Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benzin filtresi aldım geldim orjinal benin hortumuna tam uyuyor ama bir parça daha lazım ondan nerden bulurum sn nasılsın abi ne zaman geliyorsun şu xenon işi var benimde
    ayın 20 sinde ordayıım allahtan bir kaza belşa gelmezse...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ibico - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apeche
    selamun aleyküm arkadaslar .benin sizlerden motosikletim hakkın da bir sorum olacak.motosikletim 16000 de 2011 model .motor 8 bin devire cıkarken zorlanıyor 110 zor görüyorum ve 110 geldimmi ara ara tekleme oluyor yani eski performansı yok .henüz 1 yıldır motor kullanıyorum pek anlamadıgım icin sizlere sordum .yardımcı olursanız sevinirim sindiden tesekkürler.

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ayın 20 sinde ordayıım allahtan bir kaza belşa gelmezse...
    hadi inş yaparken fotolarsınız artık abi o kafa bölümündeki kabloları ben yaptırdım ama aküyü boşaltıyor

Alıntı ibico adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamun aleyküm arkadaslar .benin sizlerden motosikletim hakkın da bir sorum olacak.motosikletim 16000 de 2011 model .motor 8 bin devire cıkarken zorlanıyor 110 zor görüyorum ve 110 geldimmi ara ara tekleme oluyor yani eski performansı yok .henüz 1 yıldır motor kullanıyorum pek anlamadıgım icin sizlere sordum .yardımcı olursanız sevinirim sindiden tesekkürler.
    bir arkadaşında aynı şekilde olmuştu tps sensörü mü ne bozuktu servis garantiden değiştirmişti servise bir git istersen hazır garantiside vardır

aldığım filtre fakat benzi hortumu lazım

Motosikleti
    hallederiz... sıkıntı yok..
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı selo9115 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ybr 250 bir dönem çıkış yaptı ama pek tutulmadı fiyatıda oldukça yüksek o yüzden alanın elinde kalıyor bende bir dönem niyet etmiştim ama kuryelik yapan arkadaşım ybr 125 al 250 sakın girme alan arkadaşlarım bin pişman yakıt olarakta çok yakıyormuş fiyatıda yüksek zaten yani alınacak bir motor deyil şashsi fikrim cbr 500 daha mantıklı
    ama benim favorim ve tek hedefim fzr600.......
    kaç litre yakıyormuş ybr 250 soraydın keşke bakalım doğrumu seni mi keklemişler..Alan arkadaşlarım demişsin yaw bu motor bu kadar satıldıda benim mi haberim olmadı ybr 250 geldiğindede gittiğindede hiç bir zaman çıkış falan yapmadı hep ağırdan satıldı parası olan yamaha dedi aldı..Motorun fiyatı yüksek ben 6800 tl ye satın aldım ama alınacak motor değil kısmı kişinin ne beklediğine göre değişir..
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaç litre yakıyormuş ybr 250 soraydın keşke bakalım doğrumu seni mi keklemişler..Alan arkadaşlarım demişsin yaw bu motor bu kadar satıldıda benim mi haberim olmadı ybr 250 geldiğindede gittiğindede hiç bir zaman çıkış falan yapmadı hep ağırdan satıldı parası olan yamaha dedi aldı..Motorun fiyatı yüksek ben 6800 tl ye satın aldım ama alınacak motor değil kısmı kişinin ne beklediğine göre değişir..
    titreşim konusu nasıl apache gibi mi 125 e göre biraz var demişsin aslında bulunduğum ildeki honda servis yüzünden yamaha düşünüyordum ama onunda 250 olması seneye yada ondan sonraki seneye değiştireyim demem olmayacak o yüzden hondaya yöneldim hemde kız arkadaşımı alıp sağa sola uzun geziler için daha iyi olur diye düşündüm birde onun öğrenme isteğine ve bütün hayvanlıklarına dayanması ilk önce geliyor benim apacheyi verdim kaldırayım derken motor tekere geldi kafasına geçicekti zor tutum
    Ramazan abi benzin filtresi konusuna ne diyorsun bana iyi olur gibi geldi sonuçta ülkedeki yakıt kalitesi malum

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    titreşim konusu nasıl apache gibi mi 125 e göre biraz var demişsin aslında bulunduğum ildeki honda servis yüzünden yamaha düşünüyordum ama onunda 250 olması seneye yada ondan sonraki seneye değiştireyim demem olmayacak o yüzden hondaya yöneldim hemde kız arkadaşımı alıp sağa sola uzun geziler için daha iyi olur diye düşündüm birde onun öğrenme isteğine ve bütün hayvanlıklarına dayanması ilk önce geliyor benim apacheyi verdim kaldırayım derken motor tekere geldi kafasına geçicekti zor tutum
    Ramazan abi benzin filtresi konusuna ne diyorsun bana iyi olur gibi geldi sonuçta ülkedeki yakıt kalitesi malum
    onun titreşimi 125 likten inince hissediliyor sadece apacheden insen hissetmezsin bu motorun şekli şemali belli grenaj seven birisi hı isteyen bu motorla mutlu olamaz kısacası bu yani ybr 250.. hani 125 likte fazla hız istemiyorsan sağlamlık istiyorsan ybr 125 al diyoruz ya 250 dede durum böyle amacın hız değil sağlamlık ve kaliteyse ybr 250 diyoruz
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

ibico - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apeche
    [bir arkadaşında aynı şekilde olmuştu tps sensörü mü ne bozuktu servis garantiden değiştirmişti servise bir git istersen hazır garantiside vardır

cok saolasın servise gidecemde anlamdıgım nokta suana kadar benim motora sadece yag desimi yag filtresi havafiltresi bakım ücreti zincire gres yagi baska bişi yaptıkları yok bide parca deyistirmeyi cok seviyorlar .bu motora usta adam binse bir tur atsa nerde ne problem var anlar zaten ama yok .neyse bideha gidicem bu servise insaallah hallolur.

Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    onun titreşimi 125 likten inince hissediliyor sadece apacheden insen hissetmezsin bu motorun şekli şemali belli grenaj seven birisi hı isteyen bu motorla mutlu olamaz kısacası bu yani ybr 250.. hani 125 likte fazla hız istemiyorsan sağlamlık istiyorsan ybr 125 al diyoruz ya 250 dede durum böyle amacın hız değil sağlamlık ve kaliteyse ybr 250 diyoruz
    yok ya bana uzun yola gitsn 130 140 satbil birde öne cam takayım yeter zaten çok uzun sürede binmicem bir kaç yıl yatma durumuda olacak hondanın 500lük ve su soğutmalı olması beni etkiledi

Alıntı ibico adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [bir arkadaşında aynı şekilde olmuştu tps sensörü mü ne bozuktu servis garantiden değiştirmişti servise bir git istersen hazır garantiside vardır

cok saolasın servise gidecemde anlamdıgım nokta suana kadar benim motora sadece yag desimi yag filtresi havafiltresi bakım ücreti zincire gres yagi baska bişi yaptıkları yok bide parca deyistirmeyi cok seviyorlar .bu motora usta adam binse bir tur atsa nerde ne problem var anlar zaten ama yok .neyse bideha gidicem bu servise insaallah hallolur.
    bizimkide aynı şekilde fakat zincire yağ sıkma yok 75 tl alıyorlar

çelikatlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cbr 500 mü çıkmış la?

Alıntı çelikatlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbr 500 mü çıkmış la?
    gelecekmiş

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gelecekmiş
    harbiden cbr500 yok bende cbf 500 diye yorum yapmıştım iyidir diye
    buarada bizim motorlarda benzin filtresi var gibi sanki yada ona benzeyen şaseye bağlı bi silindir var deponun alt kısmında
    Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık

durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...

Alıntı kartalizma07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    harbiden cbr500 yok bende cbf 500 diye yorum yapmıştım iyidir diye
    buarada bizim motorlarda benzin filtresi var gibi sanki yada ona benzeyen şaseye bağlı bi silindir var deponun alt kısmında
    benim istediğim cbf 500 cbr 500 yeni gelecek olan modelmiş onu almam ben onu bende gördüm sağda ama benzin musluğu direk hortumla karb. bağlanıyor yani arada bir filtre elemanı yok bütün pislik oraya doluyor

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    olmaması tuhaf, aslında gerekte yok gibi, eski motorumun filtresini sökmüştüm temizlemek için tertemiz çıkmıştı. o gözüken filtreye benzer silindir ne ozaman
    Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık

durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...

ince54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache
    arkadaşlar benim stop cami kırıldı izmirde bi tek özgül motor yakın oda stopun komple satıldığını ve 115lira olduğunu söyledi ufak bi çatlak var diye 115lira vermek istemiyorum internet eski kasanın stop camları çok ucuza var fakat rtrnin stop camini bulamadım şu an istanbuldayim ve stop camini bulabileceğim yer konusunda yardımcı olursanız sevinirim

selo9115 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache--- İNAZUMA ---cbf 150 şimdide yeşil apache
    Alıntı kartalizma07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olmaması tuhaf, aslında gerekte yok gibi, eski motorumun filtresini sökmüştüm temizlemek için tertemiz çıkmıştı. o gözüken filtreye benzer silindir ne ozaman
    o bahsettiğin cisim statör elektrikle alakalı bir parça
    bende ilk gödüğümde filtre sanmıştım...

Motosikleti
    günaydın. nasılsınız bakem..

atillapasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS apache...
    günaydın herkeze.

Motosikleti
    Alıntı atillapasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın herkeze.
    sağolasın paşa...

çelikatlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    günaydın kankalar. o beyaz şey statör değilmiş selo egzozla alakalı bi filtreymiş servise sormuştum. ne alakaysa.
    stop camını sirkeciden bulurusun orda yok yok..doğu bankın arkası motosiklet ve bisiklet yedek parça ve aksesuarcılarıyla dolu...
    hepinizin bayramını şimdiden kutlarım kurbanınız mübarek olsun.ben memlekete doğru şimdi yola çıkıcam hoşcakalın kankalar..
    sbr bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler