abi tanışalım burakozek@gozdemuzik.com.tr eklersen görüsürüz
abi tanışalım burakozek@gozdemuzik.com.tr eklersen görüsürüz
sağlığa en zararlı şeyse yaşamak
ApAcHe istemdışı teker yapan tek motor:queen:
bws aşkı bitmerz 16000 km mazii unutulmaz nazilli 09
0 aphacı en ucuza nerden bula bılırım
Ben geldim:d
kanka 86. sayfaya bakk
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
Kanka Motorda masraf ne kadar?
Hacı iyi yine benim kazada 600 TL Masraf Ödedim: (
600 tl mı motoru ucurumdan falanmı attın
Rüzğarı_hissSet
arkadaslar ben sımdı aydın ustadan alsam nasıl getırebılırım ızmıre motoru??? kargo naklıye ucretı nekadar tutar? yada sehırler arası otobuslerle getırebılırmıyız yan şekılde bagaja koysak sığarmı sığarsa kabul ederlermı?
arkadaşlar sohbetinizi bölüyorum affola benim bii keeway var bunu satıp apache 150 almak istiyorum. buda 150 cc ama 2 kişi 100-100 seyir etmek çok zor. uzun yolda falan çok sıkılır insan. size şole bi soru sorsam: 2 kişi alsak çantayı sırıtımıza giyinip kuşansak atlasak apache'ye uzun yola (konya alanya 350 km) çıksak motor yorulmadan 100-100 seyir edebilirmiyiz? ve istenildiği zaman araç sollamak için 120ye düz yolda çıkabilirmiyiz?? o kadar yolda yorulursun demeyin ben 100 ukh ile gittim arkadaşımla saygılarr..
otobüsle SS makina bile götüren var antalya tarafına..
tam aradığın makina bi süre sonra sıkılırsan 160 cc silindir getirtiyor aydın usta ondan alıp taktır on numara 250 cc keyfi yaşa
hatırladığım kadarıyla 100 km/s ile arabaya dalmıştı
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
wışşşşşşşşşşşş
benım bı tanıdıgım war sınoplu mondıal 150 zc scooterı mersınden samsuna otobusun bagajında getırdı hemde 2 tane motor bırden sıfır alıp getırdı we en fazlada 50 tl 2 motoru bagaja koyma ucretı wermıs
Rüzğarı_hissSet
teşekkür ettim huricane cbr. yanlız bu motordan konyada 1 tane bile yok yaw. bi tek bayisi var o da bizim komşu ama kış girmeden önce durdurmuş motor almayı apacheyi yani. sıfırına da verecek o kadar paramız yok malesef. beklemedeyiz. youtubeden 160lığın videolarını izleyin köpek gibi makina haaa
ooo tamam ozaman yaza almaya nıyetdıgımde otobusun bagaja atıp ızmıre gelırım :D tesekurler arkadaslar...bıde ben bu yaz alıcam bu motoru acaba bırazdaha beklemelımıyım??? rtr 160 eylul ekım gıbı gelebılırmı??? bu sene gelmıcekse hıc bosa beklemeım gidim yazın fıyatıda uygunken 150 lık alayım...arkadaslar ruhsat+plaka kaca cıkıyo bılgım yokta onuda soylersenız sevınırım
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)