Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    iyi diyelim iyi olalım paşa....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    EneS_Turker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hacı bayramdan sonra dişli büyüteyim diyorum ne diyorsun cg dişlisi desek yeter mi başka marka model lazım değil mi
    Yok yeterli .. servis varsa direk git onlar biliyo ztn ... Yoksa cg dislisi iste .. (: ruzgar asiri olrsa bayiyo .. Yoksa hiz artiyo cekis ayni kqyip yok .. Kayip sadece kalkista ilk 2 sn devrini alana kdrki zaman .. Ben memnundum yani ..

Korteje bende gelcem yakinlardan gidicekseniz katilirim size ..

Motosikleti
    keşke bende olsaydım orlarda....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    Alıntı EneS_Turker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok yeterli .. servis varsa direk git onlar biliyo ztn ... Yoksa cg dislisi iste .. (: ruzgar asiri olrsa bayiyo .. Yoksa hiz artiyo cekis ayni kqyip yok .. Kayip sadece kalkista ilk 2 sn devrini alana kdrki zaman .. Ben memnundum yani ..

içerenköyden çıkıp göztepeden bir arkadaşı alcam ordan üsküdara geçip diğer arkadaşla buluşcaz ve suadiyeye geçicez..takılmak istersen gel
    TRANSALP XL700

atillapasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS apache...
    günaydın gençlik...

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı koreay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla ben büyüttüm bende pek farketme olmadı rüzgara karşı gidemiyom artık ama rüzgar yoksa çok şey değişiyo birde ilk bindiğinde sanki yeni motora binmişsin gibi oluyor. yokuşlarda hiçbir kayıp yok. aynı güç devam ediyo motordaki.

bayramdan sonra gidecektim sorayım ön amortisörlerede bişeyler yapıcaz herhalde 20 w yağ yeter sökmesi takması basit mi beğenmezsek servise gitmeyelim yine

çelikatlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    selam apaçiler

Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Uskudara geldiginizde benide alin numarayi kaydette .. Saat kac gibi glcksniz .. 0541 823 60 94

bu dişli büyüttükten sonra karb.e bir ayar çekemezmiyiz güçlenmesi için

Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Vay arkadas ya .. Arabayla donuyoruz istanbula .. 100km kala trafik kitlendi .. Yurumuyor her taraf dolu .. :S bu gidisle sabaha zor girerz ..

Vay arkadas ya .. Arabayla donuyoruz istanbula .. 100km kala trafik kitlendi .. Yurumuyor her taraf dolu .. :S bu gidisle sabaha zor girerz ..
    araba işi artık akıl karı değl hacı bursada öyle tramway uğruna her yeri kapadılar 10 km git 10km gel yeri 3 saatte gittiğimi bilirim arabayla

çelikatlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    nerden geliyosun haa tokata gidecektin dimi.. ok ok.. bende 2saat oldu istanbula geleli ben geçerken izmit tarafı biraz sıkışıktı yol iki şerite düştüğü için körfezden sonrası açıktı

tatil bittmi şimdi yarın iş var mı sanayiye arabamı götürüp ses sistemini söktürücem

Motosikleti
    tatil bittmi şimdi yarın iş var mı sanayiye arabamı götürüp ses sistemini söktürücem
    hayırdır kardeş arabayımı satıyorsun...

Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırdır kardeş arabayımı satıyorsun...
    elektiriğini kestircem yavaş yavaş sökeyim diyorum büyük ihtimalle yurt dışına gidicem olduğu yerde en az 1 yıl yatmasının anlamı yok dedik

Motosikleti
    elektiriğini kestircem yavaş yavaş sökeyim diyorum büyük ihtimalle yurt dışına gidicem olduğu yerde en az 1 yıl yatmasının anlamı yok dedik
    arabayıda satacakmısın....

Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arabayıda satacakmısın....
    ihtimal var

yok sekman sesi değil onların ayarını yeni yaptırdım devır verdıkce yukselen bir ses yağ olarak castrol yeni degiştirdim 50 km olmadı izmirdeki servis hakkında bır bılgın varmı gecenlerde ben goturdum subab ayarı ıcın ondan sök ona tak falan muhabbetlerı vardı adamlar baska motordan alıp ellerındekı motora falan takıyolardı izmirdde kaç tane var servis ben bozyakadakıne goturdum

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:42 ----------

2 yıl garantisi var tabikide girer fakat senden önceki sahibi bakımları serviste yaptırmadıysa garanti dışı kalır
    serviste yaptırmıs onda bır sıkıntı yok ben bır tek kendım yagını degıstırdım servıs bıraz sıkıntılı benden ısteyecegı bır ucret varmı garantı olayında oraya bılgılı olarak gıdıp soylemlere karsılık verebıleyım

Alıntı gokhan35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok sekman sesi değil onların ayarını yeni yaptırdım devır verdıkce yukselen bir ses yağ olarak castrol yeni degiştirdim 50 km olmadı izmirdeki servis hakkında bır bılgın varmı gecenlerde ben goturdum subab ayarı ıcın ondan sök ona tak falan muhabbetlerı vardı adamlar baska motordan alıp ellerındekı motora falan takıyolardı izmirdde kaç tane var servis ben bozyakadakıne goturdum

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:42 ----------

serviste yaptırmıs onda bır sıkıntı yok ben bır tek kendım yagını degıstırdım servıs bıraz sıkıntılı benden ısteyecegı bır ucret varmı garantı olayında oraya bılgılı olarak gıdıp soylemlere karsılık verebıleyım
    garantide içilik parça ve ulaşım ücreti talep edilmez hukuki hakkınızdır

Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    14 saatlik bi yolculugun ardindan sonunda yurda girebildik .. Pil bitik baslarm oyle trafige .. Yarin kacta buluscaksinz yazaydin haci .. Yada uyuom ben sen ararsin istersen beni .. Cumleten hayrli geceler ..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler