havanın güzel olduğu bi pazar günü ramçoyla tanışmak amaçlı bi organizasyon yapalım.
havanın güzel olduğu bi pazar günü ramçoyla tanışmak amaçlı bi organizasyon yapalım.
Merhaba arkadaşlar,
bu sabah anahtarı takıp kontağı açtım ama o başta yaptığı gösterge paneli hareketlerini, kendi kendini testi vs yapmadı. Ekranda hiç bir canlılık belirtisi yoktu. Marşa bastım çok cılız bir şekilde vicivicivici yaptı. Ayak marşı ile çalıştırdım ben de, çalıştı.
Motor daha 1600km'de. Aküyü suçlayamıyorum o yüzden. Acaba şarj tesisatında mı problem vardır? Ha bu arada bu olaydan sonra 30 km yol yaptım. Kapattım motoru. Tekrar kontağı açtım, kendi kendine testini falan yaptı ancak marş basmadı yine. Bu kadar sürede şarj olabilmesi gerekirdi değil mi?
GEçen benim arkadaşında Regal raptor 2 gün yatmış akü basmamış .. Götürüp şarj ettirdiler yine tutmadı .. Değiştirdi 100 lira verip .. Bazen olabiliyor durduk yere bile .. Beyaz eşya ve mekanik aletler birazda şans işi , artık bunu biliyorum ben yani ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:29 ----------
Haftaya pazar oLmazsa buluşalım havalr iyice beter olmadan . . Nerde buluşalım nasıl yapalım Ramazan abi Sen açıklık getir mevzuya .. Verecez baskını kaçışı yok .. (:
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)