1.5 litre değil yaklaşık 5 litre yani 23-24 lira yaktı 90 km de?
1.5 litre değil yaklaşık 5 litre yani 23-24 lira yaktı 90 km de?
sen yanlış hesaplamışsın yada biyerden benzin kaçağı var. okadar litre benzin yakacak kapasite yok motorda. yakması için uğraşsanda yakamaz yani çiğ atar gene yakamaz
çok yüksek ihtimal karbüratör ayarın bozuktur..o kadar yakması mümkün değil..100 km hızın altına hiç düşmeden 580 km yol yaptım Ayvalık Ankara 70 tl benzin yaktım..karbüratör ayarını ve bujini kontrol ettir..
Eyw Çok saĞoLun ..
90Kmde 5 Litre yakan Apache mi :D yok hacı mümkün değil .. Belki hortum yerinden çıktıysa (komple ama) ordan akan benzinden kokladığıyla 90 km yapmıştır geri kalan yere akmıştır ancak öyle olur yani :D
Cevaplar için sağolun. Şamandıranın(benzin göstergesinin) yanlış olma ihtimali var mı. Ordan gördüğümü söylüyorum da. Bi de diğer ihtimalleri düşüncek olursak benzin kaçırıyosa veya çiğ atıyosa bunu nerden anlarım koku falan yok,egsozdan çıkan dumanın rengi de normal. Bi de usta yağ değişmesi lazım dedi. Onla ilgili bi sıkıntı olabilir mi ve son olarak karbüratör ayarı gerekiyosa ne kadar alırlar tahmini?
bulunduğun yerin yamukluğuna göre benzin değeri bir süre sonra değişir kesin doğru değildir gösterge hatta çoğu araba ışık yandığında 20 tllik benzin yada mazot al ibre kalkmaz düşmeye devam eder benzin kaçırıyorsa musluğa ve karbüratör altındaki tahliye hortumuna bak ayar içinde 5 10 tl yeterde artar bile zor değil başında beklersen ne yaptığını görüp bir daha sen ayarlarsın
Hooop Ölü Topiğin insanları ne taraftasınız :D Haftasonuna az kaldı .. Depoyu fullemeye az kaldı :D
he valla .. kurye adam yorgun adamdır nete girer bakar bakar gider... 250 km çevirdim bu istanbul trafiğinde..üstelik bu gün hava buz kesti resmen
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
arkadaslar yağ eksiltmeyle ilgili; vites gecişlerini yuksek devirlerde yapmamanızı ve motosikletinizi yuksek devirlerde kullanmamanızı tavsiye ederim.apachelerde bunun dışında yag eksiltme ne gördüm ne duydum.
Tek rakibimiz Türk Hava Yolu Allahım sen bizi koru... TVS APACHE 150 2009
ben cbf e her gün en az 250 ml yağ koyuyorum... 200 km civarıda yol yapıyorum...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
arkadaşlar apachelerin selesi biraz sert değilmi kısa mesafede değilde uzun mesafede çok rahatsız ediyor beni bunun için bişey yapan oldumu daha önce?sadece ben değil arkada oturan insanda rahatsız oluyor genelde.
live fast, die young
I am fucking crazy, but I am free
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Apache 2012 sahibiyim. Bir sıkıntım var. Motor vitesteyken debriyaja basmama rağmen marş bazen basıyor bazen basmıyor. Acaba marş müşürü gibi birşey var mı motorda ?
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)