günaydın millet
günaydın millet
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
.................... tavşantepe ye gide cek....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
kavacıktayım beyler. Ybr sırtında. Varmı yakınlarda olan.
yapacak bişey yok o zaman.... Bu arada dürüm döneri tek başıma yemek zorunda kalıyorum.
tamam ozaman herşey netleşmiş. pazar sabahı 9:30 ümraniye ikeada toplanıyoruz kahvaltı yapıp ramçonun yanına gidiyoruz.ordada semaver içiyoruz yağmura hazırlıklı olun sudan korkan arabayla gelsin.listeyi yapıyorum gelmek isteyenler listeye kendinizi ekleyin. maksat muhabbet toplantısı herkeze açık tanışıyor olmamız gerekmez.
1:çelikatlı
2:atillapaşa
3:enes
4:ysfist
5:sbr
6:selo
de hadi hayırlısı....
sudan korkmuyorummu diyosun yani görücem ben sizi pazar günü. külodunuza kadar ıslanında bi aklınız başınıza gelsin
yavrum ben yukardan ne yağarsa yağsın aralıksız hergün işe motorla gidiyorum görücez bakalım kim kuru kim yaş sen galiba hiç yağmurda motor sürmedin. o dizlerini örten muşambanın seni ıslatmıcanımı sandın yoksa görecem ben seni görecem demedi deme
şaka la şaka ıslanmazsınız bişey olmaz..korkupta gelmezsiniz falan bide
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)