TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
11 Aralık 2012, 13:22
atillapasa adlı üyeden alıntı
neden sökülmüyor.. elcikle berabermi çıkıyor.. tornavidayla içindeki vidayı çeviriyorum fıldır fıldır dönüyo..ama çıkmıyor..servise soracağım. buradan sökmeyi bilen yoksa..
sökemedim ben onları hatta daha önceki motorumda ise servis kesmişti çıkarmak için..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
11 Aralık 2012, 13:24
atillapasa adlı üyeden alıntı
elciklerin kafasındaki siyah parça nasıl sökülüyor. içinde yıldız vida var çevirdim fakat çıkmadı..
niye söküyorsun ki denge topuzu onlar..
-
11 Aralık 2012, 14:11
eby78 adlı üyeden alıntı
niye söküyorsun ki denge topuzu onlar..
motoru koyduğum yerin kapısı dar. girip çıkarken çizildi. üzerindeki boyanın aynısından çalıştığım fabrikada boyanede yapılıyor. boyamak için sökecektim..
-
11 Aralık 2012, 19:45
yav bu apache yağ yakıyor 2 bi kmde yine 700 cc çıktı 300 cc eksiltmiş
-
11 Aralık 2012, 21:04
ya arkadaş benimki de yakmış ama bakalım filitreyi değiştirdim 5000 de tekrar bakıcaz artık.
-
12 Aralık 2012, 01:26
frosen adlı üyeden alıntı
ya arkadaş benimki de yakmış ama bakalım filitreyi değiştirdim 5000 de tekrar bakıcaz artık.
kaç cc yakmış abi benimkinin 300ccsi gitmiş yine yağı boşaltmadan önce kontrol ettim karter tapasında kaçakta yoktu
-
12 Aralık 2012, 01:50
rodaj dönemini nasıl geçirdiniz bilemiyorum ama bende eksilme hiç yok bu yağ değişimine kadar..yada çok yüksek devirlerde kullanıp kompresöre bindiriyorsanız motoru bu da yağ eksiltmesine sebep olur..
-
12 Aralık 2012, 03:19
selamlar herkese. aranıza yeni katıldım pazartesi günü tvs mi aldım. 2. el 6500 km de 12 model gri renk bi tvs m var benim de artık. motor anlattığınız kadar hızlı gelmedi bana da arkadaşıma da rüzgarlı düz yolda 2 kişi 115 sabit falan gittik ama dip gaz. bu nasıl düzelir. ya da düzelir demeyeyim de önerileriniz neler ve plaka değiştirdim bursa plakadan bilecik plaka istiyorum dedim noterde. onu halletmek için trafik büroya falan gidicez bana ne gibi bi masraf çıkarır plaka ve sigorta? bilecikte babamın üstüne sigorta yaptırıcam pahalı olur mu? şimdiden hepinize teşekkürler..
-
12 Aralık 2012, 05:58
eby78 adlı üyeden alıntı
rodaj dönemini nasıl geçirdiniz bilemiyorum ama bende eksilme hiç yok bu yağ değişimine kadar..yada çok yüksek devirlerde kullanıp kompresöre bindiriyorsanız motoru bu da yağ eksiltmesine sebep olur..
ilk 1000 km 50 kmyi geçmeden tek başıma düz yolda yaptım yüksek devir kullanmadım hiç rodajda şimdide en fazla 8 bin devir yapıp vites büyütüyorum 5. vitestede otoban dahil 100 le giderim en fazla
-
12 Aralık 2012, 10:43
tvsbozuyuk adlı üyeden alıntı
selamlar herkese. aranıza yeni katıldım pazartesi günü tvs mi aldım. 2. el 6500 km de 12 model gri renk bi tvs m var benim de artık. motor anlattığınız kadar hızlı gelmedi bana da arkadaşıma da rüzgarlı düz yolda 2 kişi 115 sabit falan gittik ama dip gaz. bu nasıl düzelir. ya da düzelir demeyeyim de önerileriniz neler ve plaka değiştirdim bursa plakadan bilecik plaka istiyorum dedim noterde. onu halletmek için trafik büroya falan gidicez bana ne gibi bi masraf çıkarır plaka ve sigorta? bilecikte babamın üstüne sigorta yaptırıcam pahalı olur mu? şimdiden hepinize teşekkürler..
150 cc iki kişi daha nekadar hızlı gidebilirki. bence normal.. daha hızlı gitmek istiyorsan cc büyütmen lazım..
-
12 Aralık 2012, 10:58
M.balibey adlı üyeden alıntı
kaç cc yakmış abi benimkinin 300ccsi gitmiş yine yağı boşaltmadan önce kontrol ettim karter tapasında kaçakta yoktu
Aynen bendede öyle ölçmedim ama 300 400 ml falan servis 10 40 dizel yağı koyduktan sonra merkezde tekrar dağiştirmiştim acaba onun verdiği zarar mı bakalım görücez
-
12 Aralık 2012, 12:20
Evet beyler bugün dogum gunum , 10-40yag yada 97 (asagisi olmaz) oktan benzinde olabilir , hediyelerinizi bekliom :D :D
-
12 Aralık 2012, 13:07
EneS_Turker adlı üyeden alıntı
Evet beyler bugün dogum gunum , 10-40yag yada 97 (asagisi olmaz) oktan benzinde olabilir , hediyelerinizi bekliom :D :D
ooo enes kutlu olsun o makineye ne kadar benzin alsakta yaranamayız
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:05 ----------
yav bu apache yağ yakıyor 2 bi kmde yine 700 cc çıktı 300 cc eksiltmiş
motorun kaç km'deydi?birde hangi yağı kullanıyrsun? ben her 1000km de değiştirdiğim için eksiltsede anlamıyorum. acaba benimkide mi eksiltiyor. sürekli yüksek devirde kullanıyorum.
-
12 Aralık 2012, 14:34
ilk 1000 km 50 kmyi geçmeden tek başıma düz yolda yaptım yüksek devir kullanmadım hiç rodajda şimdide en fazla 8 bin devir yapıp vites büyütüyorum 5. vitestede otoban dahil 100 le giderim en fazla
şu an kaç km de motorun bilmiyorum fakat sağlıklı bir rodaj 5000 km kadar sürer ;) ilk 1000 km hızdan çok devir önemlidir..motoru sıkıştırmadan 5000-6000 devir aralığında sabit gaz ile gitmeden kullanabilirsin.1000 km den sonrasında ise 7000 devir aralığında dip gaz yapmadan ve viteslerle oynayarak(farklı viteslerde farklı devir)en güzel rodajı yaparsın..apache benim 8.ci motorum ve 5.ci sıfır aldığım motor oldu..şu ana kadar daha yağ eksilttiğini görmedim yağ değişimlerinde..bu arada kullandığın yağında etkisi var yağ yakmada..bizim motorlarda sentetik ve mineral yağ fark ediyor..
-
12 Aralık 2012, 15:13
sbr adlı üyeden alıntı
ooo enes kutlu olsun
o makineye ne kadar benzin alsakta yaranamayız
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:05 ----------
motorun kaç km'deydi?birde hangi yağı kullanıyrsun? ben her 1000km de değiştirdiğim için eksiltsede anlamıyorum. acaba benimkide mi eksiltiyor. sürekli yüksek devirde kullanıyorum.
Aynen hacı makine Nankör .. Ne koysan su gibi içiyo :D Bıraktım artık peşini yatsın biraz otoparkta aklı başına gelsin :D Haftasonu alemlere akacam onu bekliyorm hem p
Valla benim apache 1 kez yaktı yağ , ondada Bildiğin motorun canını çıkarmıştım 1600 km boyunca .. Yağıda 2300 de değiştirdim bide üstüne .. Başkada hatırlamıyorum kayda değer eksiltme fln ..
-
12 Aralık 2012, 18:43
Apache m 10000 km dir 100 cc bile yağ eksiltmedi. Uzun yol yaptım limitlerini zorlandım ettim ama yok yağ eksiltmedi.
Bu ar ad a nerde bu millet kimse girmiyor galiba forma.
-
12 Aralık 2012, 19:31
bu hafta türkiye kupası maçları var birde havalar soğuk kimse pek binmiyordur sanırım yusuf..
-
12 Aralık 2012, 21:17
frosen adlı üyeden alıntı
Aynen bendede öyle ölçmedim ama 300 400 ml falan servis 10 40 dizel yağı koyduktan sonra merkezde tekrar dağiştirmiştim acaba onun verdiği zarar mı bakalım görücez
ben hep 10w40 motosiklet yağı kullandım ama bende eksiltiyor
sbr adlı üyeden alıntı
ooo enes kutlu olsun
o makineye ne kadar benzin alsakta yaranamayız
benim ki 6 bin küsür kmde 10w40 motul kullanıyorum eksiltmeyi bende anlamıyordum son iki değişimdir başalan kaba çıkan yağı koyuyorum ordan anladım
eby78 adlı üyeden alıntı
şu an kaç km de motorun bilmiyorum fakat sağlıklı bir rodaj 5000 km kadar sürer ;) ilk 1000 km hızdan çok devir önemlidir..motoru sıkıştırmadan 5000-6000 devir aralığında sabit gaz ile gitmeden kullanabilirsin.1000 km den sonrasında ise 7000 devir aralığında dip gaz yapmadan ve viteslerle oynayarak(farklı viteslerde farklı devir)en güzel rodajı yaparsın..apache benim 8.ci motorum ve 5.ci sıfır aldığım motor oldu..şu ana kadar daha yağ eksilttiğini görmedim yağ değişimlerinde..bu arada kullandığın yağında etkisi var yağ yakmada..bizim motorlarda sentetik ve mineral yağ fark ediyor..
o zaman benim rodaj biteli çok olmuş 1000 km dediğin gibi düşük devirde son hızım 50 km olarak yaptım 2500 e kadarda zaten 5. viteste 70 i geçmedim acemeliğimi atmak için kullandığım ya motul 10w40 tam sentetik gerçi benim için yağ yakması problem değil bizim arabalardan alışkınım da sizde bir konrtol edin diye yazdım bende eksilmiyor diye biliyordum iki serviste bana gram yağ eksiltmez dedi
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:14 ----------
EneS_Turker adlı üyeden alıntı
Enes doğum günün kutlu olsun kardeşim
-
12 Aralık 2012, 21:30
bugün motorumun ikinci günüydü. ve vites geçişleri hariç devir 8bin 9binin üstüne çıkmamasına rağmen 80-90 km de 5 litre benzin yaktı. çok değil mi önerileriniz neler? Şimdiden teşekkürler...
-
12 Aralık 2012, 21:54
bugün motorumun ikinci günüydü. ve vites geçişleri hariç devir 8bin 9binin üstüne çıkmamasına rağmen 80-90 km de 5 litre benzin yaktı. çok değil mi önerileriniz neler? Şimdiden teşekkürler...
benzinin fiyatı kaç hesaplaman yanlış olsada yaklaşık 100 kmde 1.5 litreye yakın yakmışsın nesi çok ki zaten normali 2 litre cıvarı yakar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)
Bu Konudaki Etiketler