Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Alıntı atillapasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    neden sökülmüyor.. elcikle berabermi çıkıyor.. tornavidayla içindeki vidayı çeviriyorum fıldır fıldır dönüyo..ama çıkmıyor..servise soracağım. buradan sökmeyi bilen yoksa..

sökemedim ben onları hatta daha önceki motorumda ise servis kesmişti çıkarmak için..
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    eby78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 25
    Alıntı atillapasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    elciklerin kafasındaki siyah parça nasıl sökülüyor. içinde yıldız vida var çevirdim fakat çıkmadı..
    niye söküyorsun ki denge topuzu onlar..

atillapasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS apache...
    Alıntı eby78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    niye söküyorsun ki denge topuzu onlar..
    motoru koyduğum yerin kapısı dar. girip çıkarken çizildi. üzerindeki boyanın aynısından çalıştığım fabrikada boyanede yapılıyor. boyamak için sökecektim..
    eby78 bunu beğendi.

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yav bu apache yağ yakıyor 2 bi kmde yine 700 cc çıktı 300 cc eksiltmiş

frosen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    daelım s3 + yamaha mt 25
    ya arkadaş benimki de yakmış ama bakalım filitreyi değiştirdim 5000 de tekrar bakıcaz artık.

Alıntı frosen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya arkadaş benimki de yakmış ama bakalım filitreyi değiştirdim 5000 de tekrar bakıcaz artık.
    kaç cc yakmış abi benimkinin 300ccsi gitmiş yine yağı boşaltmadan önce kontrol ettim karter tapasında kaçakta yoktu

Motosikleti
    Benelli TNT 25
    rodaj dönemini nasıl geçirdiniz bilemiyorum ama bende eksilme hiç yok bu yağ değişimine kadar..yada çok yüksek devirlerde kullanıp kompresöre bindiriyorsanız motoru bu da yağ eksiltmesine sebep olur..

selamlar herkese. aranıza yeni katıldım pazartesi günü tvs mi aldım. 2. el 6500 km de 12 model gri renk bi tvs m var benim de artık. motor anlattığınız kadar hızlı gelmedi bana da arkadaşıma da rüzgarlı düz yolda 2 kişi 115 sabit falan gittik ama dip gaz. bu nasıl düzelir. ya da düzelir demeyeyim de önerileriniz neler ve plaka değiştirdim bursa plakadan bilecik plaka istiyorum dedim noterde. onu halletmek için trafik büroya falan gidicez bana ne gibi bi masraf çıkarır plaka ve sigorta? bilecikte babamın üstüne sigorta yaptırıcam pahalı olur mu? şimdiden hepinize teşekkürler..

rodaj dönemini nasıl geçirdiniz bilemiyorum ama bende eksilme hiç yok bu yağ değişimine kadar..yada çok yüksek devirlerde kullanıp kompresöre bindiriyorsanız motoru bu da yağ eksiltmesine sebep olur..
    ilk 1000 km 50 kmyi geçmeden tek başıma düz yolda yaptım yüksek devir kullanmadım hiç rodajda şimdide en fazla 8 bin devir yapıp vites büyütüyorum 5. vitestede otoban dahil 100 le giderim en fazla

atillapasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS apache...
    Alıntı tvsbozuyuk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamlar herkese. aranıza yeni katıldım pazartesi günü tvs mi aldım. 2. el 6500 km de 12 model gri renk bi tvs m var benim de artık. motor anlattığınız kadar hızlı gelmedi bana da arkadaşıma da rüzgarlı düz yolda 2 kişi 115 sabit falan gittik ama dip gaz. bu nasıl düzelir. ya da düzelir demeyeyim de önerileriniz neler ve plaka değiştirdim bursa plakadan bilecik plaka istiyorum dedim noterde. onu halletmek için trafik büroya falan gidicez bana ne gibi bi masraf çıkarır plaka ve sigorta? bilecikte babamın üstüne sigorta yaptırıcam pahalı olur mu? şimdiden hepinize teşekkürler..
    150 cc iki kişi daha nekadar hızlı gidebilirki. bence normal.. daha hızlı gitmek istiyorsan cc büyütmen lazım..
    sbr ve M.balibey bunu beğendiler.

frosen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    daelım s3 + yamaha mt 25
    Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaç cc yakmış abi benimkinin 300ccsi gitmiş yine yağı boşaltmadan önce kontrol ettim karter tapasında kaçakta yoktu
    Aynen bendede öyle ölçmedim ama 300 400 ml falan servis 10 40 dizel yağı koyduktan sonra merkezde tekrar dağiştirmiştim acaba onun verdiği zarar mı bakalım görücez

EneS_Turker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Evet beyler bugün dogum gunum , 10-40yag yada 97 (asagisi olmaz) oktan benzinde olabilir , hediyelerinizi bekliom :D :D

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    Alıntı EneS_Turker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet beyler bugün dogum gunum , 10-40yag yada 97 (asagisi olmaz) oktan benzinde olabilir , hediyelerinizi bekliom :D :D
    ooo enes kutlu olsun o makineye ne kadar benzin alsakta yaranamayız

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:05 ----------

yav bu apache yağ yakıyor 2 bi kmde yine 700 cc çıktı 300 cc eksiltmiş
    motorun kaç km'deydi?birde hangi yağı kullanıyrsun? ben her 1000km de değiştirdiğim için eksiltsede anlamıyorum. acaba benimkide mi eksiltiyor. sürekli yüksek devirde kullanıyorum.
    TRANSALP XL700

Motosikleti
    Benelli TNT 25
    ilk 1000 km 50 kmyi geçmeden tek başıma düz yolda yaptım yüksek devir kullanmadım hiç rodajda şimdide en fazla 8 bin devir yapıp vites büyütüyorum 5. vitestede otoban dahil 100 le giderim en fazla
    şu an kaç km de motorun bilmiyorum fakat sağlıklı bir rodaj 5000 km kadar sürer ;) ilk 1000 km hızdan çok devir önemlidir..motoru sıkıştırmadan 5000-6000 devir aralığında sabit gaz ile gitmeden kullanabilirsin.1000 km den sonrasında ise 7000 devir aralığında dip gaz yapmadan ve viteslerle oynayarak(farklı viteslerde farklı devir)en güzel rodajı yaparsın..apache benim 8.ci motorum ve 5.ci sıfır aldığım motor oldu..şu ana kadar daha yağ eksilttiğini görmedim yağ değişimlerinde..bu arada kullandığın yağında etkisi var yağ yakmada..bizim motorlarda sentetik ve mineral yağ fark ediyor..

EneS_Turker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Alıntı sbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:05 ----------

motorun kaç km'deydi?birde hangi yağı kullanıyrsun? ben her 1000km de değiştirdiğim için eksiltsede anlamıyorum. acaba benimkide mi eksiltiyor. sürekli yüksek devirde kullanıyorum.
    Aynen hacı makine Nankör .. Ne koysan su gibi içiyo :D Bıraktım artık peşini yatsın biraz otoparkta aklı başına gelsin :D Haftasonu alemlere akacam onu bekliyorm hem p

Valla benim apache 1 kez yaktı yağ , ondada Bildiğin motorun canını çıkarmıştım 1600 km boyunca .. Yağıda 2300 de değiştirdim bide üstüne .. Başkada hatırlamıyorum kayda değer eksiltme fln ..

ysfist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 xt660z TENERE
    Apache m 10000 km dir 100 cc bile yağ eksiltmedi. Uzun yol yaptım limitlerini zorlandım ettim ama yok yağ eksiltmedi.

Bu ar ad a nerde bu millet kimse girmiyor galiba forma.

Motosikleti
    Benelli TNT 25
    bu hafta türkiye kupası maçları var birde havalar soğuk kimse pek binmiyordur sanırım yusuf..

Alıntı frosen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen bendede öyle ölçmedim ama 300 400 ml falan servis 10 40 dizel yağı koyduktan sonra merkezde tekrar dağiştirmiştim acaba onun verdiği zarar mı bakalım görücez
    ben hep 10w40 motosiklet yağı kullandım ama bende eksiltiyor

Alıntı sbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster

benim ki 6 bin küsür kmde 10w40 motul kullanıyorum eksiltmeyi bende anlamıyordum son iki değişimdir başalan kaba çıkan yağı koyuyorum ordan anladım

şu an kaç km de motorun bilmiyorum fakat sağlıklı bir rodaj 5000 km kadar sürer ;) ilk 1000 km hızdan çok devir önemlidir..motoru sıkıştırmadan 5000-6000 devir aralığında sabit gaz ile gitmeden kullanabilirsin.1000 km den sonrasında ise 7000 devir aralığında dip gaz yapmadan ve viteslerle oynayarak(farklı viteslerde farklı devir)en güzel rodajı yaparsın..apache benim 8.ci motorum ve 5.ci sıfır aldığım motor oldu..şu ana kadar daha yağ eksilttiğini görmedim yağ değişimlerinde..bu arada kullandığın yağında etkisi var yağ yakmada..bizim motorlarda sentetik ve mineral yağ fark ediyor..
    o zaman benim rodaj biteli çok olmuş 1000 km dediğin gibi düşük devirde son hızım 50 km olarak yaptım 2500 e kadarda zaten 5. viteste 70 i geçmedim acemeliğimi atmak için kullandığım ya motul 10w40 tam sentetik gerçi benim için yağ yakması problem değil bizim arabalardan alışkınım da sizde bir konrtol edin diye yazdım bende eksilmiyor diye biliyordum iki serviste bana gram yağ eksiltmez dedi

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:14 ----------

Alıntı EneS_Turker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Enes doğum günün kutlu olsun kardeşim

bugün motorumun ikinci günüydü. ve vites geçişleri hariç devir 8bin 9binin üstüne çıkmamasına rağmen 80-90 km de 5 litre benzin yaktı. çok değil mi önerileriniz neler? Şimdiden teşekkürler...

bugün motorumun ikinci günüydü. ve vites geçişleri hariç devir 8bin 9binin üstüne çıkmamasına rağmen 80-90 km de 5 litre benzin yaktı. çok değil mi önerileriniz neler? Şimdiden teşekkürler...
    benzinin fiyatı kaç hesaplaman yanlış olsada yaklaşık 100 kmde 1.5 litreye yakın yakmışsın nesi çok ki zaten normali 2 litre cıvarı yakar

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)

Bu Konudaki Etiketler