Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    DALGIC_800 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha
    Alıntı mehmet_gemli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen arkadaşım tam virajda denk geldi arkanda 2 cb125 vardı beyaz plakanızada bakamadım şaşırdım bi anda Gemlik'te sarı görünce 1 sarı 1 siyah 1 kırmızı var henüz maşallah iyi gezmişsiniz fotoğraflarıda bekliyoruz

Ayrıca bizim arkadaşlarda kurşunluda gezideydiler görmüşler sizi bi mavi ybr atlıyomuş az daha önünüze ben diye

o önüne atlıcak olan arkadaşta bendim aaa bizimki gelmiş dedim gazı açtım cb'leri görünce kaldım direk ) bizde bursa mt olarak mangallık bişeyler almıştık sizin geçtiğinizin yerin hemen sağında bir iskele var oraya giriş yapıyoduk hepimiz kulağını çınlattık daha dogrusu iyi gezmişsiniz tebrik ederim
    mehmet_gemli ve Progressive bunu beğendiler.
    Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

motorun egzandirikten gelen ses ıcın servıse goturdum garantıden degıstı ama aldıkdan bır saat sonra bu ses tekrar basladı egzantırık yenı oldugu ıcın mı bu ses devam edıyor yoksa bır enayılıkmı var bu ısde bılgısı olan varsa yardımcı olabılırmı

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    günaydın arkadaşlar nasılsınız..elimde 4 adet sinyal 2 adet arka basamak var... 4 adet de orjinal yan sanayi yağ filitresi.. sata bilirim...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    cg 200 + chopper cg 150
    arkadaşlar selamlar hepinize. böyle bir şey çıkarmışlar. Sizce nasıl? yalnız araştırmalarıma göre yağ sudan daha fazla ısındığından 130 150 dereceleri bulmaktaymış ısısı. Bundan dolayı bu alet ne akadar işe yarar bilmiyorum. şöyle göstergesi 200 kadar olsaydı da alıp taksaydım ne güzel olurdu dimi.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...02597242/detay

MotoGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar D400 [2024]
    Ankara'da TVS'nin Bayisi görünmemekte, Ankara gibi bir büyükşehire yakışmıyor.

http://www.tvsturkiye.com/bayiler.asp#
    2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...05221957/detay
    Arkadaşlar merhaba;
    Linkteki ilan için yorumlarınızı alabilir miyim ?

rev'it - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 2012,,/ 125 UAG
    Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...05221957/detay
    Arkadaşlar merhaba;
    Linkteki ilan için yorumlarınızı alabilir miyim ?
    orda ikinci resme baktığında depoda sağlam bi darbe var.bide 2011 model motor 28000 km çok yapmış bence.yıpranmış bir motor gibi göründü bana.o resmin çekildiği yer de ümraniye yaşar motor
    live fast, die young
    I am fucking crazy, but I am free

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı rev'it adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    orda ikinci resme baktığında depoda sağlam bi darbe var.bide 2011 model motor 28000 km çok yapmış bence.yıpranmış bir motor gibi göründü bana.o resmin çekildiği yer de ümraniye yaşar motor
    Koruma demirinde falan da aşınma var düşmüş belli ama depodaki göçüğü siz söyleyince fark ettim.
    Çok teşekkür ederim yorumunuz için.

atillapasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS apache...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1817948/detay/

benim motor hem km hem kozmetik olarak o motordan daha iyi.2012 yeni sahibini bekliyor. 250 cc alacağım için satılık. sym wolf ile suzuki inazuma arasında kaldım. sizce hangisini almak daha mantıklı.

eby78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 25
    ilgilenirsen buda benim motorun linki;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8109228/detay/

Motosikleti
    TVS apache...
    Alıntı eby78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilgilenirsen buda benim motorun linki;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8109228/detay/
    motorun temizmiş. kışın o lastiklerle binme.

eby78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 25
    eyvallah atilla kardeşim sağol ;) biraz titiz tabiri caiz ise kıl bi adamımdır motor konusunda kimseye vermem,yağmurda çamurda binmem vs..üzerindeki lastikler ıslak zeminde berbat..biraz su olsun yolda drift yapıyor zaten söylediğim gibi yağışlı ise branda altında yatar )

serdar37100 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150
    TVS Apache RTR 150 ye karar verdim bende her yönüyle cazip gelmeye başladı artık bana bu motor

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:07 ----------

TVS Apache RTR 150 almaya karar verdim bende güzel makina

EneS_Turker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Alıntı atillapasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1817948/detay/

benim motor hem km hem kozmetik olarak o motordan daha iyi.2012 yeni sahibini bekliyor. 250 cc alacağım için satılık. sym wolf ile suzuki inazuma arasında kaldım. sizce hangisini almak daha mantıklı.
    Atilla abi Şunu satarsam senin motoru ben alacam dur hele :D aklımdasın :D Bide Sym wolfu bi bırak ya .. Senın gibi adama olmaz o motor .. SEnin motorun inazuma .. Sorma bile artık Sym mi suzuki mi diye ..
    TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
    Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!

Motosikleti
    TVS apache...
    Alıntı EneS_Turker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Atilla abi Şunu satarsam senin motoru ben alacam dur hele :D aklımdasın :D Bide Sym wolfu bi bırak ya .. Senın gibi adama olmaz o motor .. SEnin motorun inazuma .. Sorma bile artık Sym mi suzuki mi diye ..
    tamam sormuyorum... motorda öncelik senin. sana kısmet olursa bazı extralarım olur...öğrenci adamsın. bu arada bidaha yanlız içme. abi tavsiyesi.
    sbr bunu beğendi.

Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Alıntı atillapasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam sormuyorum... motorda öncelik senin. sana kısmet olursa bazı extralarım olur...öğrenci adamsın. bu arada bidaha yanlız içme. abi tavsiyesi.
    Eyw abim senin canın sağoLsun Dua ette Satayımda kavuşayım apacheye tekrar (: Napam abı kımsemız yok gurbette takıldım oyLe ıste (: İnazuma Forever .. Az kaldı sabır bıraz dha
    TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400

Motosikleti
    rtr 150 gri
    iyi akşamlar arkadaşlar. izmirde bagaj demiri nereden alabilirim şengül motorda 100 tl diyorlar biraz pahalı değilmi. yada izmirde olupta elinde olan satmak isteyen olursa alabilirim hayırlı akşamlar.

iyi akşamlar arkadaşlar. izmirde bagaj demiri nereden alabilirim şengül motorda 100 tl diyorlar biraz pahalı değilmi. yada izmirde olupta elinde olan satmak isteyen olursa alabilirim hayırlı akşamlar.
    Ben geçen ay aldım 75 TL . Antalya yetimoglu motordan almıştım.

Arkadaşlar bu arada benim motorda bir sorun var kanımca motor kısmından farklı sesler geliyor nasıl desem bilmiyorumki Bu motor 9900Km de subap ayarı hiç yapılmadı mesela . Motorun içinde sanki bilye varda etrafa çarpıyor gibi fakat hızlanınca ses kalmıyor (70Km ve üstünde ) yavaşlayınca tekrar ses başlıyor . Bunu yetkili bayiye götürsem baksalar acaba bir ücret talep edilirmi veya değişeni gerekcek parça var ise garanti karşılarmı ? Mayıs 2012 de alınmı motor . Teşekkürler.

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    Alıntı gorkem0707 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben geçen ay aldım 75 TL . Antalya yetimoglu motordan almıştım.

Arkadaşlar bu arada benim motorda bir sorun var kanımca motor kısmından farklı sesler geliyor nasıl desem bilmiyorumki Bu motor 9900Km de subap ayarı hiç yapılmadı mesela . Motorun içinde sanki bilye varda etrafa çarpıyor gibi fakat hızlanınca ses kalmıyor (70Km ve üstünde ) yavaşlayınca tekrar ses başlıyor . Bunu yetkili bayiye götürsem baksalar acaba bir ücret talep edilirmi veya değişeni gerekcek parça var ise garanti karşılarmı ? Mayıs 2012 de alınmı motor . Teşekkürler.
    büyük ihtimalle subap sesidir. ne yaparsan yap kesilmiyor..takma kafana
    TRANSALP XL700

Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Alıntı sbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    büyük ihtimalle subap sesidir. ne yaparsan yap kesilmiyor..takma kafana
    Niye Senin motorDada mı var :D Senin var dediğin sesten bahsediosan onda bişey yok hacı .. bu daha farklı bişeydir kesin .. Yine sübap sesidirde Senin motordaki kafayı bloğa yaslayınca duyduğun ses gibi değil :D
    sbr bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler