TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
30 Aralık 2012, 23:54
Reklamlar
-
31 Aralık 2012, 00:05
EneS_Turker adlı üyeden alıntı
Yikiyodum apacheyi yine ayni kirleniodu biraktin pesini :D yine batiyo.. Yagnrlar bitene kadar yatsin camurun icinde ne zarari olcak.. Gunes daha zararli yagmr camrdan.. Neyse vesselam.. Gezi guzel olacak ortasi ayarlanir o sorun degil (: biraz asfalti aglatalim hep beraber (: aslnda yol ortasi biyerde bulusup hep beraberde biraz dolasmak guzel olur bu isin tadi kalabalik cikiyor maglum (:
Bir yerlerde buluşabilirz tabii ki; bir tesis, ağacın altı, bilmem kaçıncı km..
eby78 adlı üyeden alıntı
bozma sakın rotanı o zaman ;) bakalım kısmetse sezonda 250cc niyetim var apache mi satıp,ama yinede bileniyorum tabii
)
hocam, 250 cc ne düşünüyorsun?
çelikatlı adlı üyeden alıntı
apacheyle uzun yol yapıp döndüğünüzde motoru satılığa çıkartırsınız. bunu yapan üç adam tanıyorum
bir de bu yaz buna her şekilde binerim, bir sonraki yaza artık bakarız, kısmet
-
31 Aralık 2012, 00:23
Eray ilk tercihim çift silindirli bir 250cc.. 2012 hyo yada ninja250..belki bir ihtimal de cbr250..
-
31 Aralık 2012, 00:25
hadi hayırlısı bakalım
-
31 Aralık 2012, 00:30
Sağol nihat o güne kadar 2.ele düzgün ninja300 düşse ya bak o zaman değişir herşey
-
31 Aralık 2012, 00:46
bulunur ya, tabi iyi incelemek lazım. ya da bir çırpıda almak yerine takip edeceksin, denk gelecek. en temizi öyle olur.
-
31 Aralık 2012, 01:11
bence kolay bulunmaz sıfırını alan yokki ikinci ele düşsün ninja 300 deli para
-
31 Aralık 2012, 22:29
Herkese selamlar arkadaşlar. Geçenlerde motorumu yeni aldığımı söylemiştim.(Benzin problemiyle karşınıza geldim :D ) Neyse ki o problem çözüldü. Daha doğrusu agresif kullanmayı bıraktım :D
1) Bugün motoru aldığım adamı aradım ve adamın düştüğünü öğrendim zaten yan koruma demirlerindeki kaynaktan falan şüphelenmiştim. Düştüğünü söylediğini iddaa ediyo da neyse onu Allah'a havale ettim. Şimdi daha çok kafamı kurcalayan ön lastiğe yaz sızıyo. Diskten değil eksilmemiş gözüküyo. Amörtisör keçesinden mi kaçırıyor ki ve ya kaçırabilme ihtimali en yüksek yer neresi ve tamiri nasıl olur? Parça değişimi zorunlu olur mu ve pahalı mı?
2) Ben yaz bittiğinde motorun lastiklerini ön arka değiştirmek istiyorum dublekse. Alabileceğim 3-4 tane lastik markasını fiyatıyla birlikte söyleyebilirseniz sevinirim ve ölçüleriyle beraber.(Motoru pek bilmiyorum da sadece üstüne binip sürmesi benden :D)
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:27 ----------
Ayrıca adam motor kalkarken tekere gelmiş yan yatırmış. Direksiyon mili kaymış 1-2 milim kadar adam onu tornacıda düzelttirdim diyo. Bunu eskişehirdeki servise götürsem anlayabilirler mi tamamen düzelip düzelmediğini ve büyük bi problem yaratır mı?
Şimdiden tüm cevaplarınız için teşekkürler
-
31 Aralık 2012, 23:22
Dostlarım, herkese iyi senerler..
Bol motosikletli, bol yol aldığımız, kazasız belasız, huzurlu ve bol kazanacağımız bir yıl olsun...
-
31 Aralık 2012, 23:27
erays adlı üyeden alıntı
Dostlarım, herkese iyi senerler..
Bol motosikletli, bol yol aldığımız, kazasız belasız, huzurlu ve bol kazanacağımız bir yıl olsun...
Aynen arkadaşlar. 2013 tüm insanların mutlu, Tvs cilerin çok mutlu yılı olsun :D
-
01 Ocak 2013, 00:23
arkadaşlar bir parçaya rastladım. Adı Dailymag nano manyetik yakıt tasarruf cihazı. Bilgisi olan varsa deneyen varsa bir şeyler paylaşabilir mi burada. Bir de mıknatıs benzini nasıl etkiler diye bir soru sormak istiyorum. Çünkü aradım sordum bu parçanın içinde mıknatıs var.
-
01 Ocak 2013, 01:00
tvsbozuyuk adlı üyeden alıntı
Herkese selamlar arkadaşlar. Geçenlerde motorumu yeni aldığımı söylemiştim.(Benzin problemiyle karşınıza geldim :D ) Neyse ki o problem çözüldü. Daha doğrusu agresif kullanmayı bıraktım :D
1) Bugün motoru aldığım adamı aradım ve adamın düştüğünü öğrendim zaten yan koruma demirlerindeki kaynaktan falan şüphelenmiştim. Düştüğünü söylediğini iddaa ediyo da neyse onu Allah'a havale ettim. Şimdi daha çok kafamı kurcalayan ön lastiğe yaz sızıyo. Diskten değil eksilmemiş gözüküyo. Amörtisör keçesinden mi kaçırıyor ki ve ya kaçırabilme ihtimali en yüksek yer neresi ve tamiri nasıl olur? Parça değişimi zorunlu olur mu ve pahalı mı?
2) Ben yaz bittiğinde motorun lastiklerini ön arka değiştirmek istiyorum dublekse. Alabileceğim 3-4 tane lastik markasını fiyatıyla birlikte söyleyebilirseniz sevinirim ve ölçüleriyle beraber.(Motoru pek bilmiyorum da sadece üstüne binip sürmesi benden :D)
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:27 ----------
Ayrıca adam motor kalkarken tekere gelmiş yan yatırmış. Direksiyon mili kaymış 1-2 milim kadar adam onu tornacıda düzelttirdim diyo. Bunu eskişehirdeki servise götürsem anlayabilirler mi tamamen düzelip düzelmediğini ve büyük bi problem yaratır mı?
Tekrar hatırlatayım dedim. Çünkü motor konusunda aşırı bilgisizim. Yardımınızı istiyorum.
-
01 Ocak 2013, 04:30
balat bittiyse kaliper keçesinden kaçırabilir yada amortisör keçesinden yada yerde yağda olabilir tam olarak lastiğin neresinde bu yağ
ben irc kullanıyorum 150 yada 160 tl
direksiyon işiyse düz yolda biraz hızlan sonra direksiyonu bırak dizlerinle depoyu sık bakalım motor düz mü gidiyor yoksa yalpalıyor mu eğer herhangi bir anormallik yoksa bence elletme birde direksiyon göbeğinin kaynağını kontrol et çatlak var mı diye
Herkesin yeni yılı kutlu olsun bol güneşli ve kazasız sürüşler
-
01 Ocak 2013, 05:46
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...08778640/detay
yok artık 154 km/h görmüş apache kullanmasak inanacaz.sallamak parayla değil ya.beyin de bedava olunca böyle oluyor.rtr 180 bile bu hıza yaklaşamazken bunlar komik şeyler..
live fast, die young
I am fucking crazy, but I am free
-
01 Ocak 2013, 14:15
rev'it adlı üyeden alıntı
Niye oyle dion haci, yazin Tokatta bi guzel cektik kafalari arkadaşla, eve donerken 270km/h yi gordumm apachede o kafayla :D dene bak, motoru degilde kendini modifiye etmek lazim bazen, ben anliyorum arkadasi :D
-
01 Ocak 2013, 15:06
EneS_Turker adlı üyeden alıntı
Niye oyle dion haci, yazin Tokatta bi guzel cektik kafalari arkadaşla, eve donerken 270km/h yi gordumm apachede o kafayla :D dene bak, motoru degilde kendini modifiye etmek lazim bazen, ben anliyorum arkadasi :D
cbfleri tokatlıyorum yazmış.. sonrada cbfle takas olur yazmış bence 15 dişl ve çok sağlam bir yokuş kombinasyonuyla 154 görebilir
-
01 Ocak 2013, 15:09
M.balibey adlı üyeden alıntı
balat bittiyse kaliper keçesinden kaçırabilir yada amortisör keçesinden yada yerde yağda olabilir tam olarak lastiğin neresinde bu yağ
ben irc kullanıyorum 150 yada 160 tl
direksiyon işiyse düz yolda biraz hızlan sonra direksiyonu bırak dizlerinle depoyu sık bakalım motor düz mü gidiyor yoksa yalpalıyor mu eğer herhangi bir anormallik yoksa bence elletme birde direksiyon göbeğinin kaynağını kontrol et çatlak var mı diye
Herkesin yeni yılı kutlu olsun bol güneşli ve kazasız sürüşler
Cevabınız için teşekkürler. Direksiyon için dediğinizi yapacağım. Kaynakta çatlak olup olmadığına da bakacağım. Lastik ön arka 160 tl değil mi? ve lastik için motosikletçiye gittiğimizde yardımcı olurlar mı sipariş, takma konusunda falan? Yağ keçesi ve kaliper keçesi demişsiniz. Başka kaçırma ihtimali olan yer varmı? Yağ jantlardan tekerin alt kısmına kadar akıyo. Lastikte farkediliyo.
Tekrar teşekkürler.
-
01 Ocak 2013, 21:32
Selamunaleyküm arkadaşlar. Nasılsınız görüşmeyeli ? Uzun zamandır uğrayamıyordum bu siteye.
Motorum 1,5 yıllık 15000 kmyi geçti şuanda. Şimdilik sorunsuz binmeye devam ediyorum.
Geçen gün motorcum zinciri değiştirmem gerektiğini söyledi . Kendisinde parça yokmuş internetten baktığımda da 10 liradan 110 liraya kadar zincir buldum . Daha önceden internet üzerinden zincir alıp kullanan varmı acaba ?
-
01 Ocak 2013, 21:43
Cevabınız için teşekkürler. Direksiyon için dediğinizi yapacağım. Kaynakta çatlak olup olmadığına da bakacağım. Lastik ön arka 160 tl değil mi? ve lastik için motosikletçiye gittiğimizde yardımcı olurlar mı sipariş, takma konusunda falan? Yağ keçesi ve kaliper keçesi demişsiniz. Başka kaçırma ihtimali olan yer varmı? Yağ jantlardan tekerin alt kısmına kadar akıyo. Lastikte farkediliyo.
Tekrar teşekkürler.
rica ederim ön arka takım fiyatıydı hazirandı sanırım ben aldığımda michelinde bir ebat küçüğü var oda 200 tldi diye hatırlıyorum bu fiyatların içinde lastik montajı dahil başka 5 kuruş vermedim ben(sübaplarda değişti fiyata dahildi) şimdi bulunduğunuz yerde tvs servisi varsa yardımcı olmak zorunda amortisör keçesi ve kaliper harici aklıma hiçbirşey gelmiyor hadi tabanında deseydiniz(arka teker için) motor açılmış karter contası kaçırıyor falan derdim ama ön tekerde ilk temas janttaysa dediğim yerden başka olmaz yada jant göbeğindeki bilyada gres var onun yerine sıvı yağ sıkıldıysa oda akabilir bak şimdi aklıma geldi
Mavi_Anahtar adlı üyeden alıntı
Selamunaleyküm arkadaşlar. Nasılsınız görüşmeyeli ? Uzun zamandır uğrayamıyordum bu siteye.
Motorum 1,5 yıllık 15000 kmyi geçti şuanda. Şimdilik sorunsuz binmeye devam ediyorum.
Geçen gün motorcum zinciri değiştirmem gerektiğini söyledi . Kendisinde parça yokmuş internetten baktığımda da 10 liradan 110 liraya kadar zincir buldum . Daha önceden internet üzerinden zincir alıp kullanan varmı acaba ?
bende bu zincirin kaç bin gittiğini ve kaç binde bir gerdirildiğini merak ediyorum bildiğim kadarıyla ya orjinali yada d.i.d marka öneriyorlar
-
01 Ocak 2013, 21:53
Zincir gergisi en sonda olmasına rağmen zincir şuan gevşek motorcu değişmesi lazım dedi. Motoru agresif kullanmam. 15000 km oldu işte . Bilmiyorum bana biraz erken gibi geldi zincir değişimi için . Did marka da bulmuştum japon malı yazıyordu 50 lira civarıydı sanırım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler