TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
08 Kasım 2012, 00:56
valla markası yok motorcuya gittim benzin filtresi ver dedim aldım fiyatıda 1 tl
Reklamlar
-
08 Kasım 2012, 00:59
selo9115 adlı üyeden alıntı
valla markası yok
motorcuya gittim benzin filtresi ver dedim aldım fiyatıda 1 tl
oha süper ben bursada bir tek sanayide buldum küçük olan 15 tl büyüğü 5 tlye aldım evlat acısı gibi koydu valla çok merak ettim şunu
-
08 Kasım 2012, 01:02
selocan nabıyon beya. takmışın filtreyi hadi iyisin gene işede yaramış iyi olmuş..
-
08 Kasım 2012, 01:07
çelikatlı adlı üyeden alıntı
selocan nabıyon beya. takmışın filtreyi hadi iyisin gene işede yaramış iyi olmuş..
eyvallah kanka iyidir senden nabar aldın 250 uğramaz oldun buralara
valla tekleme sorunum kalktı da bi rahatladım valla yoksa sattıracaktı motoru bana
-
08 Kasım 2012, 01:14
bendende iyilik sağlık kanka hep buralarda takipdeyim..havalar iyi olsada bi hafta sonu toplanıp bi çay içsek muhabbet etsek...
-
08 Kasım 2012, 01:43
adam karbüratör ve hava filtresin değiştirmiş(k&n) filtreyi nerden buluruz acaba
http://www.youtube.com/watch?v=D39J-9Rz730
-
08 Kasım 2012, 08:42
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
08 Kasım 2012, 13:41
M.balibey adlı üyeden alıntı
kn filtre çok pahalıdır bence gerek yok.. daha ucuza başka filtreler bulabilirsin
-
08 Kasım 2012, 14:43
benzinin az gelmesi mi yani teklemeye neden olan, enteresan geldi bana. ama değerlendirmekte fayda var
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:38 ----------
iyi akşamlar dostlar uzun bir aradan sonra
sefa tekleme sorunu bendede vardı ama bilmeyerekten sorunu çözdüm nasıl oldu anlatayım
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------
benim benzin musluğu arızalı motora yeterli benzin gönderemediğinden tekleme yaptığını öğrendim bunu nasıl çözdüm
benzin filtresi aldım benzin musluğu ile karbüratörün girişine bağladım taktım benzin önce filtreye akıyor oraya bir miktar doluyor sonra ordan karbüratörü besliyor yani filtrede sürekli benzin bulunduğu için benzin kesintisi yaşamıyor yani ikinci bir depo görevini görüyor
bilmem anlatabildimmi ama tabi filtreyi taktığımdan buyana hiç tekleme yapmadı...
iyide musluk arızalı diyosun filtreden yine benzin musluğa geliyor yani ha depodan gelmiş ha filtreden aynı miktar değilmi musluktan geçen benzin
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
-
08 Kasım 2012, 15:23
şimdi şöyle düşün musluk arızalı karbüratöre bazen benzini kesiyor az geliyor
birde orda filtre olduğunu düşün ve orda herzaman benzin var ordan kesintisiz akıyor
yani depodan kesik kesik de aksa filtreye filtrede sürekli bir miktar benzin bulunmakta kesintisiz sürekli akışta yani ikinci bir depo gibi düşün bilmem anlatabildim mi ?
-
08 Kasım 2012, 15:30
birde orda filtre olduğunu düşün ve orda herzaman benzin var ordan kesintisiz akıyor
yani depodan kesik kesik de aksa filtreye filtrede sürekli bir miktar benzin bulunmakta kesintisiz sürekli akışta yani ikinci bir depo gibi düşün bilmem anlatabildim mi ?
dediğini anladım ama musluk arızalı olunca yine kesik kesik göndermez mi?
-
08 Kasım 2012, 15:35
göndersin zaten dedimya filtrede yetecek kadar benzin kalıyor depo kesik kesik bile gönderse filterede bitmeyecek kadar benzin oluyor buda motor için yetiyor 1 hatfa oldu takalı maşallah diyelimde daha hiç tekleme yapmadı
dostum denemekte fayda var ne kaybedeceksinki...
-
08 Kasım 2012, 15:39
göndersin zaten dedimya filtrede yetecek kadar benzin kalıyor depo kesik kesik bile gönderse filterede bitmeyecek kadar benzin oluyor buda motor için yetiyor 1 hatfa oldu takalı maşallah diyelimde
daha hiç tekleme yapmadı
aklımda bulunsun saol, ama beyin kaynaklı gibi geliyor bana
-
08 Kasım 2012, 15:44
valla denemeden anlayamazsın sorunu...
-
08 Kasım 2012, 16:14
herkese iyi günler. arkadaşlar bugün 3 viteste giderken lambalarda durdum debriyajı sıktım boşa attım yeşil yanınca tekrar debriyajı sıktım ama 1.vitese geçiremedim belli bir süre. boştayken ara gaz verdim sonra bire geçti bunu sürekli olmasada yapıyor çoğu zaman acaba bu motorun özelliği falan mı yoksa sorun neden olabilir.
-
08 Kasım 2012, 17:37
göndersin zaten dedimya filtrede yetecek kadar benzin kalıyor depo kesik kesik bile gönderse filterede bitmeyecek kadar benzin oluyor buda motor için yetiyor 1 hatfa oldu takalı maşallah diyelimde
daha hiç tekleme yapmadı
ama selo bide şöyle birşey var..depodan gelen benzin direkt olarak karbüratörden yanma odasına gitmiyorki.. senin benzin filtresinin yaptığı işi(ikinci bi depo işini yani) karbüratöründe yapması lazım.. yani demem o ki; karbüratörde birikn benzin yavaş yavaş yanma odasına gider, hatta bunun için şamandıra vardır.
-
08 Kasım 2012, 17:40
çelikatlı adlı üyeden alıntı
bendende iyilik sağlık kanka hep buralarda takipdeyim..havalar iyi olsada bi hafta sonu toplanıp bi çay içsek muhabbet etsek...
Aman ha nihat abi apache forumda böyle bişey söylenir mi (: şaka bi yana çok güzel olur toplanalim bi ara tabi mumkunse yüksek katilimla ..
-
08 Kasım 2012, 21:41
sbr adlı üyeden alıntı
ama selo bide şöyle birşey var..depodan gelen benzin direkt olarak karbüratörden yanma odasına gitmiyorki.. senin benzin filtresinin yaptığı işi(ikinci bi depo işini yani) karbüratöründe yapması lazım.. yani demem o ki; karbüratörde birikn benzin yavaş yavaş yanma odasına gider, hatta bunun için şamandıra vardır.
dediğinde doğru olabilir ama ben filtreyi takınca tekleme sorunu kalktı
birde şu var benim tekleme sorunu genelde ani kalkışlar yapıp çok gaz açınca oluyor yani dip gaz kullandığım zamanlar.sonrasında tekliyor aradan biraz zaman sonra düzeliyor ama bunu bir gün iyi ise ikinci gün kesin yapıyordu bak 1 hafta oldu tık yok MAŞALLAH
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:36 ----------
kimseler yok yine ooo ramço naber dostum nasıl gidiyor varmı bi yaramazlık
-
08 Kasım 2012, 22:25
fatihozveren adlı üyeden alıntı
herkese iyi günler. arkadaşlar bugün 3 viteste giderken lambalarda durdum debriyajı sıktım boşa attım yeşil yanınca tekrar debriyajı sıktım ama 1.vitese geçiremedim belli bir süre. boştayken ara gaz verdim sonra bire geçti bunu sürekli olmasada yapıyor çoğu zaman acaba bu motorun özelliği falan mı yoksa sorun neden olabilir.
ışıkta dururken boşta bekleme herzaman 1. viteste debriyaj basılı sol ayak yerde sağ ayak arka firene basılı bekle daha rahat kalkarsın.durmadan önce teker son turunu atarken vitesi bire at.dişliler dururken bazen karşılıklı denk gelir geçmez. debriyajı sık bırak düzelmesi lazım..
-
08 Kasım 2012, 22:37
sbr adlı üyeden alıntı
kn filtre çok pahalıdır bence gerek yok.. daha ucuza başka filtreler bulabilirsin
70 tlmiş ben arabamada aldım orjinal filtresi 45 tl k&n 115 tldi yıkayıp yağlayıp kullanıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------
doğrudur benimkide teklemeyi kesti gazı topuklayıp düz yolda bugün 15 dkya yakın 130 kmle gittim hiç teklemedi
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:32 ----------
fatihozveren adlı üyeden alıntı
bendede var bu sorun debriyaj ayarın bozuk olabilir yada tam sentetikse yağın ondanda yaparmış
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler