arayan bulur....
arayan bulur....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Yokmu pazari bos olanlar dolasmak isteynler abiler ablalar :D
herkese iyi akşamlar. motorlarımızın lastik hava basıncı ön arka kaç olacak bilgisi olan var mı.? izmirli arkadaşlar hafta sonu küçük çapta gezi düşünüyorsanız katılabilirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:09 ----------
siteyi gezerken buldum 178 sayfa. ön 28 arka 30 olacakmış.
valla bundan haftalar haftalaaaar önce yapıcaktık bi (gezi olamasada) görüşme ama yalan olduydu - sonrasında nasip olmadı gerçekleştirmek. benim ekonomi bozuk olmasa bi karıştıracam ama ekonomi elvermiyo şu an. :D artık yaza bi buluşma ayarlarız . şaka bi yana ben uzağım biraz yoksa bi akşam bile toplansak gelirdim.
35 ZUS 73
herkese merhabalar tvs apache almayı düşünüyorum ikinci el alıcam motorda dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir ve titreşimi cok rahatsız ediyor mu ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.
bende dipgazda hiç sıkıntı yoktu..sabit gazda hafif hafif tekliyodu..o ayarları yapınca geçti..hızını düşürcek kadar tekliyorsa başka bir sıkıntı olabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------
eski apache mi alacaksın RTR mi?? titreşim olayı sana kalmış, apache sahibi olanlar titremiyor diyor, başka bir motordan inip apache ye binenler titriyor diyor
TRANSALP XL700
Apache topigine gezi , efendime syliym oturp toplanip bi cay icelim fln de , ortada kimse kalmiyo :D adamlar 29 ekimdeki kortejde yuzlerce motorla organizasyn yapmisti cbr 250 , ninja , ne biliyim bmw gs ciler , tr riders fln .. Bizde ki durum tirt .. Uzulmuo degl insan valla ..
beyler aynı tekleme sorunu bende de var ama motorum ybr nasıl çözebiliriz benim ustada başka motorun beynini denicez dedi bakalım
bende tekleyince hız düşüyor yokuşta adam gibi bir bakıma sokmak şart karbüratörü değiştirsek düzelirmi acaba şöyle 250 cclik bir motorun karbüratörünü mü taksak
beyinde önemli, gelişmeleri aktarırsan sevinirim merakla beklicem
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------
karbüratör değiştirmeyi bende çok düşündüm hatta sitelere baktım fiyat falan ama beyin kaynaklı kesin
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
yaptırınca mesaj atarım ama biraz uzun sürecek gibi gözüküyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:09 ----------
ybr mi apache mi baya düşündüm ybr aldım ama pişman oldum yakıtı güzel ama cbf olsun tvs olsun 125 cc olduğu için yavaş kalıyor arkalarından bakıyorum sadece virajlarda geçebiliyorum :D
İstanbulda guzel bir pazar gunu (: gunaydn herkese ..
günaydın, antalya da miss gibi
günaydınlar..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ramço kaç gün kaldı
çok az... kaldı...
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)