım her zamanki kaktırma politikası arablarda olduğu gibi honda aynı şeyi yapmıyor mu cbr 250 absli varken trde abssiz satılıyor
-
02 Ocak 2013, 02:02
Abi şimdi düşündümde bu adamlar 180ini cıkarıcak ona abs koyucak continental lastik olucak ondan sora öne led aydınlatma motorun görünüşünü daha kaslı yapıcak ondan sorada aa euro 3 normunu tutturamamış tüh satamıcaz hindistan dışına valla cidden yemezler bunu bir araştırmak lazım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler