TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Ekim 2012, 09:02
iyi diyelim iyi olalım paşa....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
28 Ekim 2012, 10:15
M.balibey adlı üyeden alıntı
hacı bayramdan sonra dişli büyüteyim diyorum ne diyorsun cg dişlisi desek yeter mi başka marka model lazım değil mi
Yok yeterli .. servis varsa direk git onlar biliyo ztn ... Yoksa cg dislisi iste .. (: ruzgar asiri olrsa bayiyo .. Yoksa hiz artiyo cekis ayni kqyip yok .. Kayip sadece kalkista ilk 2 sn devrini alana kdrki zaman .. Ben memnundum yani ..
Korteje bende gelcem yakinlardan gidicekseniz katilirim size ..
-
28 Ekim 2012, 10:26
keşke bende olsaydım orlarda....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
28 Ekim 2012, 10:47
EneS_Turker adlı üyeden alıntı
Yok yeterli .. servis varsa direk git onlar biliyo ztn ... Yoksa cg dislisi iste .. (: ruzgar asiri olrsa bayiyo .. Yoksa hiz artiyo cekis ayni kqyip yok .. Kayip sadece kalkista ilk 2 sn devrini alana kdrki zaman .. Ben memnundum yani ..
içerenköyden çıkıp göztepeden bir arkadaşı alcam ordan üsküdara geçip diğer arkadaşla buluşcaz ve suadiyeye geçicez..takılmak istersen gel
-
28 Ekim 2012, 11:00
-
28 Ekim 2012, 15:55
koreay adlı üyeden alıntı
valla ben büyüttüm bende pek farketme olmadı rüzgara karşı gidemiyom artık ama rüzgar yoksa çok şey değişiyo birde ilk bindiğinde sanki yeni motora binmişsin gibi oluyor. yokuşlarda hiçbir kayıp yok. aynı güç devam ediyo motordaki.
bayramdan sonra gidecektim sorayım ön amortisörlerede bişeyler yapıcaz herhalde 20 w yağ yeter sökmesi takması basit mi beğenmezsek servise gitmeyelim yine
-
28 Ekim 2012, 17:36
-
28 Ekim 2012, 18:04
Uskudara geldiginizde benide alin numarayi kaydette .. Saat kac gibi glcksniz .. 0541 823 60 94
-
28 Ekim 2012, 18:22
bu dişli büyüttükten sonra karb.e bir ayar çekemezmiyiz güçlenmesi için
-
28 Ekim 2012, 18:36
Vay arkadas ya .. Arabayla donuyoruz istanbula .. 100km kala trafik kitlendi .. Yurumuyor her taraf dolu .. :S bu gidisle sabaha zor girerz ..
-
28 Ekim 2012, 18:38
Vay arkadas ya .. Arabayla donuyoruz istanbula .. 100km kala trafik kitlendi .. Yurumuyor her taraf dolu .. :S bu gidisle sabaha zor girerz ..
araba işi artık akıl karı değl hacı bursada öyle tramway uğruna her yeri kapadılar 10 km git 10km gel yeri 3 saatte gittiğimi bilirim arabayla
-
28 Ekim 2012, 18:44
nerden geliyosun haa tokata gidecektin dimi.. ok ok.. bende 2saat oldu istanbula geleli ben geçerken izmit tarafı biraz sıkışıktı yol iki şerite düştüğü için körfezden sonrası açıktı
-
28 Ekim 2012, 20:34
tatil bittmi şimdi yarın iş var mı sanayiye arabamı götürüp ses sistemini söktürücem
-
28 Ekim 2012, 20:41
tatil bittmi şimdi yarın iş var mı sanayiye arabamı götürüp ses sistemini söktürücem
hayırdır kardeş arabayımı satıyorsun...
-
28 Ekim 2012, 20:46
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
hayırdır kardeş arabayımı satıyorsun...
elektiriğini kestircem yavaş yavaş sökeyim diyorum büyük ihtimalle yurt dışına gidicem olduğu yerde en az 1 yıl yatmasının anlamı yok dedik
-
28 Ekim 2012, 20:54
elektiriğini kestircem yavaş yavaş sökeyim diyorum büyük ihtimalle yurt dışına gidicem olduğu yerde en az 1 yıl yatmasının anlamı yok dedik
arabayıda satacakmısın....
-
28 Ekim 2012, 21:36
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
arabayıda satacakmısın....
ihtimal var
-
28 Ekim 2012, 21:47
yok sekman sesi değil onların ayarını yeni yaptırdım devır verdıkce yukselen bir ses yağ olarak castrol yeni degiştirdim 50 km olmadı izmirdeki servis hakkında bır bılgın varmı gecenlerde ben goturdum subab ayarı ıcın ondan sök ona tak falan muhabbetlerı vardı adamlar baska motordan alıp ellerındekı motora falan takıyolardı izmirdde kaç tane var servis ben bozyakadakıne goturdum
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:42 ----------
2 yıl garantisi var tabikide girer fakat senden önceki sahibi bakımları serviste yaptırmadıysa garanti dışı kalır
serviste yaptırmıs onda bır sıkıntı yok ben bır tek kendım yagını degıstırdım servıs bıraz sıkıntılı benden ısteyecegı bır ucret varmı garantı olayında oraya bılgılı olarak gıdıp soylemlere karsılık verebıleyım
-
28 Ekim 2012, 21:59
gokhan35 adlı üyeden alıntı
yok sekman sesi değil onların ayarını yeni yaptırdım devır verdıkce yukselen bir ses yağ olarak castrol yeni degiştirdim 50 km olmadı izmirdeki servis hakkında bır bılgın varmı gecenlerde ben goturdum subab ayarı ıcın ondan sök ona tak falan muhabbetlerı vardı adamlar baska motordan alıp ellerındekı motora falan takıyolardı izmirdde kaç tane var servis ben bozyakadakıne goturdum
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:42 ----------
serviste yaptırmıs onda bır sıkıntı yok ben bır tek kendım yagını degıstırdım servıs bıraz sıkıntılı benden ısteyecegı bır ucret varmı garantı olayında oraya bılgılı olarak gıdıp soylemlere karsılık verebıleyım
garantide içilik parça ve ulaşım ücreti talep edilmez hukuki hakkınızdır
-
28 Ekim 2012, 23:00
14 saatlik bi yolculugun ardindan sonunda yurda girebildik .. Pil bitik baslarm oyle trafige .. Yarin kacta buluscaksinz yazaydin haci .. Yada uyuom ben sen ararsin istersen beni .. Cumleten hayrli geceler ..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler