beyler bizim karbüratörlerin ucal mikuni bs26 nın ana jet ölçüsünü bilen var mı? 12,5 yada 15 olduğunu okudum yabancı bir forumda ama eski kasaların mı 15 yoksa rtr lerin mi anlamadım..?
beyler bizim karbüratörlerin ucal mikuni bs26 nın ana jet ölçüsünü bilen var mı? 12,5 yada 15 olduğunu okudum yabancı bir forumda ama eski kasaların mı 15 yoksa rtr lerin mi anlamadım..?
zenon alarm falan.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Beyler bugün için hepinize Teşekkürler
ramco, abi sana ve annene de bu güzel ağırlama için ayrica teşekkürler
resimlerde güzel çıkmış
her zaman bekleriz....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Düşünüyorumda Belkide Şu 2 tekerin bana en büyük kazancı sizin gibi değerli insanları tanımak oldu .. Gerisi 3 5 civata ve metal yığını ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
gezi süper olmuş istanbulda olup geziye katılmak vardı ev kimin evi bilmiyorum ama baya emek harcanmış ağırlama konusunda helal olsun
ramçodan dönerken benim km saatim 120yi gösteriyorken yanımdan enes süzülüp geçti..işin ilginci enes hiç 120yi geçmediğini söylüyor.. apacheninmi kmsi hatalı runnerınmı?? şimdi aklıma geldi sorayım dedim
TRANSALP XL700
Bana kalırsa Runnerin ki hatalıdır hacı .. millete bakıyorum runnerle 140 150 yapıyoruz diyolar .. Ben o kadar yırtıyorum motoru 130dan sonra gitmiyo .. o hızlara bianda ulaşıp kalıyo ''göstergeye göre'' .. O zamanda max 120yle gidiodum baktım , yanından rahatça geçtim eğer sen 120yle gidiyodum diyosan rahat 20 km fark vardı bana kalırsa ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
yanlız enes bişey söyliyeyim mi çok tehlikeli motor kullanıyorsun
iki sefer sağımdan geçtin son anda farkettim sağdan vuracaktım sana az kaldı....
ramço yarın Allah izin verirse öylen 1-2 gibi ordayım...
Hacı aynayı niye koymuşlar arkandakine bak diye :D Hem merak etme geçemiceğim yere girmem asla .. Sen bana tehlikeli kullanıyo diyosan , Bizim konyadaki çocukları görmeliydin :D bi kez artçı oldum apacheli birine , dedim Allah nasip etmesin sana büyük CC makine , yoksa ölür gidersin .. Benmki hiç kalır olsun o kdr dikkati elden bırakmayalım yeter ..
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)